Foto bij 10.

That moment when he talks more than you do...

De tijd vloog voorbij. Het was zo makkelijk om met Zayn te praten. Op het eerste gezicht leek hij heel stil, maar zodra hij zich op z’n gemak begon te voelen, praatte hij de oren van mijn hoofd af. Hij vroeg naar mijn interesses, wat ik wilde gaan studeren, wat ik deed in m’n vrije tijd, of ik ooit buiten de UK was geweest. Maar hij vroeg ook naar simpele dingen, zoals m’n lievelingskleur, huisdieren, favoriete eten. Uiteindelijk onderbrak ik hem toen hij vroeg naar mijn familie.

“You’ve been asking questions for over an hour! It’s my turn now,” glimlachte ik. “But first, lunch. Shall we stay here or…”
Ik liet m’n stem wegsterven, zodat hij zelf iets kon invullen.

“Oh, no. We’re staying here. They have some seriously delicious sandwiches here.”

Hij wenkte de serveerster weer en vroeg om de kaart. Terwijl zij de kaart aan het halen was, nam ik de tijd om m’n eerste vraag te bedenken. Hij had nog steeds geen antwoord gegeven op de vraag wie die meisjes waren, maar ik wilde het niet pushen.

“You asked me so many questions, it’s hard to be original,” zei ik na een tijdje.

“You don’t have to be original, just ask me something you really want to know,” stelde Zayn lachend voor. De serveerster kwam terug en ze gaf ons allebei een kaart. Ze vroeg of we nog wat te drinken wilden, en we bestelden nog een iced mint tea. Het werd steeds warmer en drukker op het plein.

“Okay. Erm… What is your favorite sandwich?” vroeg ik, terwijl ik de kaart bestudeerde. Ze hadden inderdaad allemaal sandwiches die me erg lekker leken.

“You could ask me anything you want to know, and that’s your question?” grinnikte Zayn. Ik keek verbaasd op. Nee, dat was helemaal niet zo, het was gewoon een vraag!

“No, I mean… No, I just asked, because… Oh, never mind.”

Ik voelde m’n gezicht warm worden, en ik wist dat het ontzettend rood werd. Door samengeknepen ogen bestuurde ik de kaart, maar uiteindelijk besloot ik maar hetzelfde te bestellen als Zayn, in de hoop dat hij niet iets verschrikkelijks smerigs zou bestellen. Zayn grijnsde nog steeds breed en ik deed de kaart dicht, vouwde mijn armen over elkaar en keek hem recht aan.

“Okay, then. Anything I’d like to know, right?”

“Yes…” antwoordde Zayn een beetje twijfelend door mijn plotselinge ietwat aanvallende houding. Maar mijn vraag was niet half zo opvallend als mijn houding.

“Will you tell me the truth now? About those girls?”

Zayn haalde even opgelucht adem, maar meteen daarna keek hij me even moeilijk aan. Alsof hij niet zeker wist of hij het me wel wilde vertellen.

“Okay, other question. Why don’t you want to tell me?” vroeg ik vervolgens. Hij legde nu ook zijn menukaart neer en leunde met zijn kin op zijn hand.

“Because I like what we have.”

Boem. Mijn hart gaf het op.

Reacties (3)

 • GossipGirl21

  Super. Hoe dat je dat toch kunt.

  2 jaar geleden
 • Manonxxx

  SNEL VERDER PLEAS ??/
  (flower)

  7 jaar geleden
 • Damare

  je bent er wel goed in om bij van die cliffhanger momenten te stoppen he!

  En hij heeft het nog steeds niet verteld-.-

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen