Tom KaulitzMet opgetrokken knieën kijkt ze me aan. Haar zwarte haar is ondertussen al helemaal droog, haar huidskleur ziet er weer gezond uit. 'Dus...' fluistert ze ongemakkelijk wijl ik haar blijf aanstaren. Benieuwd wat ze gaat zeggen of doen. Ze prutst aan haar blauwe nagels en sluit even haar ogen. 'Wat doen we nu?' Ik haal mijn schouders op en ze knikt, alsof daarmee alles verklaart is. 'Ehm...' Nog steeds ongemakkelijk blijft ze zitten tot ik niet meer kan en in de lach schiet. 'Tom!' Ze slaat tegen mijn arm met een norse blik. 'Sorry, ik kon me echt niet bedwingen.' Ze tuit haar lippen en kruipt dichter naar me toe. 'Ik heb je gemist.' zegt ze plots en staak ik het lachen abrupt. Haar hand glijd naar beneden, recht naar de mijne, waar ze langzaam streelt over mijn vingers.


Daar heb je dat kriebelend gevoel weer, die vonk die weer overslaat. 'Ik kan je gewoon niet vergeten, ik voelde me zo hopeloos en wist niet wat ik eerst moest doen.' Als er een zachte snik klinkt, ontferm ik me over haar en geef een kneepje in haar hand. 'Niet huilen, daar loopt je mascara van uit.' Ze glimlacht door haar tranen heen en knijpt in mijn wang. 'Ik heb niet eens make up op, Tom.' zeurt ze zielig en glimlachend trek ik haar in een omhelzing. Na een tijdje voor me uit te staren, trek ik haar overeind en veegt ze haar tranen weg.


Ze kijkt me niet meer aan, lijkt enkel aandacht te hebben voor het zwarte scherm van de tv. 'Ik voel me compleet als ik bij je ben.' Ze draait zich tot mij, maar durft me nog steeds niet aankijken. 'Ik ... ik raak gehecht aan wat we samen hadden. Net alsof ik...niet meer zonder je kan.' Ze reageert nog steeds niet, maar laat het hoofd steeds dieper zakken, zodat haar haren als een gordijn voor d'r gezicht vallen. Zuchtend kruip ik dichter naar haar toe en breng haar haar naar achter. Tranen druppen op haar benen en verbaasd druk ik haar kin omhoog. Ze kijkt me glimlachend aan. 'Waarom huil je?' Ze blijft even stil voordat ze in de lach schiet. 'Je bent lief Tommie.' snikt ze verder en lachend veeg ik haar tranen weg. 'Nou, ik meen het anders wel.' Ze kijkt me in de ogen en kijkt me ontroerd aan.


'Wil dat zeggen dat...' Ze stopt en schud haar hoofd. 'Ik heb Ria over jou verteld als dat je vraag was.' verklaar ik neutraal. Geschrokken slaat ze tegen mijn been. 'Tom! Dat heb je niet!' Ik kijk haar bloedserieus aan. 'Jawel, ze was niet gelukkig nee.' Ze rilt en staat op. 'Ik ben ten dode geschreven.' Ik grijp haar terug beet, waardoor ze op mijn benen zakt. Ze kijkt me aan en ik streel haar gezicht. 'Jij? Ik denk dat je haar best aankunt, je zit vol verassingen.' Ze grijnst en lijkt diep na te denken. 'Dat is misschien wel waar.' Ik por haar tussen de ribben en giechelend legt ze haar handen in mijn hals. Het wordt stil op de regen na. Ze strijkt met haar duim over mijn mond en lijkt te twijfelen. Ik wrijf afleidend over haar been en voel haar lippen tegen de mijne aandrukken. Ze streelt over mijn hals, wat me totaal gek maakt. Ik trek aan haar lippiercing waardoor ze schattig een kreuntje lost. Als ze me loslaat kan ik het niet laten om kleine kusjes te blijven plaatsen.


'Zullen we slapen?' Ze knikt schaapachtig nadat ze een vermoeide geeuw uit. Ik neem haar in mijn armen en open bij vergissing de verkeerde deur. Onaa's kamer. Bill blijkt diep in slaap met haar half op hem liggend. Ik glimlach en hoor Zarah vertedert kreunen. 'Hoe schattig.' Zachtjes sluit ik de deur weer en loop naar de juiste kamer.
Haar kamer ruikt volledig naar haar en ik laat haar zakken op het bed. 'Indrukwekkend.' Ik kijk rond en zie dat de muren paars zijn, op de linker muur staat een tekst geschilderd. 'Onaa heeft mijn kamer ingericht.' fluistert ze zacht als ze me ziet kijken. Snel kruip ik naast haar onder de lakens.


In het volgende hoofdstuk zal je te weten komen hoe het nu zit met Bill's 'gedumpte' vriendin.
:Y)

Reacties (3)

 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  snel verder!!!!! super gaaf!

  8 jaar geleden
 • Raveness

  aaaaaaaaaaaaaahw...

  snel verder!!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen