Foto bij Equipa de Portugal • Dezesseis

Maya Milena dos Santos Aveiro
“Psst, slaapkop. We zijn er.” Mijn hele lichaam wordt zacht door elkaar geschud, wat ervoor zorgt dat ik iedere stijve spier heel goed voel. Een pijnkreet verlaat mijn mond, waarop Fábio een zachte “Sorry!” mompelt. Waarom viel ik ook alweer in slaap in een vliegtuig? Een geïrriteerde zucht verlaat mijn mond, terwijl ik mijn ogen langzaam open. Ik hoor Fábio grinniken en kijk hem dodelijk aan. Onschuldig steekt meneer zijn handen in de lucht. Hij schenkt me een oogverblindende glimlach en helpt me recht. Uit het wazige beeld dat ik heb, kan ik opmaken dat we de laatste personen aan boord zijn. We haasten ons het vliegtuig uit en zien de anderen ons opwachten. Oops! Terwijl we naar hen toelopen, wrijf ik de slapers uit mijn ogen en kan ik het niet laten om te geeuwen. “Ahw, is het prinsesje moe?” Miguel Veloso staat me vierkant uit te lachen, maar stopt meteen als hij mijn dodelijke blik vangt. Tja, ik ben nou eenmaal humeurig als ik net wakker ben..
Bento staat ons het één en ander uit te leggen over de bussen die ons naar het hotel zullen vervoeren, maar echt interessant is het niet. Ik verlies al gauw mijn aandacht en leun tegen Fábio aan. Ik zet mijn zonnebril op –ja, de zon schijnt hier nog steeds- en mijn ogen sluiten zich voor even. Een vredig gevoel verspreidt zich over mijn lichaam. Moest Fábio me nu geen stomp in mijn zij gegeven hebben, was ik waarschijnlijk weer in slaap gevallen. Maar nee, meneertje moet het weer eens verpesten.

Sleurend aan mijn twee grote koffers beweeg ik me voort. Why the hell heb ik zoveel mee?! Mijn armen voelen loodzwaar aan en ik heb het gevoel dat ik ieder moment omver kan vallen. Ik vind het al raar dat ik de spelers nog kan bijhouden! Eindelijk aangekomen bij de bussen laat ik mijn koffers voor wat ze zijn en zet me neer op de grond. Ik veeg mijn handen af en blaas over de palmen, zodat ze minder zouden branden. Als ik zie hoe twee mannen moeite hebben om mijn koffers in de bus te tillen, kan ik een grinnik niet onderdrukken. Het ligt dus niet aan mij, oef!


What do you think? x

Dit deeltje is niet zo interessant, in het volgende komen al enkele spelers voor ;')
Awh', ik moest echt lachen toen ik jullie reacties zag! :3 Dat motiveert me echt om verder te gaan!
Ik heb vandaag een prachtige jurk gekocht: liefde op het eerste zicht!

Reacties (1)

  • fcoentrao

    Voetballers ook altijd met hun handjes in de lucht xd En Maya trolling met haar veel te zware koffers... En Fábio being too cute for words. Dit is echt perfect :d

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen