Foto bij XXXVII. The light returns (part 2)

Alle lezers, bedankt voor jullie reacties! Idd, ze kunnen niet tegen het licht. Of je gelooft of Dÿane haar zal helpen, is aan jou. En: @Ewijn: Ik doe wat ik wil! Haha. Lees dit hoofdstuk maar.

De zon. Het was alsof de hoop was teruggekeerd. Het licht weerkaatste in mijn zwaard en ik glimlachte. Iets gaf me weer hoop. Ik haalde uit, en voor het eerst leek hij bang te zijn voor het zwaard. En toen snapte ik het. Het was het licht, het zonlicht dat in mijn zwaard weerkaatste.
Ik liet magie stromen door het wapen en heel mijn gedachten waren gericht op het licht. De magie werkte, een straal fel licht scheen uit mijn zwaard, en werd nog steeds helderder, totdat bijna het hele slagveld in het licht baadde. Het verjoeg de schaduwen, maar ik voelde de energie uit mijn lichaam stromen. Toch gaf ik niet op.
Nog één keer keken de rode ogen van Narran naar me, en toen verdween hij met een vreselijke schreeuw.
Vermoeid liet ik mijn zwaard zakken. Het was over. Narran was dood. Leefde Merryn nog?
Ik liet me op mijn knieën zakken.
"Merryn!" Hij reageerde niet. Zwak kon ik zijn adem horen. Hij leefde nog!
Langzaam gingen mijn ogen naar de wond die Narran veroorzaakt had. Het was niet zoals ik verwacht had. Zijn huid was zwart, alsof iemand inkt over zijn huid had gegooid en alle inkt langzaam in zijn huid was getrokken. Maar er waren ook de sporen van de klauwen, opengereten, pikzwarte huid. Ik had nog nooit zoiets gezien.
Snel legde ik mijn handen op zijn borst en ik liet alle energie die ik nog over had naar hem toe stromen. Ik voelde het door zijn aderen stromen, al zijn wonden genezen, maar niet die van Narran.
Het was alsof ik tegen de stroom in moest zwemmen, onmogelijk kon ik verder komen. Als in drijfzand terugzakkend naar de duisternis. Het was ongeneeslijk. Zwart, alles was zwart.
Zwart voor mijn ogen.

Reacties (4)

 • Mugiwara

  Wow, just wow. Ik had wat hoofdstukjes in te halen, aangezien ik op vakantie was.. en ik heb heel wat gemist! Maar niet genoeg, want je bent dus gestopt op het spannendste moment ofzo ;o.
  Dus, snel verder schrijven of ik kom je persoonlijk al je chocola afpakken.:Y) Of lust je geen chocola?

  9 jaar geleden
 • Guinevere

  ;o verderverderverder! Omgomgomgomgomg!

  9 jaar geleden
 • Livgardet

  Nee, niet klaar zijn! En Shyra of Merryn niet dood laten gaan!!!!!!!!!!!!!!!

  9 jaar geleden
 • Catmint

  snel verder!!!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen