En weer begin ik met plunderen van tumblr, sorry maar de foto's zijn gewoon te mooi!

Ohja! Aan alle lezers, check out BlackLeather 's tumblr !!!
http://designs-forlife.tumblr.com/archive

2 weeks later...
Zarah Cruizze LatimoreMet zekerheid alles te hebben ingepakt, rits ik de koffer dicht, laat mezelf neerzakken op het bed. Ik verstrengel mijn handen in elkaar en zucht diep. Het prille begin van ons avontuur zit erop. Het avontuur met Tokio Hotel, wat niet vlot verliep. 'Eindelijk, ik dacht dat deze dag nooit zou aanbreken.' Ik hoor zijn vervelende stem nog steeds door mijn hoofd suizen. Meende hij dat? Met een knoop in mijn maag sta ik weder op en sluit mijn kledingkast. Een zwart stuk stof ligt in de hoek onderaan.

Fronsend neem ik het op en zie een pijnlijke herinnering voor me dagen. Met trillende handen neem ik die op.


Zijn handen gleden over mijn lichaam als een tweede huid. De mond die enkel gemeen leek, kuste me liefkozend en vol verlangen. Teder lag ik onder zijn bruisende lichaam tot hij overeind kwam. Ik kroop naar achter en zette mijn zwoelste blik op. Hij beet op zijn lip en kroop naar me toe. 'Je maakt me gek, weet je dat?' Hoofdschuddend streelde ik zijn gezicht, nam hij die hand beet en begeleide die naar zijn warme borst. 'Voel, hoe mijn hart klopt als ik jou aankijk.' fluisterend recht voor mijn gezicht. Met een verbaasde blik kijk ik naar mijn hand die brand op zijn lichaam, naar de gespierde lange vingers die de mijne bedekken.Met opengesperde ogen, die de tranen vasthouden, staar ik naar het zwarte jurkje, nu lijkt het verraderlijk. Ik kan dit niet houden... Haastig zoek ik een verstop plaats, maar waar? Er wordt geklopt op de deur. Geschrokken kijk ik op en schop het ding onder bed. De deur opent zich langzaam en Tom verschijnt. Met een norse blik draai ik me van hem weg. 'Verkeerde kamer.' Hem negerend loop ik naar mijn badkamer en berg alles op in een toilettas. 'Kan ik...' Verontwaardigd draai ik me tot hem. 'Nee dat kan je niet!' Hij rolt zijn ogen en volgt me weer de kamer in. 'Tom ga weg, je hebt hier niets te zoeken.' Tegen mijn zin hoor ik mijn stem breken en stop met inpakken als ik zijn hand op mijn onderrug voel.


'Dat heb ik wel, jou.' Voorzichtig draai ik me om en zie een neutraal gezicht voor me. Hij trekt me dichter naar zich toe, maar dat laat ik niet toe. 'Stop Tom.' Hij zucht en neemt mijn arm beter beet. 'Waarom Zarah?' gromt hij kwaad, wijl mijn ogen de tranen niet meer kunnen binnenhouden. 'Je kan me dit niet aandoen, wij...er is geen wij, want dat kunnen we niet maken, vergeet het gewoon.' Smekend kijk ik op in zijn ogen en zie hoe die mij ongelovig aanstaren. 'Wat?...Wat bedoel je er is geen wij?' Ik sla mijn vrije hand voor mijn ogen en voel hoe mijn lichaam gewoon tegen hem aan wil leunen en getroost worden door zijn sterke handen. Hoe hij lieve woordjes in mijn oor zou fluisteren, voorzichtig kusjes in mijn hals zou plaatsen en ik niet kan weerstaan aan die volle lippen.

Ik haal mijn hand weg en kijk hem verdrietig aan. 'Ik wil niet bij je zijn, versta je dat dan niet? Je doet me enkel pijn met te doen wat je altijd doet!' Langzaam laat hij los en veeg ik mijn tranen weg. 'Maar ik...ik doe het niet met opzet.' Ik schud mijn hoofd en duw hem bruusk van me weg als hij zijn handen naar me uitsteekt.
'Ik haat je! Stop gewoon.'
Tom Kaulitz


Huilend ritst ze haar koffer dicht en haalt die haastig van het bed. Machteloos kan ik enkel toekijken. Toekijken hoe graag ze hier weg wilt, ver weg van me vandaan. Ze sleept haar koffers over de vloer en ik stop mijn handen in mijn broekzakken. 'Zorg goed voor jezelf.' Ze staakt het wegrennen van de duivel en draait zich langzaam tot mij. Ze bekijkt me grondig, zou ze zien hoe wanhopig ik ben? Hoe hard ze me hiermee kwetst, maar wat als ze dat niet had gedaan? Dan zou ik teveel gehecht raken aan het meisje, die me m'n adem rooft.
Ze knikt het hoofd en rent vervolgens de kamer uit. Het zachte gesnik breekt me volledig en ik zak neer op haar bed.


Gehaast vertrekken de 2 meiden terug naar hun huis, na deze anderhalve maand. Vertrekt ze zonder een laatste aanraking. Gepikeerd laat ik mijn hoofd in handen vallen en sluit mijn ogen. Ze heeft me volledig in haar macht, ik weet niet hoe, maar het is haar gelukt. Hoe overleef ik deze 2 maanden zonder haar te zien, te spreken, te voelen, te proeven? Gewoon niet. Ongemakkelijk kijk ik terug op en voel net een riem om mijn hart spannen. Een knagend gevoel, wat zegt Bill toch altijd? Liefde is mooi? Geschrokken door mijn eigen woorden in mijn gedachten sta ik op. Verlief, ik? Ze maakt me het niet bepaald makkelijk, ze manipuleert zelfs mijn gedachten.


Enige kwaadheid heerst boven mijn verwarrende gevoelens, wat volgt door een stevige schop tegen het bed. Mijn blik valt op een zwarte stof eronder. Ik kniel neer en grijp het vast. Fronsend ontvouw ik het tot een van haar kledingstukken. De herinnering laat me rillen en strijken over het simpele stukje stof. Dit liet ze expres achter...


Machteloos zakken mijn schouders omlaag en breng ik het tegen mijn borst aan. Snuivend aan de enige herinnering aan haar, deze blijft voorgoed in mijn bezit.Bedankt voor de reacties! xxx

Reacties (4)

 • Eyka

  - geen woorden -

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik ben een beetje laat met lezen, wat er voor zorgt dat ik heeeel veel hoofdstukjes kan lezen!!(hoera)

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  Ehm ik heb mijn tranen moeten bedwingen, weet je hoe zielig! Maar echt veel te mooi voor woorden snel verder gaan!(H)

  8 jaar geleden
 • Raveness

  snel verder gaan please!!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen