Foto bij Fourteen.

Harry pov
Met een wollen muts over mijn haren en een sjaal om mijn mond gewikkeld liep ik richting het park. De jongens hadden graag mee willen gaan, maar dan was de kans op herkenning veel groter dan als ik alleen ging.
Toen ik aankwam in het park wierp ik een snelle blik op de mensen die er al waren. Het was minder druk dan ik had gedacht, maar Macey was er nog niet.
Ik ging op een van de bankjes zitten en speelde een beetje met mijn telefoon.
Eigenlijk was het niet eerlijk wat ik deed, daar ik al wist hoe Macey uitzag. Ik kon het echter niet laten om toe te kijken hoe ze zou proberen om mij te vinden. Na al die gesprekken met haar wilde ik dat ze wist wie ik was, en ik hoopte van harte dat ze me niet anders zou gaan behandelen. De enige die me nog altijd als de oude Harry behandelden waren mijn familieleden en mijn oude vrienden.
Nadat ik tien minuten zo op het bankje had gezeten, zag ik Macey. Ze liep een beetje gehaast, ze had me eens verteld dat ze er niet van hield om te laat te komen. Ze had echter nog twee hele minuten, ik was gewoon te vroeg geweest.
Ze ging opeens een stuk langzamer lopen en keek een beetje onzeker om zich heen. Een klein glimlachje vormde zich om mijn lippen en ik pakte mijn telefoon vast.
So, in the park already? X
Ik stopte mijn telefoon weer snel weg en keek vanuit mijn ooghoeken naar Macey. Ze greep naar haar telefoon en glimlachte even.
Just arrived. You already there? X
Ik wachtte even met het pakken van mijn telefoon, want Macey kwam mijn kant op lopen.
Toen ze zich even omdraaide om naar een stel kinderen te kijken stuurde ik snel een sms terug.
Think I just spotted you. Do you like kids? X
Haar wangen kregen schattige blosjes en ze keek nieuwsgierig om zich heen.
Ik beet op mijn lip om maar niet te grijnzen, het zou een beetje opvallen als ik in mijn eentje zat te lachen hier.
Macey wendde zich van de kinderen af en liet haar ogen even over alle mensen in het park glijden. Ze tikte wat op haar telefoon en liet zich toen, tot mijn stomme verbazing, op het bankje waar ik zat neerzakken.
De zoete, maar volwassen geur van parfum drong mijn neus binnen en ik hoorde haar zachtjes ademen. Haar groene ogen lichtten op toen ze haar blik naar de lucht liet glijden en ze knikte me even toe ter begroeting.
Ik glimlachte nerveus en pakte onopvallend mijn telefoon.
How could you possibly know what I look like? Not fair! Where are you? X
Ik grinnikte zachtjes en ging een beetje schuin zitten, zodat Macey niet toevallig op het scherm kon kijken.
Close. Oh, and just for the record.. I’m not a stalker, just got lucky. X
Haar telefoonschermpje lichtte op en ze keek even peinzend om zich heen. Ze haalde afwezig haar hand door haar haren en de geur van haar parfum bedwelmde me weer. Ze deed iets met me.
Ik gluurde naar haar vanuit mijn ooghoeken en zag hoe een kleine, prachtige glimlach om haar lippen speelde. Ze keek me opeens recht in mijn ogen aan, groen op blauw, en met een grijns drukte ze om het groene telefoontje van haar telefoon.
Gevangen in haar blik kon ik niet eens reageren, en een tel later ging mijn telefoon over.
‘Hallo Harry.’ Zei ze voldaan.

Reacties (7)

 • ALPHABEATT

  Wat stoer!!!!

  7 jaar geleden
 • DawnRose

  hihi super leuk! snel verder!

  7 jaar geleden
 • cuddlehoran

  Haha, geniaal!

  7 jaar geleden
 • Cudem

  Smaaaaaaaaaaaaaaaart xd

  7 jaar geleden
 • wildheart

  hihi....xD

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen