Foto bij Equipa de Portugal • Treze

Note: Cristiano & Irina Shayk zijn geen koppel.

Maya Milena dos Santos Aveiro
“Oeh, Thibaut Courtois! Hem moet je gewoon leren kennen, hij is zo mooi!” Edite zwijmelt al helemaal weg bij de gedachte aan een ontmoeting met de Belgische keeper. Een grinnik verlaat mijn mond. “Help je me nog met mijn koffer, of moet ik het alleen doen?” vraag ik lachend. Het schaamrood verspreidt zich over haar wangen, terwijl ze me schijnheilig aankijkt. “Sorry … wat heb je nog nodig?” Samen kiezen we nog wat kleding uit en kletsen we honderduit over vanalles en nog wat.
“Wanneer vertrek je?” “Ehm, zondag.” Edite kijkt me met een moeilijke blik aan. “Hoe moet ik die laatste maand nu overleven, als jij weg bent? Het wordt hier 'n hel!” Ja, ze overdrijft, maar diep vanbinnen weet ik dat ze elk woord meent. “Jij komt me bezoeken in één van je weekends, ik laat je alle nieuwtjes weten en ik laat elke dag iets me horen. Of nou ja, je weet wel wat ik bedoel.” Mijn lippen krullen omhoog in een waterige glimlach. “Kom hier, jij.” Edite slaat haar armen om me heen en trekt me in een knuffel. “Ik zie je zondag!” “Bye!” Ze loopt de oprit af en steekt haar hand op. Zelf zwaai ik nog een keer en loop dan mijn huis weer binnen. De deur valt met een klap toe.


Tijdsprong - zaterdagavond
Cristiano kijkt me vragend aan, waarna ik twijfelend knik. “Ik denk wel dat ik alles heb, ja.” Hij knikt goedkeurend en loopt dan mijn kamer weer uit. Erg spraakzaam is hij niet, nee. Maar dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat hij Junior, zijn zoontje, enkele dagen moet achterlaten. Hij spendeert al zijn vrije tijd met het kleintje, wat echt wel schattig is!
Na nog twee keer mijn koffer nagekeken te hebben, baan ik me een weg naar de woonkamer. Junior lijkt me op te merken en niet veel later hoor ik mijn naam kirrend door de ruimte schalmen. “Hey, kleintje.” Ik neem zijn kleine handjes vast en speel wat met zijn vingertjes. Zijn lach dringt mijn gehoor binnen en zorgt voor een glimlach op mijn gezicht. “Maya gaat je missen, hoor, als ze weg is.” Mijn lippen vormen zich tot een pruillip, en niet veel later schater ik het alweer uit door de blik op Junior’s gezichtje. Cutie.
Wat ik niet weet is dat Cristiano ons, leunend tegen de deurpost, staat te bekijken. Een waterige glimlach siert zijn gezicht en zijn ogen fonkelen van de trots. One happy family..


What do you think? x

Mijn hoofdstukjes worden langer en langer..
Hierna komt de aanleiding naar het WK - knappe voetballers in zicht;)

Reacties (5)

 • MERTENS14

  Ik heb foto met Courtois ;d talent is da!

  8 jaar geleden
 • NWalcott

  AAWWWWWW HOW CUTE:D

  8 jaar geleden
 • periphery

  Phahahahaha, oké, ik kán niet meer, die reactie van fcoentrao. Ik ga even stuk hahaha.
  Oké, nu we dat hebben gehad: dit stukje echt zo lief! Omg, yes, mooie voetballertjes :'D Le me: happy ^^ <3

  8 jaar geleden
 • nightqueen

  awh ik vind dat laatste juist echt lief ^^
  ik wou soms dat mijn broer zo zorgzaam zou doen, al is té zorgzaam ook weer niet goed :p

  8 jaar geleden
 • fcoentrao

  Oké, de laatste zin klinkt bijna alsof Cris incest heeft gedaan (x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen