Exxttrra lang hoofdstuk voor de liefhebbers!(H)

Onaa Cruizze Latimore


Bij het ontwaken, voel ik het paar chocolade bruine ogen op mij gericht. Voorzichtig open ik mijn ogen en kijk er recht in. De hand die liefkozend door mijn haren gleed, was van hem afkomstig, niet lijkend op te houden nu ik allang wakker ben. 'Goeiemorgen nachtegaaltje.' Ik lach zacht en voel een rode kleur omhoog stijgen. 'Noem me niet zo!' Porrend tussen zijn ribben, waardoor hij een gekke beweging maakt. 'Ik noem je hoe ik wil.' De grijns op zijn gezicht ontgaat me niet en ik tik op zijn neus. 'Weer zo arrogant als altijd.'

Hij trekt me dichter naar zich toe en verstopt zijn hoofd in mijn hals en haren. Zonder nadenken streel ik door zijn haar, zijde zachte blonde haren. De tattoo in zijn nek krijgt een lichte kietelbeurt, tot mijn vingers trippelen over zijn hals. De zoete geur, draagt hij nog steeds, wat me meteen veilig doet voelen. 'Je ruikt altijd zo lekker.' Hij gniffelt en ik voel een kusje op mijn oor. 'Insgelijks.'


Even later staan we op en neemt hij z'n gsm uit zijn tas. Bedenkelijk begint hij te lezen en meld ik te gaan douchen. Geeuwend betreed Zarah de badkamer zodra ik de douche aanzet. 'Lieverd!' mompelt ze meteen en neemt me stevig beet. 'Goeiemorgen zonneschijn.' Ze geeft me een kus op m'n wang en wrijft vervolgens door m'n haar. 'Ik hou van je, weet je dat?' Schaapachtig kijk ik haar aan. 'Nee.' Ze kijkt me ontzet aan en grinnikend begin ik te porren. 'Natuurlijk weet ik dat, ik ook van jou.' Dat gezegd maken we ons beiden klaar, totaal niet schamend over het feit dat we samen in de badkamer staan. Jongens doen dat toch ook, niet?


Na wat klooien en grappen in de badkamer verlaten we die en zet ik het raam van mijn kamer open. De badkamer in mijn kamer lijkt ook te zijn gebruikt, wat een glimlach op mijn gezicht brengt. Het voelt aan alsof er terug leven in mijn lichaam zit, allemaal door die ene persoon. 'Ontbijt!' hoor ik op de gang en draai nog snel mijn haren in een dot. Tom kijkt me vrolijk aan en ik ren op hem af. 'Tommieboy!' Hij vangt me op en draait een rondje, nadat ik een kus op zijn wang druk. 'Blijkbaar ben je uitgeslapen.' Ik knik wild en hij zet me terug neer. Bill knipoogt, voordat hij op het balkon verdwijnt. Nog steeds heeft hij z'n gsm in handen. Wat zou er aan de hand zijn? Hij lijkt niet van slag of kwaad, dus hou ik op met raden.

'Wat is dit?' vraag ik verbaasd als ik een compleet gedekte tafel zie. 'Dit is wat wij iedere dag doen!' zegt Tom veelbelovend en kijkt ons om beurten aan. 'Hij heeft de diepvriesmaaltijden gezien.' mompelt Zarah ongemakkelijk. Ik knik en zie hoe hij ons beiden afwachtend aankijkt. Zenuwachtig kijk ik naar Zarah en stoot haar aan. 'Jij bent de oudste.' Verontwaardigd tikt ze tegen m'n hoofd, 'jij bent de grootste!' Tom rolt zijn ogen en zucht diep. De schuifdeur gaat terug open en Bill wandelt op zijn gemak binnen. 'Wapenstilstand?' Meteen begin ik te lachen, tot Tom me kwaad aankijkt, al snel houdt ik mijn mond en richt mijn blik naar de vloer. 'Oh...' Bill kruist zijn armen en kijkt ons neutraal aan.

'We willen graag weten waarom jullie zo ongezond en vooral...' Hij stopt even met handgebaren maken, als zijn gsm weer biept. Geïrriteerd gooit hij het ding de zetel in en kijkt Tom hem vreemd aan. 'Waarom jullie zo weinig eten in huis hebben en..!' Hij stopt weer als zijn gsm begint te vibreren. 'Waarom jullie zelf nogal bitter weinig eten.' bromt hij geërgerd. Ik begin figuurtjes op de grond te tekenen met mijn voet en wacht tot Zarah haar mond opent.


Vergeet maar dat ik alles mooi ga opbiechten. 'Onaa!' Geschrokken kijk ik Bill aan die me streng aankijkt. 'Stop daarmee.' en wijst naar mijn voet. Voorzichtig schuif ik mijn voeten terug netjes naast elkaar en hoor hoe Zarah zacht grinnikt. 'Dames, als jullie niets zeggen, dan gaan we gewoon terug weg.' zucht Tom. 'Nee!' Roep ik uit en stoot Zarah boos aan. 'Vertel nou!' Ze slaat mijn hand weg en zakt kwaad op een stoel neer.


'Nou omdat...omdat...'Ze trekt haar benen op en begint heen en weer te wiegen. Schuldig zakken mijn schouders omlaag en open ik mijn mond. 'Misschien zouden jullie ons dan leuker en mooier vinden.' Het is een zacht gefluister, maar ik geloof toch dat ze het gehoord hebben, nu Bill begint te stotteren. 'Onaa, ... wat zeg je nou?' Ik zucht en kijk Zarah vluchtig aan die voor zich uit staart. 'Nou, jullie deden zo rot en wij dachten dat we niet goed genoeg waren voor jullie. Misschien vonden jullie ons lelijk en dik en daarom...' Ik stop en kijk ze ongemakkelijk aan. Dit is echt schaamtelijk.


Ongelovig staren ze me aan, net alsof ik net heb onthuld dat we geen mensen maar dieren zijn. 'Neem je ons in de maling?' fluistert Tom zacht. Ik frons mijn wenkbrauwen en Bill schud meewarig het hoofd. 'Nee, hoezo? Ik ...' Bill steekt zijn hand op, zodat ik moet stoppen met praten. 'Luister eens naar mij.' Tom ontfermt zich over Zarah en Bill loopt op me af. 'Wat ga je doen?' vraag ik achterdochtig.


'Je stelt echt veel te veel vragen.' zucht hij en trekt me mee naar mijn kamer. Hij sluit de deur en duwt me voor de spiegel. 'Noem 1 ding wat je mooi vind aan jezelf.' Ik kijk hem verbaasd en wat blozend aan. 'Bill, ik zie niet in wat dat te maken heeft met..' Hij legt zijn hand op mijn mond en wijst naar de spiegel. 'Zeg op.' Zuchtend dwing ik mezelf erin te kijken en twijfel over mijn antwoord.


Dit is moeilijk, wat probeert hij daarmee te bereiken? 'Mijn ehm...' Hij staat op van het bed en draait me zijn kant op. 'We doen het anders. Herinner je nog de pokeravond?' Meteen voel ik me rood worden en grijnst hij licht. 'Ja.' En ik kruis mijn armen. 'Nou, wat maakte je zo zelfzeker om voor ons te dansen?' Zonder antwoord te geven draai ik me terug naar de spiegel toe. 'Niets, ik deed het gewoon omdat ik...omdat ik dacht dat je het leuk zou vinden.' Ik sla mijn ogen neer en voel hem tegen mijn rug. Hij kijkt me aan via de spiegel en slaat zijn armen om me heen. 'Dat was het ook, maar niet enkel omdat je een mooi lichaam hebt. Ik hield ervan omdat ik zoveel zelfzekerheid zag, het was spannend en ...' hij stopt en neemt de rand van mijn shirt beet.

Zwijgzaam zie ik hoe hij de stof omhoog trekt. 'Ik wil niet dat je nog meer verliest.' fluistert hij, een kus drukkend in mijn hals. Langzaam leg ik mijn hand erop en kijk hem onzeker aan. 'Ik vind mijn benen het mooist.' fluister ik dan zacht. 'Zie je wel dat je het kan.' Hij glimlacht en laat mijn shirt los. 'Ik vind bijvoorbeeld mijn ogen en handen het mooist. Of eigenlijk...' Hij bekijkt zichzelf beter en trekt zijn neus op. 'Ik vind mezelf best knap.' Tegen mijn zin begin ik toch te lachen en trekt hij me dicht tegen zich aan met een grijns. 'Wees niet zo onzeker, ik vind je het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien, en zeker...' Hij laat zijn blik wat dieper zakken en lachend begin ik hem te kietelen.

'Wacht tot je ze ziet zonder een beschermde stof.' Hij beweegt zijn wenkbrauwen en lief streelt hij m'n gezicht. Zacht kus ik hem, terwijl zijn handen op mijn onderrug glijden. Zuigend aan mijn piercing laat hij los en trek ik een pruillipje. 'Als je braaf eet dan krijg je misschien, heel misschien een speciale kus.' Ik sla mijn armen om hem heen en zucht. 'Dank je Bill.' Hij drukt een kusje op mijn neus en neemt dan m'n hand. 'Voor jou alles, zelfs bekennen dat ik niet van Dawny houdt.' Geschrokken laat ik zijn hand los en loopt hij gewoon door. 'Bill!' roep ik ontzet. Hij draait zich nonchalant tot mij en kijkt me vragend aan. 'Doe nou niet zo en biecht op!' zeg ik streng. 'Nou,...' Hij sluit de deur en trekt me naast zich op bed.


'Ik heb haar gebeld zoals je zei dat ik moest doen.' Jammerend leg ik een hand op zijn mond en kijkt hij me onbegrijpend aan. 'Bill, je moest niet echt doen wat ik zei! Je moet nooit doen wat ik zeg! Je hebt... auw!' Ik trek mijn hand terug en kijk hem ongelovig aan. 'Je beet me!' Hij knikt en gniffelt. 'Ik heb haar gebeld en het lukte me niet om te zeggen dat ik van haar hield. Ik heb erover nagedacht en besefte dat ik...' Hij stopt met praten en geeft een kusje op mijn wang.


'Dat ik nooit oprecht van haar hield, meer als een goede vriendin, ik dwong mezelf van haar te houden omdat ik dacht...nu heb ik wel genoeg tijd gehad, maar toen kwam jij.' Hij glimlacht en zet me aan toch maar mee te lachen, alhoewel hij me beet! 'Ben je niet blij?' Ik val wat tegen hem aan, terwijl hij een arm om me heen slaat. 'Jawel maar... Ik wou helemaal niet tussen jullie komen, straks wordt ik een slet genoemd die haar vriendje afpakte!' Hij zucht en haalt zijn schouders op. 'Niemand buiten de band en David wist dat ik een vriendin had, er zijn zelfs geen foto's. Ik heb tijdens interviews altijd gezegd dat ze gewoon een vriendin was en als ze zo'n dingen loopt rond te vertellen, wie zal haar geloven? Ik ben Bill Kaulitz en altijd eerlijk!'


Ik staar hem even aan voordat ik in de lach schiet. 'Wat is daar zo grappig aan?' Hij steekt zijn neus in de lucht en probeert zijn lach in te houden. De schattige lachkuiltjes komen tevoorschijn en vertedert staar ik hem aan. 'Je bent schattig.' Meteen kijkt hij me nors aan. 'Ik ben vooral niet schattig!' Ik knik overtuigd en ren de kamer uit. 'Hierkomen!' Gillend betreed ik de woonkamer en kijkt Tom me verbaasd aan. 'Hij gaat me bijten!' Verontwaardigd houdt Bill halt. 'Echt niet!' Ik steek mijn hand uit, recht voor Tom's ogen. 'Kijk dan!' Hij staart ernaar en grijpt die beet. 'Dat is een mooie hand.' Droog trek ik mijn hand los en grimmen de broertjes voordat ze aan tafel schuiven.

Een luide biep klinkt weer. Geïrriteerd laat hij z'n broodje half in z'n mond zitten en grijpt zijn gsm uit de zetel.
'Igk hgeb geen nieouwo shtaokleurh.' Meteen trekt Tom het brood uit zijn mond en stopt die in die van zichzelf. 'Hey!' Zuchtend gaat hij terug zitten en kijken we hem afwachtend aan. 'Dawny stalkt me.' verklaart hij en drukt de gsm Tom's handen in. Maar dat is toch zo'n geweldig nieuws!

Reacties (5)

 • AlienStar

  oeeeh snel verdeeer!!!

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Leuk!
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik ben weer bij met lezen!!!
  echt een super leuk stukje, het waren allemaal hele mooie stukjes!
  ga vooral zo door, en het liefst een beetje snel hihi

  (K)(K)

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • Raveness

  Hehehe, leuk stukje....na het serieuse gesprekje dus he.

  snel verder gaan..

  (K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen