Zarah Cruizze Latimore


Moeilijk bereikbaar lijken die flessen te staan. Zuchtend geef ik m'n zusje een zetje, haar ranke lichaam valt over de bar heen. 'Hebbes.' De muisstille kamer, op de zachte muziek na, maakt me nieuwsgierig. Op hetzelfde moment draait Onaa haar hoofd, richting jongens. Als twee gehypnotiseerde puppy's staren ze ons aan, naakt op hun boxer na, leunend tegen de deurpost van de keuken.


De oudste van de tweeling geeft me vlinders, kriebels van verlangen naar zijn adorabele lichaam. Ik zie de spanning en opwinding nog steeds in zijn ogen vlammen, die aantrekkingskracht die hij vertoonde was er één, die ik nooit zal vergeten. Het voelde goed, maar wie had gezegd dat de show over was?


Dan had je die blik in zijn ogen, verschenen door de plotse ommekeer van de rollen. Wijl de zijne enkel pietluttige seconden had geduurd.


Langzaam glijd ze de bar af, bekijkt vluchtig haar zwarte kanten ondergoed, kruipt op de bar en wacht me geduldig op. Onze verhullende nylon moet verwijderd worden. Ze slaat haar been in mijn schoot en wacht tot ik die afrol.


Zo volgen de 4 benen, elk slaan we een glas achterover. Tequila?
Het enige wat ik voel is een brandend, aangewakkerde sensatie.
Door alcohol of is dat Tom?


Onwetend glijden we er beiden weer af en nemen de jongens bij de hand. Ik laat hem op een stoel zitten en neem de rode wodka ter hand. Hij kijkt van mij naar de fles, terug...en terug.


Ik zak op zijn schoot en zweef even recht voor zijn neus. Met getuite lippen kus ik het glimmende topje van zijn neus. Nadat ik de fles had geopend verwachtte hij dat ik die aan zijn mond of de mijne zou zetten, niet dus. Nog steeds niet geleerd, dat ik niet zo voorspelbaar ben?


Langzaam, begin ik te gieten, verberg de helft van de opening met mijn duim, zodat er enkel een kleine straal alcohol kan ontsnappen. De ijskoude drank glijd over mijn lichaam, langzaam druipend in mijn slipje. Tom ademt zwaar en laat zijn ogen ongegeneerd over mijn lichaam glijden. Hongerig en opgewonden. Nu de test...


Ik neem zijn kin tussen wijsvinger en duim. Ik buig hem dieper tot de ruimte bij mijn borst, rood glanzend. Meteen trekt hij me volledig tegen zich aan, een siddering volgt door beide lichamen.


Zijn mond zuigt het sap mijn lichaam af. Met gesloten ogen, verstop ik mijn vingers in zijn dreads. Hij laat zijn tong het werk overnemen, een kreun wil losbreken maar dat wil ik niet toelaten. Echt niet.


Hij kruipt alsmaar hoger en hoger. Nog steeds met de ogen gesloten voel ik zijn adem in mijn hals blazen. Zijn sterke vingers die omhoog kruipen over mijn rug. Zijn tanden bijten in mijn nekvel, waardoor ik de regel, 'niet kreunen' laat schieten.

De top van zijn neus komt alsmaar dichter tot mijn kus grage lippen. Mijn oogleden laten me de jongen terug aankijken. Hij ziet niet wazig van het overvloedige alcohol, enkel wazig van een 'totale seksuele stoornis.'


Mijn vingers zakken omlaag naar zijn sterke kaaklijn. Hij glijd met de ogen naar mijn lippen om die van hem eroverheen te laten glijden. Niet wetend wat te doen laat ik het toe.

De naam Lucas klinkt ver weg in dit universum. Hij likt zacht de binnenzijde van m'n onderlip, wat me bijna toelaat mezelf over te geven. 'Tom...Ik ben niet helemaal...single.'

Hij knikt uiterst langzaam en bijt zacht in mijn lip.

'Dacht je...dat ik dat wel was...' Als de woorden net tot me doordringen, zit ik vast aan zijn hemelse lippen. Gepassioneerd opent hij z'n mond en verleid hij mijn flexibele spier als een echte gentleman.Wie is Lucas...
Bill Kaulitz


Wat ze doet, wat ze zegt, wat ze voelt...
Hoe ze kijkt, hoe ze spreekt, hoe ze beweegt...
Ze houdt me in een trance zonder die ook maar 1 seconde te verbreken. Dit is doordacht, maar te echt om gespeeld te zijn. Dit was een plotse uitvoering, bedacht door haar zelf.

Hoe kon ik verwachten dat ze haar jurk gewoon ging uittrekken, schouderophalend de kaarten opnieuw zou verdelen? Ben ik nou naïef? Ik hield ervan te weten wat me te wachten stond. Alles graag op voorhand te weten. Ik ben meer als verrast, eerder sprakeloos van verbazing.

Te sprakeloos, te gefascineerd, te opgewonden op een plek waarvan ik dacht...
'binnenkort geef ik jou weg, nog even geduld'
Ze versnelt het proces, mijn mentaal en fysiek maagdelijk proces.


De verbinding tussen tong en het lichaam van een godin, blokkeerde mijn gezond verstand, het laatste beetje wat ik overhad na het overvloedige vloeien van de alcohol. Ze smaakt zoet en pikant. Bang om te verbranden liet ik mijn lippen het werk doen.

Ze huiverde, ijskoud metaal gleed over haar hals heen. Haar ogen werden gevangen achter de oogleden die zwart opgemaakt waren. Uitgelopen is heter.

Waar was ze al die tijd? Hier bij mij...in Duitsland? Toen ik 8 was, waar had zij dan op school gezeten? Wie is ze? Waarom kruiste ze niet eerder mijn pad?


Iemand anders trouw blijven leek me gemakkelijk, zeker bij een knappe meid, slim en lief. Dawny was dat..., nu lijkt ze enkel een verbeelding. De vrouw uit mijn dromen zit halfnaakt op mijn benen. Besluiten haar te laten stoppen, zou nog eens zelfmoord kunnen zijn. Nee, dat wil ik mezelf niet aandoen, daar ben ik te zwak voor. Een lichte kreun, vederlicht en haast onhoorbaar, verlaat haar mond.

Hoe snel ik opstond, hoe snel ze zich aan me vast had geklemd, hoe snel ik Tom had achtergelaten in de woonkamer, hoe snel ik haar naakte rug tegen mijn gesloten kamerdeur aandrukte?
Fractie van mijn laatste kracht, de niet opgeslorpen kracht van de mist in mijn hoofd.

Luister naar je hart, die wordt niet wazig van de alcohol.


Haar ene been, glijd verleidelijk langs mijn kont, ik sla mijn ogen neer en bijt haar lip kreunend. Ze glijd over mijn schouders heen, zacht klikt mijn tand tegen de hare wijl ik gulzig mijn lippen op de hare druk. De smaak zo zoet als haar lichaam.


Wie is Dawny...
Echt, Super Super Super Super bedankt voor alle lieve en leuke reacties!!!
Ik wist niet dat het zo goed zou zijn...:$
Liebe(H)

Reacties (6)

 • AlreadyGone

  Dit is echt zo'n goed stukje, echt super geschreven!(flower)
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  wauw (heart2)

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  wow, gewoon wow WAT VET SNEL VERDER GAAN!(nerd)(nerd)(nerd)(nerd)(nerd)(nerd)(nerd)(nerd)(yeah)

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik ben gewoon sprakeloos....
  Ik moet van mezelf een reactie plaatsen, want dat is wel zo netjes maar ik weet gewoon niet wat ik moet typen en dat is goed!!
  Er zijn maar weinig mensen die mij stil krijgen en jij met je verhaal bent er één van!
  Ga zo door, want dit is een van de betere verhalen!!

  snel verder!!!
  (en toch nog een stukje reactie kunnen schrijven;))

  (K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen