Foto bij 02 lieze marie jansen

2e stukje ik hoop dat jullie het leuk vinden:)<3
xoxo linzy

"lieze zou ik je kamer even mogen zien' vroeg karen. We zitten al een uur te babbelen en het is echt gezellig ik denk wel dat ik het leuk zou vinden als ik bij hun zou wonen.
"euh ja maar euh waarom" vraag ik aarzelend.
"nou ja, als je bij ons zou komen wonen dat zouden we als verrassing je kamer al een kleurtje willen geven en soort van inrichten, maar natuurlijk mag je dan nog van alles aan passen enzo hoor geen probleem." zei ze.
"oh euh ja komaar mee" antwoordde ik dan maar.
we gingen naar boven en ik openden mijn kamer deur. je zag direct mijn One Direction muur. met posters,foto's en zinnetjes uit hun liedjes en wie ze zong. de meeste waren van Nialler,stiekem was ik verlieft op hem. hij is zo cute en zijn lach is echt kei schattig.
"dus lieze,jij bent een fan van One Direction" zei geoff.
en voor ik kon antwoordden,deed mijn tante dat.
"nou fan? zeg maar gerust obssesd hoor, er komt niks anders uit haar mond,'ooh tante liam is zo'n schatjeen,ik en hem hebben dezelfde faovriete kleur, en 'oh tante zayn is zo cute. en 'oh tante larry stylinson zijn zo schattig samen en dan heb je nog niall, ik denk dat ze stiekem verlieft op hem is." citeerde mijn tante mijn zinnetjes. oh god kon dit nog erger.
"nou tante wat moeten die mensen nu van me denken" zei ik met rode wangen.
"t'is niet erg hoor meisje." zei karen, maar in de tussen tijd hadden zij en geoff van die rare blikken naar elkaar geworpen...
na dat we nog van alles hadden besproken voor een eventueel verhuizing, hadden karen en geoff nog voor ze er over na hadden gedacht beslist dat ze me wouden adopteren.
ook ik was in de wolken van hun maar we hadden wel afgesproken dat ik men tante,nichtje en neefje minstens 1 keer in de week kon zien.
en volgens karen en geoff was het ook niet nodig dat ik zou werken.
ik zou volgende week naar hun vertrekken.
eindelijk zo ik een nieuw leven kunnen beginnen en alle slechte dingen zou ik achter me kunnen laten.

abo's?reacties?kudos?

Reacties (3)

 • Nisssie

  nou na 2 hoofdstukken en een proloog vond ik dat t tijd werd om te reageren... WTF!! dat andere verhaal was echt bagger op een gegeven moment (srry) WAAROM ZEI JE NIET METEEN DAT IK DIT VERHAAL MOEST LEZEN?!?! I (L) it!

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  wooooow nu wilk liam zijn reactie wel wete:)ge kunt echt goe schrijve:)x

  7 jaar geleden
 • ChayenneS

  (H)Snel Verder liefje ! en indd heel obssesd zeker :d(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen