Foto bij 4.

Jupja. Toch maar weer een deeltje:)

That moment when you miss out on something great...

Het ongemakkelijke gedeelte van het gesprek had ik snel weggewerkt door ze verder te vragen naar hun band. Ze deden er een beetje mysterieus over, maar vragen stellen was nog steeds geen probleem. Ten slotte gooide ik m’n handen in de lucht en legde ze allebei het zwijgen op.

“Okay, then. Enough with the questions, I’m not that interesting. You two singing, on the other hand, that’s something I want to hear. Sing something for me,” zei ik, toen ze voor de zoveelste keer een direct antwoord op de vraag ontweken. Zayn en Louis keken elkaar even aan, en vervolgens haalde Zayn z’n schouders op. “Yeah, why not?” vroeg hij toen glimlachend. “Do you have a particular song in mind you want us to sing?”

Ik keek ze verbaasd aan, want ik had toch echt verwacht dat ik wat meer moeite moest doen om ze te horen zingen. “Erm…,” zei ik, terwijl ik nadacht over een nummer. “Do you know the song ‘Torn’ by Natalie Imbruglia?” vroeg ik dan ook. Louis schoot hartelijk in de lach en ook Zayn grinnikte even, alsof ik iets heel grappigs had gezegd. “What? Did I miss something?”

De jongens keken me alleen maar glimlachend aan. “We’ll sing the song for you, we know it by heart.” Maar ik zou ze in ieder geval die avond niet horen zingen. Er trok een grote pick-up truck het terrein van het tankstation op, en de muziek blies uit de cabine. Ik wist wie het was, en het baarde me een beetje zorgen.

“Sorry, guys. I need to get back to work,” zei ik. Snel stond ik op en liep op een drafje naar de pick-up truck toe. De bestuurder, William, had zijn raampje al naar beneden gedraaid en keek me grijnzend aan. “Hello, honey. It’s the usual for me, eh?” zei hij slijmerig en ik kokhalsde inwendig. Ik nam niet eens de moeite om te protesteren en liep naar binnen om z’n pakje shag en vier biertjes te halen.

Eenmaal weer buiten zag ik dat Louis en Zayn niet langer bij de picknicktafel zaten, maar op gehoorsafstand de situatie in de gaten hielden. In de dode hoek van Williams truck gebaarde ik verwoed dat ze uit de buurt moesten blijven. De laatste keer dat iemand William uitdaagde moest de politie erbij komen. En een ambulance. Snel liep ik weer naar het William toe en ik stak met uitgestrekte armen de shag en de blikjes bier naar voren. “Here you go,” mompelde ik vrijwel onverstaanbaar. Hij stak me het geld toe en reed zonder pardon weer weg.

Ik liep snel naar binnen om het geld in de kassa te doen, draaide de boel weer op slot en liep weer terug naar de picknicktafel. Opgelucht haalde ik adem toen ik zag dat Louis en Zayn er nog waren. “What was that all about?” vroeg Zayn nieuwsgierig. “It looked like you were scared of him…” voegde Louis toe.

“Well, if you want to know. That’s Crazy William, and he lives in my street. But since he knows I work here, he stops by all the time. He’s really creepy, and scares the shit out of me. Let’s move on to a lighter subject!”

(cool)

Reacties (3)

 • GossipGirl21

  Super hoor Tom heel slim.

  2 jaar geleden
 • Bayly

  ghehe, torn, das wel heel toevallig. slim:) maar waarom doen ze zo geheimzinnig?:(ze moeten lief zeggen dat ze in one direction zitten!(baby)

  8 jaar geleden
 • Damare

  Echt leuk dat ze om Torn vraagt!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here