Foto bij 8. || Rainbows ||

hey guys, ik ben heel blij met mijn 9 abo's, en ben ook heel blij dat jullie ook echt lezen, MAAR REACTIE'S ZIJN OOK MEER DAN WELKOM!:(
als jullie een story schrijven, willen jullie toch ook reacties?
mijn grootste wens is om ooit in de top te komen, maar aangezien dat waarschijnlijk toch niet lukt; gun me een reactie
(H)

'S morgens vroeg werd ik wakker door de bel die beneden ging. Ik had echt vreselijk geslapen, en wou eigenlijk door slapen, maar toen er na tien minuten nog niet open werd gedaan, en de persoon voor de deur bleef bellen; liep ik slaperig de logeerkamer uit en vervolgde mijn weg naar beneden. Ik gleed uit op de trap, waardoor ik naar beneden donderde en mijn nek zeer deed toen ik op probeerde te staan. Waarom ik viel? Daarom. Daarom is geen reden, als je van de trap af valt, ben je snel beneden. Klopt, dat heb ik net gemerkt. Ik liep nukkig naar de deur en slingerde hem open. "Hallo, wie in godsnaam ben jij?" vroeg de jongen die voor de deur stond en keek me met 1 opgetrokken wenkbrauw aan. "Wie ben jij om namens god te spreken?" vroeg ik hem, ook met 1 wenkbrauw opgetrokken. "Iemand." zei hij. "Okey?" vroeg ik lachend. "mag ik naar binnen meneer de Ier? Het is hier buiten frisjes." zei de jongen en rilde even. "Okey?" zei ik lachend terwijl ik hem binnen liet. "Jup, waar is Thobias?" vroeg hij en gooide zichzelf op de bank in de woonkamer. De ouders van Kristen en Thobias waren op vakantie, vandaar mocht ik hier logeren. "Thobias slaapt nog... Maarreh, wie ben jij?" vroeg ik hem, nog altijd nadenkend of ik hem toevallig niet al kende. "Justin, vriendje van Thobias. Jij bent?" ik keek hem met grote ogen aan. Hij was het vriendje van Thobias? Waarom?!
"Ik ben Niall Horan, tijdelijke logé van Kristen&Thobias." zuchtte ik. "Okey aangenaam Niall, tijdelijke logé hé? Ben je op reis?" vroeg hij. Hoe kon hij dat weten?! Was hij soms helderziend? "Hoe wist je dat?"
"Ik zag je tas staan in de gang." zei hij schouderophalend. "Waar ga je heen?"
"Moeilijk te zeggen..." mompelde ik.
Na een lange awkward stilte stond Justin op. "Ik ga Thobias wakker zingen..." grinnikte hij en verdween naar boven. Ik weet niet precies waarom, maar ergens deed het pijn. Misschien omdat zij zichzelf konden zijn zonder klappen te krijgen? Maar ook omdat ik Thobias wel begreep. Justin leek me een aardige jongen.

Reacties (7)

 • RandomnessXx

  Ik heb een leuk gedichtje:
  regenboog oh regenboog gelukkig ben je krom
  want als je recht was heette je regenstreep en dat klinkt ontzettend stom.
  (:

  6 jaar geleden
 • Bellum

  Je hebt al een x in de top gestaan nu;)x

  xx

  6 jaar geleden
 • iRauhlWorld

  Hi, ik zal even een reactie neerzetten omdat je dat graag wil (: maarja je story is erg leuk en ik vind al die vrolijke kleurjes in de plaatjes ook erg leuk en hoe je steeds in elk hoofdstuk op die regenboog terugkomt enzo, ik heb abo gedaan en bladwijzer omdat ik later verder ga lezen (:

  Je hebt ook kudo btw (;

  Xx

  7 jaar geleden
 • philtatos

  Oh my goooooooooooooooooooooooooooood.
  fuck my life. WAAROM IS HET LEVEN ALTIJD ZO MOEILIJK EN MOET JUSTIN NOU AL EEN VRIENDJE HEBBEN MEEEEEEEEEEEEEH

  7 jaar geleden
 • Perv

  Snel verder ik ben verslaafd aan je story maar ik ben een writelover maar ook een rainbowlover en een writeloverlover en ik ben een stalker die je vanaf nu onder gaat spammen met nutteloze reacties bij ieder hoofdstuk, nja, je schrijf echt heel erg goed en ik kan niet wachten op het volgende hoofdstuk.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen