Foto bij 14.1 Yanelle Hale

Ik voel de warme zon op m'n gezicht schijnen en ik open langzaam m'n ogen. Ik kijk even verbaasd om me heen. O ja, ik ben in het Disneyhotel. Met Harry. Maar ik voel niemand tegen me aan liggen en ik zie Harry ook niet naast me liggen. Ik ga overeind zitten, maar zie dat ook Alyssa en Keira niet in hun bed liggen. Ik schrik en kijk om me heen. Hoe laat is het? Ik heb me toch niet verslapen? Waar is mijn mobiel? Ik grijp naar m'n tas en haal m'n mobiel eruit. Half seven. HALF SEVEN? Waarom zijn Alyssa en Keira er dan niet? En Harry?
"Keira, deze is van jou", hoor ik vanuit de badkamer.
"Thanks, wat was je gisteren trouwens veel bij Zayn? Je hing de hele tijd bij hem rond", hoor ik Keira tegen Alyssa zeggen. Ik sta op en loop naar de badkamer. Daar zitten Alyssa en Keira midden in de zooi alles een beetje op te ruimen en met elkaar te kletsen. Ik zie dat Alyssa's hoofd rood geworden is en ze lijkt verlegen. Vindt ze Zayn leuk?
"Oh, goedemorgen. Nog lekker geslapen vannacht?", vraagt Alyssa meteen als ze me eindelijk in de gaten krijgen, zodat ze van onderwerp kan veranderen.
"Hmm, ja", zeg ik terwijl ik voor de spiegel ga staan. Ik maak een losse knot in m'n haar en loop door alle troep heen weer naar buiten.
"Succes met opruimen", zeg ik tegen ze terwijl ik onze hotelkamer uit loop. Ik ga naar de hotelkamer van de andere en klop op de deur. Niall doet open.
"Hey Yanelle", zegt hij vrolijk.
"Hoi Niall, is Harry al wakker?", vraag ik. Niall draait zich om, om even te kijken.
"Nee, iedereen slaapt nog", zegt hij. Een teleurstellende 'oh' komt uit m'n mond.
"Kom je mee ontbijten? Ik sterf van de honger", zegt hij dramatisch.
"Ja, is goed", zeg ik.

"Is Harry nog een beetje lief voor je geweest?", vraagt Niall lachend terwijl hij weer een grote hap neemt.
"Ja hoor", zeg ik lachend. Hij moest een weten hoe lief Harry is geweest.
"Waar waren jullie gisteravond eigenlijk?", vraagt hij nieuwsgierig.
"We wilden met jullie ergens anders gaan staan, maar toen waren jullie ineens weg. Maar hoe was het bij jullie? Ik hoorde Alyssa en Keira vanochtend met elkaar praten", zeg ik en ik neem een slok van m'n jus.
"Het was wel gezellig. Wat zeiden Alyssa en Keira dan?", vraagt Niall nieuwsgierig.
"Oh, Alyssa ziet Zayn wel zitten volgens mij", zeg ik lachend. Niall's gezicht betrekt meteen en hij kijkt naar beneden om het te verstoppen.
"Niall?", vraag ik verward. Wat is er met hem?
"Ja?", vraagt hij met een glimlach op z'n gezicht als hij weer op kijkt. Een neppe glimlach. Z'n ogen staan helemaal niet vrolijk. Zou hij Alyssa leuk vinden?
"Wat is er Niall?", vraag ik bezorgd en ik kijk hem recht in z'n ogen aan. Meteen wendt hij z'n gezicht af.
"Niks hoor", zegt hij koeltjes. Hij kijkt vol afschuw naar het eten op z'n bord en z'n gezicht is een beetje rood geworden. Niall die vol afschuw naar eten kijkt. Dat klopt echt niet.

Reacties (6)

 • IronRainbow

  Ziall. Ithink xd

  9 jaar geleden
 • Curlyyhead

  Ahw cutepie <3 hihi

  was gester een beetje in slaap gevallen, dus nu weer verder lezen ;3

  9 jaar geleden
 • xSwaggyJerry

  Jaaa idd dat klopt niet hahhaahha xDx

  9 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  9 jaar geleden
 • YourLittleEl

  ahn... niall vindt aar leuwk ;(

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen