Foto bij CUT 15

Veel leesplezier!

NOTE: wat er over nando's wordt gezegd zal misschien niet kloppen met hoe het echt is maar ik kon even geen ander restaurant bedenken. Dus niet te veel bij nadenken aub:)

Die ochtend wordt ik wakker door een kei hard geluid. Het lijkt alsof er een bom ontploft en ik sta dan ook snel op. In mijn kamer is er niks gebeurd en ik besluit mezelf dan ook maar even op te frissen voordat ik dalijk naar mijn ouders ren. Ik loop naar de badkamer en neem een snelle douche. Ik doe wat mascara op en loop door naar mijn kledingkast. Het is eerder een soort magazijn. Ik heb een inloopkast die enorm is. Aangezien ik enigs kind ben en we een kamer over hadden mocht ik daar mijn kledingkast van maken. Niet dat ik veel kleding heb of er veel om geef, maar goed. Ik pak een zwart topje en een jeans met wat scheuren in. Pak nog wat armbanden en een ketting en doe mijn sneakers aan. Mijn look voor vandaag was weer af. Ik ren naar onder en zie mijn moeder allemaal spullen van de grond halen. "What's going on in here?" vraaf ik verbaasd. "Oh, your dad opened the door when suddenly all this stuff fell down" antwoord mijn moeder kalm terwijl ze pannen en allemaal voedsel van de grond raapt. "Oh that was that strange noise that looked like a bomb exploded" mompel ik. Mijn moeder schud lachend haar hoofd en maakt een gebaar dat ik gewoon mijn eten klaar kan maken.

Als ik klaar ben met eten ren ik weer naar mijn kamer en begin nog wat spullen voor school te pakken. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een sms'je heb. "Oh shit, that one" mompel ik weer terwijl ik me bedenk dat dat sms'je van vannacht dus echt was. Ik open hem en begin hardop te lezen.
Hello beautiful, sorry if I woke you up but I expect you to have dinner with me tonight at 7 pm at Nando's. Lots of kisses
Van wie is dit sms'je en hoe komt deze gozer aan mijn nummer? Dat zijn de twee vragen die maar door mijn hoofd blijven spoken. Nando's is een geweldig restaurant dat weet iedereen. Veel beroemdheden komen er graag en het verbaasd me dan ook dat iemand mij uitnodigd om daar te gaan eten. Ik bedoel, ik ben alles behalve het type dat naar zo'n restaurant gaat. "Macy! Leah's here!" hoor ik mijn moeder roepen. "Just a second!" roep ik terug en ik pak snel mijn laatste spullen voordat ik met Leah naar school ga.

Reacties (9)

 • agirlx

  maar zo zie je haar wonden?

  5 jaar geleden
 • MevrStyles

  Moet ze normaal geen lange mouwen aandoen ofzo? Oh, wait, ik heb het: ze doet haar jas er nog over!
  Maar die doet ze normaal toch uit als ze in de klas zit? Achja, boeit niet.

  6 jaar geleden
 • LoveIsLouder

  Mooooooii,,(H)

  6 jaar geleden
 • MCourtois

  Mooi!

  6 jaar geleden
 • Greenfeld

  Omg, ik droeg vandaag bijna net gezegde. o.O Dat is vreemd...
  Anyways, mooi geschreven. Echt mooi. Ik hou van je verhaal. ^^
  Snel verder (: X

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen