Dankjewel aan de mensen die kudo's en reacties geven.
Ik wéét dat er ook stille lezers zijn en die respecteer ik ook, maar toch. Iets van mening geven is niet zoveel gevraagd (:
Me loves you.
En hét moment komt dichterbij, meer nog. Het is al gedeeltelijk geschreven.

Tom kwam naast me liggen op het bed. Het was een eenpersoonsbed, dus het was erg krap voor ons beiden, maar hij slaagde erin zijn lichaam toch in een min of meer gemakkelijke positie te doen kronkelen. Hij vouwde zijn handen en legde ze achter zijn hoofd. “Hij zal gekwetst zijn en tijd nodig hebben”, zei hij uiterst langzaam. Beiden staarden we naar het plafond. “Ik ken hem, Chaya. Hij zal gekrenkt zijn, maar zijn liefde voor jou zal niet plotsklaps verdwijnen. Dat niet. Aan de andere kant, ik heb hem nog nooit in zo’n situatie gezien, ik mag hem dan nog vanbinnen en vanbuiten kennen, ik kan niets voorspellen. Het gaat hier om liefde en om Bill. Ik vrees dat zelfs ik alleen maar kan gissen.” Tom was eerlijk en ik wist waarop ik me alvast kon voorbereiden. “Het zal moeilijk worden”, fluisterde ik bijna onhoorbaar. Hij zei niks, maar ik vermoedde dat hij knikte. Op dat moment werd een zacht gestommel hoorbaar op de gang. Bill’s schoenen weerklonken en verplaatsten zich in onze richting. Ik haatte het als hij besloot om schoenen met een hak aan te doen. Niet omdat hij een man was, het hoorde nu eenmaal bij de stijl die Bill had, maar omdat hij al veel te veel centimeters boven me uitsteeg.
Onze hoofden draaiden zich naar elkaar. We wisten dat het slechts een kwestie van seconden was voordat zijn hand de deurklink zou aanraken en de ruimte zou betreden, maar we verroerden ons niet. Ons gesprek was ten einde, het was te riskant om nu nog iets te zeggen. Ik hoopte alleen maar dat het me zou lukken om me zo normaal mogelijk te gedragen.
Hoewel ik het verwacht had, schrok ik toch nog toen de deur openging en Bill het tafereel in zich opnam. Ik zat in een seconde recht op het bed, terwijl Tom nog altijd neerlag en er ontspannen indruk gaf. Bill keek naar de koffers die klaar stonden en trok zijn wenkbrauwen op. “Jullie zijn snel klaar”, zei hij droogjes. “Liefje, je hebt een wonder verricht. Tom, je mag blij zijn met haar hulp.” Hij zei het sarcastisch, maar bedoelde het goed. Een rode blos verscheen op mijn wangen, maar ik speelde het spel mee en glimlachte mijn tanden bloot. “Kom Tom, genoeg geluilakt. We moeten een vliegtuig halen.” Ik porde hem in zijn zij, waardoor hij in een mum van tijd recht was. Bill lachte schattig naar me en keurde het goed dat ik zijn broer aan het plagen was. Het was lastig en ik voelde me ongemakkelijk, maar ik deed er alles aan om dat gevoel te onderdrukken. Ik hield van de jongeman die voor me stond.

Reacties (6)

 • ZeroGravity

  Ohwel gossiepietje.
  Nu. ben ik echt bang voor het moment, eigenlijk. Idunno. Ik denk eigenlijk -ik weet niet wat ik denk. Eigenlijk denk ik misschien dat hij niet boos wordt, maar wel afstandelijk gaat doen en eigenlijk zo van streek is dat hij niet kan huilen en alleen maar nors voor zich uit gaat staren. Ik weet het niet. Ik hoop het niet. Ik hoop eigenlijk, naïef genoeg, dat het hun relatie niet hoeft te beïnvloeden, terwijl ik weet dat het niet kan en-
  WAIT, WTF. What am I talking about? It's a story. x)
  Oké. As in, dat benadrukt dan maar weer eens hoe realistisch je dit geschreven hebt en hoe erg ik meeleef met Chaya en Bill en Tom en wat er allemaal tussen hen speelt.
  Ik heb het gevoel dat het altijd zo is van. als in. dat dat gedoe met haar aids echt iets van Tom en Chaya is, en eigenlijk ook van Bill. Verder niemand, en dat ze daar samen uit moeten komen. And I love the fact you've done that, although I'm not actually sure why
  En nu ga ik er weer vandoor en wortels eten. 'cuz I promised my mom to do so. En dan ga ik kauwend op een wortel, op jouw gb reageren. xd
  <3

  7 jaar geleden
 • Inviolable

  Hmm ik ben toch echt benieuwd hoe Bill gaat reageren. Ergens vrees ik ervoor dat hij echt boos wordt en het niet begrijpt, maar aan de andere kant denk ik dat het wel mee zal vallen xd

  Ga je snel verder <3?
  xx

  7 jaar geleden
 • FallingFaith

  nou.. snel verder!!!(flower)(A)

  7 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Je laat ons wel in spanning om de reactie van Bill, hé!
  Snel verder!(flower)
  x

  7 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik ben bang voor de reactie van Bill. Ik denk dat het helemaal mis gaat lopen. Vraag me niet waarom maar ik heb zo'n voor gevoel.

  snel verder jij!!(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen