Foto bij 4. || Rainbows ||

5 abo's!(dance)stukje(H)

"Gaan we lopend?" vroeg ik haar toen ze de deur achter ons op slot draaide. Ik stond op de stoep met over mijn blouse een zwart jasje, ook van de broer van Kristen. Ik voelde me een dief, met andermans kleren aan. "Jup. Het is niet zo ver, Little Irisch Boy." zei ze en greep mijn hand vast. Vrolijk liep ze met mijn arm te slingeren. "Oh my god, jij bent mijn L.I.B...." fluisterde ze en keek me even aan. "Je lib?" vroeg ik verward en lachte. "Ja, mijn Little Irisch Boy." legde ze uit. Ik verstijfde even. Zodra ik haar zou vertellen dat ik gay was, ging ze me vast haar G.B.F. noemen... Van Gay Best Friend....
Maar voorlopig was ik nog gewoon haar L.I.B. "Okey... Wat voor feest is het eigenlijk?" vroeg ik om haar aandacht even van de bijnamen af te wenden. "Oh een oude vriend van me was laatst jarig en geeft echt een knalfeest bij hem thuis." begon ze enthousiast. "Hij heeft een heel groot huis, de tuin is méga en hij heeft zo'n...-" ik liet haar maar door ratelen en luisterde eigenlijk al lang niet meer. Mijn hoofd was bij mijn zoektocht naar de regenboog die me geluk zou brengen. Want waar kon ik die vinden? Stond die kabouter met de pot met goud niet in het telefoonboek? Dan belde ik hem op en kon hij mij zijn adres geven. Dat zou alles een stuk gemakkelijker maken. Maar wat als die kabouter geen telefoon had? Dan moest ik hem dus op een andere manier opscharrelen... Zou 'ie facebook hebben?
"Wie is dit?" hoorde ik een onbekende stem vragen. Ik werd wakker uit mijn gedachten en keek op. We stonden voor een groot huis waar duidelijk een groot fuif gegeven werd. De muziek stond zo hard dat je heb drie straten verderop nog hoorde. Het was me alleen niet opgevallen omdat ik zo in gedachten zat. "Agh shut up Max, dit is Niall." snauwde Kristen tegen de jongen die voor de deur de wacht hield. Hij gromde wat en liet ons daarna binnen.
Het stond vol met mensen en er werd vol op gedanst. No way, ik ging niet dansen. Ik danste als een kip zonder kop die net uitgekotst was door een koe met 4 magen....
Alle koeien hebben 4 magen... Faal Niall.
"Wat drinken?" riep Kristen boven de muziek uit. "Ja lekker." riep ik terug.Lampen verlichtte de kamer met veel kleurtjes. Alle kleuren van de regenboog maakten dit feest vrolijk.

Reacties (4)

 • DiamondWhite

  Het was misschien niet de bedoeling, maar ik lag echt strijk bij dat 'G.B.F.' XD
  Ik ben raar, ik weet het. =) xx

  6 jaar geleden
 • HipsDontLie

  Dat feest is van Justin ;D
  Of niet kan ook ;P

  7 jaar geleden
 • 1Dmayniac

  Ik wil niet vervelend zijn, maar koeien hebben geen 7 magen. ze hebben er 4.. ;$

  7 jaar geleden
 • Chailin

  jeeeej ik kan ook een regenboog maken :D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen