Heey ik heb goed nieuws. Ik heb een iPhone gekregen waardoor ik op vakantie ook kan schrijven! Enjoy deze hoofdstuk.

JPOV:

Ik zat met Jazzy en Jaxon in de wachtrij voor het reuzenrad. Selena had net meegedeeld dat ze naar de wc moest en mijn geluk kon niet op. Selena en het toilet... Dat kon nog heel lang duren. De hele dag was ze irritant geweest. Fans had ze zuur aangekeken toen ze om een ons onschuldig fotootje vroegen en zelfs een had ze genegeerd. Bij dat laatste had ik mijn zelfbeheersing verloren als mijn kleine broertje en zusje er niet bijstonden. Ik nam er genoegen mee dat ik tenminste sommige mensen een goede dag had bezorgd; onder andere Jazzy en Jaxon en natuurlijk ook wat fans. Misschien zelfs haters, aangezien iedereen in dit park een gratis ijsje van me kreeg vanwege het warme weer vandaag.
'Justin, ik heb honger!' jammerde Jazmine.
'Lieverd, weet je zeker dat je nu iets wilt gaan eten. We staan al een tijdje te wachten?' Ze leek even na te moeten denken.
'Ja,' besloot ze uiteindelijk. 'Oke.' Ik pakte ze allebei bij de hand en wurmde ons een weg door de rij mensen. Eindelijk weg uit de rij ging ik naar Kenny toe die een paar meter verderop met iemand stond te praten. Ik vertelde hem over mijn plan en hij zei dat het goed was, op voorwaarde dat ik mijn sjaal, zonnebril en pet op moest. Hand in hand met Jazmine en Jaxon gingen we naar club 33. Gelukkig herkende niemand me door mijn vermomming. Daar aangekomen gingen we rechtstreeks door naar de bar.
'Zo, wat willen jullie?' vroeg ik.
'Friet!' gilde Jazzy meteen.
'Rustig aan, Jazz,' lachte ik. Ze hield haar handje voor haar mond en piepte sorry. 'En jij Jaxon?'
'Ook friet,' zei hij een stuk zachter dan Jazmine net deed.
'Drie friet graag,' zei ik tegen de barman. Hij ging meteen aan de slag. Ik begon een beetje met Jazmine te dollen toen plotseling Jaxon zich aan me vastklampte. Hij keek bang naar een meisje aan de bar. Ze was stomdronken. Met een dikke tong was ze een of ander lied aan het zingen.
'Negeren,' fluisterde ik tegen Jaxon. Net op dat moment kwam de barman aangelopen met ons eten. Ik pakte het van hem over en betaalde. We liepen richting de deur en ik zette mijn hand op de deurklink.
'Heey, jij daar! Ja jij met die kinderen,' hoorde ik vanachter me. Ik draaide me om en het meisje keek me grijnzend aan. 'Kan ik iets voor u doen?' vroeg ik beleefd.
'Ja, dat kan je zeker jongen,' antwoordde ze en strompelde op me af. Op mijn hoede hield ik Jazzy en Jaxon achter me.
'Nou?' zei ik toen ze een meter van ons stond.
'Ik vroeg me gewoon af wat je naam is,' antwoordde ze kortaf en haalde een hand door haar blonde haar.
Shoot. Ik kon haar natuurlijk niet mijn echte naam geven. Ik probeerde snel na te denken. 'Ik heet uhm... Chris.' Geen idee hoe ik aan die naam kwam. Het meisje leek niks op te merken en ging vlak voor me staan, waarop ik reageerde door Jazzy en Jaxon nog meer naar achteren duwde. Ze leken alleen maar toe te kijken. 'Zoo Chris dus, heb je een vriendin?' vroeg ze net een dikke tong.
'Ehm ja?' Ik had geen idee waar dit gesprek naar toe ging. Ze zag er te ongeïnteresseerd uit om me serieus te versieren.
'Zooooo, behandel jij haar goed? Net zo goed als Jim mij behandelde?' Jim?
'Het spijt me, maar ik heb geen idee waar je het over hebt.'
'Jimmm,' en ze liet de m even goed horen 'is mijn ex-vriendje.' Ze kwam nu gevaarlijk dichtbij staan en ik nam nog een stap dichterbij Jazzy en Jax.
'Maar we hadden het over jouw vriendin... Behandel je haar goed?'
'Ehm... Ja mevrouw,' antwoordde ik maar. Ik hield mijn duim bij mijn mobiel. Kenny stond onder de sneltoets dus als dit uit de hand liep kon ik hem meteen waarschuwen.
'Dus je bent toch als Jim. Die dacht namelijk ook dat hij me goed behandelde... Door een ander Te hebben. Die heb jij zeker ook?' Ze liet me niet eens haar vraag beantwoorden en ging meteen door met praten of beter gezegd: met schreeuwen.
'Al jullie jongens zijn hetzelfde! Het ene moment mij je liefde verklaren en het andere met haar flikflooien...' Ze leek zichzelf niet meer te kunnen beheersen en sloeg me op mijn wang.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen