Foto bij [SA] Butterfly bomb

Zomaar een Stand Alone die ik om half 2 's nachts heb geschreven...

Hope you'll like it!

It's okay to be gay

Als je toch eens zou weten wat ik voor je voel, dan zou je me waarschijnlijk voor gek verklaren. Het hoort gewoon niet. ik en jij, jij en ik. Nee, het kan niet, het mag niet! het zou ook nooit echt uitkomen, het is onmogelijk. Tenzij jij hetzelfde voelt voor mij, maar dat zal toch niet. of wel soms? Nee, je behandelt me net als de anderen.
Ik probeer je te vergeten, aangezien ik zeker weet dat het toch niet zou werken, maar het lukt niet. je spookt de hele tijd door mijn gedachten. Ik zie je de hele tijd voor me: je schattige krulletjes die ondeugend onder je pet uitkomen; je stralende bruine ogen; je lieve pruillipje als Tom je mobiel voor de zoveelste keer heeft gejat en natuurlijk niet te vergeten je gespierde buikje.
Weet je? Ik houd van jou zoals je bent. Van je hyperactieve gestuiter als je nerveus bent of te veel suiker op hebt, van je luchtdrummen terwijl voor jou niks anders meer bestaat als je muziek en jij, van je gespierde armen die zich de hele tijd aanspannen als je drumt en je overgelukkige gezichtje dat me ook altijd op weet te vrolijken.
Ik smelt iedere keer als je met me praat, me aanraakt of naar me lacht. Het mooiste van prijzen winnen vind ik dan ook dat je me omhelst. Voor een paar telen jouw warme lichaam tegen het mijne. Je bent zo ontzettend lief en weet ons altijd aan het lachen te krijgen. Altijd als iemand je dik of stevig noemt, heb ik de behoefte om die persoon helemaal in elkaar te slaan, want je ben niet dik of stevig. Je bent perfect. Je teddybeerachtige uiterlijk maakt je onweerstaanbaar en het is moeilijk voor me om je niet te bespringen en je helemaal plat te knuffelen.
Maar het kan gewoon niet. het is onnatuurlijk en tegen Gods wil in. Hij schiep mannen en vrouwen zodat een man met een vrouw kan gaan en een vrouw met een man. Zo hoort het nou eenmaal. Man en vrouw, vrouw en man. Man en man kan gewoon niet, het klinkt ook niet: “Dan verklaar ik u nu tot man en man. U mag de bruidegom kussen.”
Het is ook al helemaal onmogelijk doordat we beroemd zijn. De hele wereld houdt ons in de gaten en we worden geen moment met rust gelaten. Waarom zijn we ook al weer beroemd geworden? Nu ik er zo over nadenk, heb ik er helemaal geen zin meer in. Maar dan bedenk ik me dat ik nu wel ontzettend veel tijd met je doorbreng en ik gewoon naar je kan kijken wanneer ik wil zonder dat er een probleem van wordt gemaakt.
Nu ook weer, ik kan mijn ogen gewoon niet van je afhouden terwijl je zo dromerig uit het raam staart terwijl alles aan ons voorbijschiet. Ik doe dan wel net alsof ik mijn tijdschrift aan het lezen ben, maar stiekem staar ik net zo dromerig naar jou. Je weet nog niet half hoe schattig je eruit ziet.
Damn, ik moet er niet aan denken hoe de mensen zouden reageren als ik zou zeggen dat ik op jongens val. Dan blijkt dat de haters gelijk hadden met dat ik homo ben, al die tijd al. De rillingen lopen over mijn rug. Hoe zouden de fans reageren? En mam? “Hé mam, ik denk dat ik homo ben, want ik val op jongens.” Ik zie haar verbijsterde gezicht nu al voor me. Waarom kan ik niet net als Tom zijn? Gewoon hetero zijn en lekker met meisje flirten.
Flirten is iets dat ik eigenlijk maar weinig tot niet doe. Ik voel me er niet prettig bij. Ook heb ik vrouwen nooit zo aantrekkelijk gevonden. Niet dat ze niet mooi zijn! Nee, ik voelde me gewoon nooit echt tot ze aangetrokken en had ook geen behoefte om op ze af te stappen en spontaan een praatje met ze te maken. Nee, dat is echt helemaal niks voor mij. Zoiets verwachten mensen ook niet van mij. Ze zien mij als de gevoelige, vrouwelijke jongen van de band.

“Hé Bill, waar denk je aan?” word ik ruw uit mijn gedachten getrokken. Versuft schud ik met mijn hoofd en knipper een paar keer met mijn ogen. Dan richt ik me op de persoon die deze vraag aan mij stelde. De jongen die ik net de hele tijd ongegeneerd heb aangestaard: Gustav.
Ik open mijn mond om iets te zeggen, maar bedenk me dan. Het liefst zou ik eerlijk willen zijn en zeggen: “Aan jou,” maar dat zou voor heel wat problemen zorgen en je zou me waarschijnlijk nooit meer aan willen kijken als je zou weten wat ik voor je voel. Ik schud mijn hoofd.
“Aan niets,” mompel ik dan maar en wend mijn blik af naar buiten. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe Gustav ongelovig zijn hoofd schudt. Ik kan echt niet liegen tegen hem.
“Je was anders behoorlijk ver weg met je gedachten,” zegt Gustav prompt. Ik verstijf en slik.
“Ik was aan het lezen,” lieg ik. Gustav kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan en ik kan me wel voor mijn kop slaan.
“Waarom was je dan zo naar mij aan het staren?” Ik voel hoe ik rood kleur. Gustav grijnst, hij weet dat hij me heeft. Woede welt in me op. Wat irriteer ik me nu toch aan die jongen!
“Ik was gewoon aan het denken,” zeg ik feller dan ik bedoel, “mag dat tegenwoordig niet meer?! Jezus, laat me gewoon met rust!” Meteen krijg ik spijt als haren op mijn hoofd als ik Gustavs beledigde gezicht zie.
“Oké, ik ben al weg!” zegt hij bruusk en hij staat op en loopt weg. Ik spring op en houd hem tegen.
“Sorry,” stamel ik, “het is gewoon… Nou ja, ik ben gewoon nogal verliefd…” Weer voel ik dat ik bloos en kijk beschaamd naar Gustav. Tot mijn verbazing glimlacht hij. Jezus, wat ben ik nu opgelucht. Gustav maakt tenminste niet zulke flauwe opmerkingen als Tom of Georg.
“Zo, en wie is de gelukkige? Ken ik haar?” vraagt hij nieuwsgierig. Ik kijk hem recht in zijn ogen en zie dat hij het meent. Ik zie ook nog wat anders dat ik niet kan plaatsen. Jaloezie komt het dichtste bij.
“Nee,” antwoord ik vlug. Het is tevens helemaal geen meisje.
“Nee?” zegt Gustav verbaasd. “Waar ken je haar dan van?” Mijn hersens werken op topsnelheid. Als ik eerlijk tegen hem ben, raak ik hem misschien kwijt als vriend, maar ben ik wel opgelucht. Als ik lieg, houd ik dit gevoel dat ik al ruim een jaar heb opgekropt. Even sta ik in een tweestrijd, maar dan hak ik de knoop door.
“Nou, om eerlijk te zijn, is het helemaal geen meisje,” zeg ik verlegen en ik sla mijn ogen neer. Het blijft het stil. Een paar seconden maar, maar het voelt als een eeuwigheid. Dan opent Gustav zijn mond:
“Geen meisje? Bedoel je dat je homo bent?” vraagt hij verwonderd. Ligt het aan mij of klinkt zijn stem hoopvol? Ik open mijn ogen weer en kijk hem aan. In zijn ogen zie ik een schittering.
“Ja, ik ben homo. Maar niet tegen de rest vertellen!” Gustav knikt begrijpend. Ik zucht opgelucht, ik weet dat ik hem kan vertrouwen.
“Maar… op wie ben je dan verliefd, of wil je het liever niet vertellen?” O, verdomde tweestrijd in mijn hooft toch weer. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Het blijft stil, minutenlang, maar Gustav blijft me aankijken. Ik slik moeizaam. Ik open mijn mond en de woorden rollen eruit:
“Op jou.” Ik wilde het zelfverzekerd zegen, maar het klonk meer als een piepje. Ik sla mijn ogen neer en staar naar mijn voeten. Zenuwachtig wacht ik af op Gustavs reactie terwijl ik mijn zwarte laarsjes opeens met heel veel interesse bekijk.
“Nou, dat komt dan mooi uit,” zegt Gustav. Verbaasd kijk ik op. Deze reactie had ik al helemaal niet verwacht!
“Hoe – hoe bedoel je?” stotter ik. Gustav glimlacht.
“Omdat ik ook verliefd ben op jou, sullie. Al heel lang.” Ik voel hoe ik warm word en een bom van vlinders ontploft in mijn buik. Een glimlach komt op mijn gezicht en blij kijk ik Gustav aan.
“Nou, als je toch hetzelfde voor mij voelt, dan weer je wat ik al heel lang wil doen,” grijns ik. Gustav begrijpt me meteen. Onze gezichten komen dichter bij elkaar en ik sluit mijn ogen. Wanneer ik Gustavs warme, zachte lippen tegen de mijne voel, voel ik me de gelukkigste man op aarde. Gustav opent zijn mond en likt over mijn lippen terwijl hij zijn handen op mijn heupen legt. Ook ik open nu mijn mond en voel hoe zijn tong binnenglipt. Genietend leg ik mijn handen tegen zijn gezicht.

Wat zou ik toch graag willen dat aan dit moment nooit een einde zou komen.

Reacties? [á]

Reacties (6)

 • Amandachan

  Cute~ <33

  1 decennium geleden
 • LunaaPassion

  omg ;o ik word der helemaal warm van. kvind et echt superschattig xd
  x

  1 decennium geleden
 • FollowDreams

  Prachtig!!
  x

  1 decennium geleden
 • Diffuse

  ohmygod, dat is kei mooi ! ö
  x

  1 decennium geleden
 • EmoCookie

  mooi ö:D

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen