Bill Kaulitz


Mezelf overtroffen loop ik naar de bar en krijg een nieuw glas Martini ingeschonken van Gustav, die afgeleid wordt door zijn camera. Gaaf idee om dit alles op te nemen, want binnen 4 uur weet ik nergens meer wat van...


'Bill, doe please mee!' Als ik me tot mijn broer draai zie ik dat Zarah giechelend in zijn armen hangt. 'Pokeren?' Mijn ogen glijden naar het jongere zusje die een spel kaarten omhoog houdt. 'Of ben je bang om te verliezen?' Ze likt over haar lippen en kijkt me uitdagend aan. Ik loop op haar af, ze kijkt omhoog, staart me nieuwsgierig aan. 'Ik durf alles aan.' Voorzichtig glijd ik via haar arm naar de hand vol kaarten.

Ze trekt een wenkbrauw op en verstevigd haar grip. Grijnzend trek ik harder en wankelt ze tegen me aan. Haar hand glijd over mijn arm heen, wat me meteen kippenvel bezorgd. Speels drukt ze een kus op mijn wang en loopt van me weg.

Verbijsterd blijf ik even staan, tot het tot me doordringt hoeveel plezier ze hieruit haalt. Snel voeg ik me in de kring en gaan de meisjes over mij en Tom zitten. Zarah kijkt verbaasd rond, haar gelach vult de kamer. Georg en Gustav liggen te ronken in de zithoek met kussens. De zusjes werpen elkaar een blik toe, grijnzen breed, komen dichter naar ons toe. 'Wat nou als de verliezers telkens een kledingstuk uittrekt?'


We spelen in duo's en nieuwsgierig bekijk ik de blikken van de tweeling. Ze staan wat triest, wat wil zeggen dat wij zullen winnen. Plots draaien ze hun kaarten en geven elkaar een high five. 'Maar...jullie!' begin ik, tot hun plezier. 'Acht wat, het is hier snikheet!' Meteen grijpt Tom de rand van zijn shirt en trekt die over z'n hoofd heen. Onaa kijkt me afwachtend aan, grinnikend leg ik mijn kaarten neer.


Langzaam trek ik mijn shirt uit en zie hoe ze ons beiden hongerig aankijken. Ik voel Tom dichter komen en kijk hem aan in de glazige ogen. Plots steekt hij z'n hand uit en glijd langzaam over mijn borst heen. De meisjes krijgen haast geen adem en ik begin samen met Tom te lachen. Die gezichten! Ze trekken een verbeten gezicht en grijpen de kaarten terug. 'Opnieuw.' mompelt Onaa haastig.


En daar gaan we weer. Verwoed gooit Tom de kaarten neer en juichen de dames triomfantelijk. Ik dacht dat ze net expres zouden verliezen om ons terug te pakken, maar nee... Zuchtend gaan ik en Tom staan. Ik houdt Onaa's ogen gevangen in de mijne, wijl ik naar mijn broeksriem glijd. Ik trek mijn hand opzij en op hetzelfde moment glijd de riem van zowel Tom als mij uit de broek. Gelijktijdig raken ze de grond en trek ik een wenkbrauw op. Onaa staart me aan alsof ik net mijn grootste geheim heb onthuld. Ik zak neer en grijp nu zelf de kaarten. 'Nu verliezen jullie!' Ze knipoogt mijn kant op en ik deel uit.


Gespannen staart Tom me aan, maar ik probeer de blik van 'ik verlies gegarandeerd' te weerspiegelen in mijn ogen. Hij slaat de ogen neer en Zarah lacht vrolijk. 'Het volgende kledingstuk sweeties.' Ik gooi mijn kaarten neer en kijk ze droog aan. 'Jullie kunnen toch niet altijd winnen!' Zuchtend staat Tom op en knoopt zijn broek los. Spelend met zijn piercing laat hij die zakken. Schouderophalend trek ik de mijne omlaag en kreunt Onaa plots luidruchtig. Verbaasd kijk ik op in haar wazige ogen. 'Je bent best sexy.' Ze wil haar hand uitsteken, maar die sla ik weg. 'Enkel als jullie weer winnen.' Ze pruilt terwijl ik knipoog.


Gillend spring ik overeind en neem Tom beet. 'Gewonnen!' De meisjes kijken ons betweterig aan. 'We lieten jullie winnen.' Ik kijk Onaa droog aan die meteen een fles drank neemt. 'Nou?' vraag ik ongeduldig. Ze staan beiden op. Zarah loopt naar de lichtschakelaar. Onaa heeft plots een kom en lucifers bij zich. Zwijgzaam kijk ik toe. Gooit de kaarten in de kom, steekt een lucifer aan. Gier er wodka overheen, kijkt op in mijn ogen. 'Ready?' Zenuwachtig kijk ik Tom aan die meteen knikt met zijn dronken kop.


Een hoog vuur wakkert midden de kamer. De lichten zijn gedoofd, de tweeling staat overeind voor ons neus. Wat nu gebeurt had ik enkel maar kunnen dromen...

Reacties (5)

 • AlienStar

  zo gemeen echt zo gemeen! Nu verder gaan dit was zo leuk!!!!!!nu verder!:@

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Waarom stop je nu hier? Dit is echt gemeen van je.
  Zit je net lekker in het verhaal zie je plots dat je de laatste regel aan het lezen bent!
  snel verder!!!!(flower)(K)

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  *O*

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Gemeen om hier te stoppen!
  snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • Raveness

  Waarom hier stoppen!!!!!!!!!!! O_O

  gemeen hoor..


  snel verder gaan please!!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen