Foto bij Equipa de Portugal • Dezoito

Maya Milena dos Santos Aveiro
“Oeh, wie is dat?” Terwijl we met z’n allen lekker aan het ontbijten zijn, wandelt een goed geklede man de ruimte in. Mijn ogen herkennen al vlug het korte sikje en het kleine gestalte van de man die pal voor mijn neus staat. Oh my god. Is dat David Villa? Ik verslik me in mijn eten en in no time zijn alle ogen op mij gerust. “Alles goed?” Cristiano kijkt me bezorgd aan. Ik knik om hem –en de rest van het team- gerust te stellen en richt mijn blik op David Villa, subtiel natuurlijk. Mijn ogen bekijken elk stukje, elke millimeter van zijn gezicht nauwkeurig. Zijn haar dat recht opstaat door de gel, maar op zo’n manier dat het toch warrig overkomt, zijn helderbruine ogen, zijn halfgeschoren baard, zijn eeuwige sikje en zijn glimlach. Zijn lippen gehuld in een rustige glimlach, alsof hij alles onder controle heeft. Wauw.
Alsof één knappe Spanjaard niet volstaat, komt Cesc Fàbregas uit het niets verschijnen. Mijn ogen worden groot en aandacht voor het ontbijt heb ik nu helemaal niet meer. Zijn donkerbruine ogen priemen zich voor een seconde in die van mij. Hij schenkt me een kleine glimlach en neemt dan plaats naast zijn teamgenoot. Ik volg iedere kleine beweging die hij maakt, hoe onbenullig die ook is. Fascinerend, dat is hét woord om Francesc Fàbregas te beschrijven. Fascinerend.

“Pas maar op dat hij je niet eng vindt.” Het zachte gefluister waakt me op uit een trance en verward kijk ik Fábio aan. “Wat?” Hij schudt zijn hoofd en knikt naar Cesc. “Je staart hem nogal aan, om het zo te zeggen.” Ow, shit. Wat moet hij nu wel niet van me denken? “Don't worry, hij merkte er niets van”, probeert Fábio me gerust te stellen. Ik schenk hem een dankbare glimlach en laat mijn blik voorzichtig weer naar Cesc glijden. “Hij is zó mooi”, een zucht verlaat mijn mond. Naast me hoor ik een stoel verschuiven en verbaasd kijk ik op. “Ik eh, ik moet nog iemand bellen. Sorry”, Fábio snelt de ontbijtruimte uit en peinzend kijk ik hem na. Er scheelt iets met die man. En ik wil weten wat.


What do you think? x

De eerste voetballers, olala ^^ Hope you liked it!
Meer reacties zouden me toch wat meer motiveren - just saying..

Reacties (5)

 • FCBayern

  Ik ben het helemaal met fcoentrao eens, haah. En Bender, ik weet wel een goed woord:Dolletjes *__*

  8 jaar geleden
 • Muller

  DAVID <333 I love him (:
  En Cescie ook, en jou storie is gewoon AWESOME ;D

  8 jaar geleden
 • periphery

  Oh, het spijt me dat ik de vorige hoofdstukken niet reageerde ö! Bad me! Maar ik zal je nu een extra lange reactie geven om het goed te maken!
  Poor Fabio ;( Hij is nu al jaloers! En hoe kan Maya het nu niet doorhebben? Het is toch duidelijk dat hij verliefd is op haar! Ik kan het zelfs zien en ik ben meestal niet goed in zulke dingen ;o
  Naja, in ieder geval schrijf je super! Ik ben zo blij dat ik dit verhaal heb gevonden, want het is ge-wel-dig! Dat zeg ik echt vaak, ik val in herhaling! Ik moet dringend een nieuw woord gaan bedenken om dit verhaal te beschrijven, maar naast fantastisch, geweldig, awesome en amazing blijft er niet veel over, toch? ^^
  Love for this story & ofcourse, love for YOU! <3

  8 jaar geleden
 • xGadiot

  Ik zou heel graag reacties aan je geven, alleen ik heb je verhaal nog niet gelezen. Dat ga ik zo snel mogelijk proberen te doen en dan krijg je bij ieder stukje een reactie.(:

  8 jaar geleden
 • fcoentrao

  Arme Fabio, die wil natuurlijk zijn Mayadebij ;o Maar ohmijngod, wat moest ze anders doen bij het zien van zulke goden?

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen