Foto bij 15.2 Harry Styles

Yanelle kijkt Niall even aan en geeft hem een knikje. Niall lacht even naar haar. Wat is er toch met die twee? Vanochtend ook al. Het karretje rijd het spookhuis in en ik vraag het meteen aan Yanelle.
"Wat was er net met Niall?".
"Zayn", zegt ze vaag. WAT? Zou Niall... Zayn leuk vinden?
"Wat bedoel je?", vraag ik om het toch duidelijker te krijgen en het van haar te horen. Ze denkt even na en als ik haar doordringend aan kijk doet ze dan toch haar mond open om wat te zeggen.
"Niall vindt Zayn.. leuk", zegt ze zacht. Ik voel dat er een big smile op m'n gezicht komt. Dat is zo geweldig. Ik heb gezien hoe Zayn de laatste tijd echt een beetje hopeloos verliefd op Niall was en bang was dat het niet wederzijds was.
"Je gaat hem toch niet uitlachen", zegt ze boos.
"Nee, nee, tuurlijk niet", zeg ik verdedigend. Ik ben best wel heel opgelucht, want ik weet hoe serieus Zayn het meende dat hij Niall ook leuk vind. Nu moeten we er alleen nog voor zorgen dat ze het aan elkaar gaan vertellen, want dat ga ik niet doen voor ze. Dat mogen ze zelf doen.
"Wat is er, Harry?", vraagt Yanelle serieus. Ze weet dat ik meer weet.
"Zayn", zeg ik vaag, net zoals zij deed.
"Ja?", vraagt ze.
"Iemand heeft me twee weken geleden verteld dat ie verliefd is op Niall", zeg ik. "Guess who?" Ik trek m'n wenkbrauwen omhoog en kijk haar met een big smile aan.
"Zayn?", vraagt ze.
"Ja", zeg ik blij. Ze maakt een sprongetje in de lucht en klapt in haar handen van blijdschap.
"Echt? Dat is echt..", ze lacht helemaal, "geweldig".
"Vanochtend was hij nog in zak en as, omdat hij dacht dat Niall hem niet leuk vond", zeg ik. Ik ben nog niet helemaal uitgepraat, maar we moeten al instappen. Het karretje is inderdaad klein, zoals net bij Zayn en Niall bleek, wat wel een goed begin is voor die twee, als ze op elkaar zitten. Ik zet Yanelle bij me op schoot, zodat ze zich niet naast me hoeft te proppen. Ik leg m'n handen op haar benen.
"Je bent toch niet bang he", vraag ik lachend.
"Nee, tuurlijk niet. Maar als jij bang wordt mag je je wel achter me verstoppen", zegt ze om me te plagen, maar ik plaag haar terug.
"Gelukkig, als ze me dan willen opeten, pakken ze jou tenminste", zeg ik lachend. Ze draait zich om en kijkt me quasi beledigt aan.
"Ik zou wel wat aardiger voor deze dame zijn", zegt de medewerker tegen mij die het meegekregen heeft. Hij is, gok ik, twee jaar ouder dan ik en hij geeft Yanelle een knipoog. Yanelle lacht naar hem en ik voel een jaloerse steek in m'n buik. Ik leg m'n armen om Yanelle's middel en schenk hem kort, maar nep glimlachje.
"Daar gaan jullie", zegt hij. Plotseling begint het karretje te rijden en Yanelle lijkt ervan te schrikken. Ze kan een kreetje net niet onderdrukken.
"Toch bang?", zeg ik terwijl we het spookhuis in rijden.
"Als jij me vast houd niet", zegt ze, wat me laat glimlachen. Ik leg m'n hoofd op haar schouder en geef haar een kusje op haar wang.

Reacties (6)

 • LynnBlack

  Aawwhh how sweet!

  Snel verder please?

  9 jaar geleden
 • YourLittleEl

  thaha harry is jaloers ;d thhaha love it <3

  9 jaar geleden
 • britjee1D

  leuk supeerrr leuk !

  idd echt een niall en zayn hoofdstukje ben het met je eens leylaP.

  supperrr snel verder(flower)

  9 jaar geleden
 • LeylaP

  Laten wen een Niall en Zayn hoofdstukje doen *vraagt heel lief* haha!
  Super leuk verhaal!

  9 jaar geleden
 • IfYouWereGay

  Ik wordt spontaan op die 2 verliefd :p

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen