Foto bij Equipa de Portugal • Dezenove

Maya Milena dos Santos Aveiro
Peinzend loop ik naar mijn kamer. “Hé, zusje, ga je mee naar het zwembad?” Cristiano onderbreekt mijn gedachten en kijkt me vragend aan. “Is er een zwembad? Hell yeah!” In mijn kamer verwissel ik het oranje jurkje in een paarse bikini, pak ik nog wat spulletjes voor aan het zwembad en niet gek veel later sta ik alweer op de gang, te wachten op mijn broer. Ja ja, zelfs om naar een zwembad te gaan, doet hij uren over zijn uiterlijk! Unbelievable. Na iets wat wel een eeuwigheid leek –drie minuutjes- komt Cristiano eraan, samen met nog wat anderen. “Ziet er goed uit”, Nani schenkt me een flirterige knipoog, waarop Pereira begint te joelen. Ik rol grinnikend met mijn ogen en bedenk dat die twee samen echt geen veilige combinatie is. Een gejammer verlaat Cristiano’s mond, waarna hij zegt: “Jongens, ze is mijn zusje!” En daar komen ze, de regels. Het heeft eigenlijk nog lang geduurd. “Zeg zo’n dingen niet, oké?” Zie je wel? “Toch niet als ik er bij ben.” Wat? Zijn lach klinkt door de ruimte en verbaasd kijk ik hem aan. Oké.. dat was niet wat ik verwachtte te horen. Helemaal niet, zelfs.
Van alle kanten bekijk ik het zwembad. Misschien wat klein voor twee ploegen, maar dat is ook het enige minpuntje. Ik leg mijn spullen op één van de ligstoelen en spring met een sierlijke duik het zwembad in. Zalig! Het water dringt door tot diep in mijn poriën en laat een verfrissend gevoel na. Rustig zwem ik van de ene kant naar de andere, met nu en dan eens een koprol onder het water. Dit is wat ik vakantie noem: de zon en water om in te zwemmen. Meer heb ik echt niet nodig.

De jongens zouden natuurlijk de jongens niet zijn, moesten ze mijn rustig moment onderbreken met hun wilde plannen. “Bommetje!” In één enkele seconde springen ze allemaal tegelijk het zwembad in, wat zorgt voor een explosie van waterdruppeltjes. Ik slaak een gilletje als duizenden van die waterdruppeltjes op mijn huid terechtkomen. Een koude rilling trekt over mijn lichaam en al snel verschijnt het kippenvel. “Great”, een geïrriteerde zucht verlaat mijn mond terwijl ik de boosdoeners aankijk. “We zullen je zo meteen wel weer opwarmen, geen zorgen”, probeert Pepe me gerust te stellen, maar ik mis de grinnikende ondertoon in zijn stem niet. Alsof dit een teken voor de rest is, komen ze allemaal –verbazingwekkend snel- mijn kant op en sluiten ze me op tussen hun borstkassen. Een luide, bulderende lach rolt over mijn lippen en beschaamd sla ik mijn hand voor mijn mond. “Don't, it's cute”, een hand haalt die van mij weg en blozend kijk ik de eigenaar van de woorden aan – Fábio.


What do you think? x

Sorry it took so long!
& omg, there's this boy at work ; he's beautiful :3
Hmpf, Fábio is wel lief hé? xd

Reacties (4)

 • nightqueen

  terug van vakantieee!
  Sorry dat ik niet heb gereageerd op de vorige stukjes,
  heb ze nu pas kunnen lezen omdat ik dus geen internet had in het hotel
  net op de momenten dat ik zag staan free wifi had ik natuurlijk mijn Ipod in mn kamer laten liggen typisch --'
  On the bright side : Nu had ik dus extra veel stukjes van jouw geweldige story om te lezen echt fantastisch!!!
  je schrijft zooo leuk ^^
  die jongens zijn ook zoo typisch hé
  haha echt geweldig
  ben eigenlijk wel een beetje jaloers op haar wie wil er nu niet omarmd worden in een zwembad door zoveel knappe gasten in alleen een zwembroek?!?!?
  I mean RAUUUUWTSSSHH xd
  gezellig vind ik het in ieder geval wel klinken ^^
  *zucht*

  8 jaar geleden
 • periphery

  Ik ben het eens met fcoentrao! Ik wilde dat ik daar nu ook was xo Dude, dit verhaal is zo leuk, ik weet niet eens meer wat te zeggen! Wat doe je me aaaaaaaan! Oh, ik ga je een kudo geven hihi, cause you totally deserve it! You're the best, love, so is your story! <3(flower)

  8 jaar geleden
 • fcoentrao

  Dat team is gewoon echt geweldig xd

  8 jaar geleden
 • Muller

  I like it <33
  Snel verder!(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen