Tom Kaulitz


Mijn mond valt open van verbazing, mijn handen trillen van opwinding. Blind, zoekt mijn hand een fles. Een fles alcohol om helder te worden. Gulzig giet ik die achterover, glijd meer dan de helft erlangs, knipper ik haastig mijn ogen.


Een sensuele beweging, synchroon als 1 enkel lichaam. Haar schouders rollen naar achter, haar hand glijd door d'r zwarte haar, ze zakt op een stoel wijl ze haar benen openslaat. Haar bovenlichaam kronkelt, haar hongerige ogen blijven op mij gericht. Ze bijt op haar lip en slaat haar linkerbeen opzij. De rand van haar doorschijnende nylon wordt zichtbaar. Ademloos staar ik haar aan, what the hell?


Haar pump glijd van haar voet, Haar rechterbeen klimt omhoog, strekt zich boven haar hoofd. Ze slaat het hoofd naar achter, laat haar handen over haar borst omlaag glijden.

Haar tweeling begint haar heupen te draaien en slaat een arm om haar heen, met gekruiste stappen, komen ze dichter op ons afgelopen. De alcohol lijkt verdwenen, alles wordt helder, net zoals haar prachtige ogen. Ze maakt me gek van verlangen, ze maakt mijn hart bonzen als nooit tevoren.


Ze laten elkaar los, grijpt haar sluiting en trekt die omlaag. Met een traag gebaar haalt ze het kleverige ding los, verschijnt haar zachte glimmende huid. Behendig gooit ze die naar me toe en draait heupwiegend op haar knieën, ze draait haar hoofd in het rond, dat me haast drijft tot het uiterste.

Als een leeuw, op zoek naar haar prooi, kruipt ze op me af. Haar hand glijd over mijn borst heen, ze laat haar hoofd langs mijn hals glijden en blaast warme lucht over me heen. Met gesloten ogen, raak ik haar aan en voel mijn huid gelijk prikkelen. Ze komt omhoog, strekt zich tot mijn hals, een warm vochtig orgaan glijd er zo overheen. Mijn adem stokt in mijn keel, het voelt alsof ik ieder moment kan wegsmelten onder haar aanrakingen.


Dit is niet goed, maar het is wat ik wil. Het is wat ik altijd wou, iets waarvan ik dacht dat het niet bestond, onwerkelijk was. Voelt verliefdheid dan zo aan? Onbereikbaar maar toch dichtbij? Ik slik en streel langzaam over haar arm heen. Ze glimlacht en drukt een kusje op mijn borst. Ongecontroleerd schiet ik overeind en druk haar plat op de grond. Ze kijkt me zwijgend aan, maar trippelt over mijn buik heen dat hevig op en neer gaat door de spanning. Ik kan dit niet langer verbergen.

Reacties (5)

 • AlreadyGone

  Go Tom!!
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  *O**O*

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  OMG ..... ik weet even niets te eggen!SNEL VERDER GAAN JIJ OF ANDERS......(A)
  !!!!!!!De volgende keer ook met tom of zarah? Ik wil weten wat er gaat gebeuren!(flower)

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Damn!!! O_O
  Ik heb verder niets meer te zeggen...oke nog een ding dan
  DAMN GIRL!!!!!! I love your writhing!(H)

  8 jaar geleden
 • Raveness

  O_O

  Lost for words......  Ok, ben ik weer.
  Snel verder gaan please!!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen