Foto bij 78. A young lady saying goodbye.

En het is zomervakantie! Yaay!
En vergeet niet in te schrijven voor Camp NaNoWriMo (national novel writing month)
<3

Nog steeds verbluft door wat er was gebeurd maar een paar minuten geleden, staarde Nick zijn tuin in. De zon scheen verblindend, alsof het universum hem wilde vertellen dat het leven nog steeds doorging, ook al lag zijn wereld - en hart - in duigen.
Zijn achterdeur schoof open en het kon niemand anders zijn dan zijn ex-vriendin. Zijn hart deed pijn bij iedere hartslag. Hij keek op, om haar voor de laatste keer te zien in zijn eigen omgeving. Dit was het dan.
Haar roodomrande ogen toonden een blik die hij nog nooit eerder gezien had, maar het deed hem denken aan zijn eigen pijn en hij wenste dat hij nooit wat had gezegd. Maar hij wist dat het beter was zo, hij kon het alleen nog even niet verwerken.
Lily pakte haar achtergelaten boek dat nog op de stoel lag en stopte deze in haar weekendtas. Hij leek zwaar. Ze had veel spullen laten liggen in zijn huis over de laatste tijd.
"Nick," begon ze, met een dikke stem. Tranen blonken weer in haar ogen.
Toen deed ze iets wat hij nooit had verwacht, maar hij verwelkomde het met open armen. Ze kuste hem, vol passie, woede en verdriet.
Hij genoot van elke nanoseconde dat haar lippen op de zijne waren, hij haar zoetheid kon proeven, haar warmte kon voelen, en haar kenmerkende geur kon ruiken. Hij sloot zijn armen om haar heen, trok haar dicht tegen zich aan en beantwoordde haar kus hongerig.
I am going to miss you, sprak deze kus, en hij antwoordde gretig met zijn mond: I am going to miss you too.
Zijn hart brak nogmaals toen ze haar lippen van de zijne haalde en ze keek hem aan, haar ogen boorden in zijn ziel.
"I love you too," zei ze met een fluisterzachte stem, waarna ze hem een laatste kus gaf op zijn wang, haar gevallen weekendtas oppakte en zijn huis definitief verliet.
Het was voorbij.

Reacties (3)

 • FollowDreams

  ooh,snel verder? (:

  7 jaar geleden
 • Laelia

  En mooi plaatje!

  7 jaar geleden
 • Laelia

  dit is zo zielig.. ): Maar het is wel heeel lief van Nick.
  En elke keer verbaast het me weer hoe mooi je het verwoordt.:)
  <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen