"Ik mis het gewoon weet je? Al die aandacht die ik van 'em kreeg, al die liefde .. het is raar dat ik dit zeg, maar niemand kan 'em vervangen, hoeveel ik hem nu ook wil haten", gaf ze eerlijk toe en ik knikte voorzichtig. "Wat deden jullie dan zoal? Als ik er niet bij was, vroeger ..", vroeg ik en ze glimlachte. Ik moest het weten, ik weet niet waarom maar ik begon te twijfelen toen Selena dat allemaal zei.
Dat hij gewoon hetzelfde bij mij deed. "Eh zoals? Oh wacht!", giechelde ze plots vrolijk. Gewoon die herringering maakte d'r al aan het lachen, wat best wel schattig was. "Dus hij sliep bij mij thuis, die avond ervoor waren we naar je concert geweest weet je nog?", zei ze en ik knikte maar wat. Ze waren zo vaak gekomen, dus ja. "En die morgend maakte hij me wakker, en nam hij me mee naar disneyland. Hij had het helemaal afgehuurd, het was echt zo lief !". De glimlach op haar gezicht kon niet breder. "En hij was de hele tijd favorite girl aan het zingen", zuchtte ze verliefd en ik zette snel een neppe glimlach op. "Schattig", concludeerde ik. Ik haatte hem, want juist hetzelfde had hij bij mij gedaan. Nou, gewoon wakker gemaakt en naar disneyland meegenomen. Ook helemaal afgehuurd, en tijdens het eten en terwijl we rondliepen zong hij de hele tijd favorite girl en never let you go. "Wat nog?", zei ik geintresseerd en ze beet even op d'r lip.
"Oh juist! Toen we in Parijs waren, het was echt drie of vier uur in de nacht en hij maakte me plots wakker. Maar echt met zovéel kabaal", giechelde ze, en ik wist dat het zou komen. Dat ze hetzelfde gedaan zou hebben, als wij gisteren. "En toen zijn we in onze pyjamas naar de eiffeltoren geweest. Ik mocht me niet eens omkleden van 'em hé", lachte ze nog altijd vrolijk. "Heeft hij dat ook al gedaan bij jou?", vroeg ze voorzichtig en ik wist niet wat ik moest reageren. Ik besloot maar mijn hoofd te schudden. "Komt nog wel, vanavond of morgen ofzo", zei ze zuchtend terwijl ze een slokje nam van haar cola.
"Maar eh Sel, je moet gewoon weten dat hij niets meende van wat hij daarnet zei oké?", zei ik zachtjes en ze hief d'r schouders op. "Hij meent het nu anders wel, het is zo hatelijk hé, dat-" ze stopte met praten en ik keek d'r vol verwachting aan. "Nee, ga ik niet zeggen", zei ze zachtjes en legde d'r iPhone op de tafel waarna ze die ontgrendelde en naar het uur keek.
"Dat", zei ik en wees naar d'r iPhone. "is lief", glimlachte ik er na. Het was een foto van mij, als Aimee, Justin en Sel terwijl Justin een kus drukte op d'r wang. Ik mistte het, de vriendschap die we hadden met z'n drie.
Dat mistte ik het meest van dit alles.


hi everyone, ik weet niet of iemand uberhaupt nog hier is en dit verhaal of mijn andere verhalen nog leest.
it's been a while he haha, ben ondertussen 23 terwijl ik rond mijn 14/15 begon met schrijven hier. ik heb nog enkele delen op inactief, ik beloof niets maar hoop dat ik af en toe weer mijn weg naar hier vind en begin te activeren. ik mis het wel.
als ik een update moet geven over mijn leven: still studying to become a lawyer. oh ja, ondertussen heb ik Justin ook ontmoet en im still a big big big fan. hope all of you are doing ok as well. liefs, ipek.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen