Foto bij 26. || Rainbows ||

aaawh das zo lief Burr(H)

Chipitos(yeah)yeah;)

Kieraa dankje(H)

1Direction1 die reactie is diep...:)

"IK BEN NIET BOOS!" herhaalde Justin. "Who rustig, chill, wat is er dan?" vroeg ik. Zijn harde blik verdween en pijn verscheen in zijn donkerbruine ogen. Hij liet zich weer naast me op het bed vallen en draaide zijn rug naar me toe. "Justin?" vroeg ik. Hij negeerde me. Waarom negeerde hij me? "Justin, het spijt me voor wat ik ook verkeerd heb gedaan." verontschuldigde ik me en wachtte op een reactie. "Vergeef je me?" vroeg ik even later zachtjes. Ik zuchtte, draaide me met mijn rug naar hem toe toen hij na een kwartier nog niks gezegd had. "Trusten." fluisterde ik, meer tegen mezelf dan tegen Justin. Hij negeerde me toch. Ik sloot mijn ogen en deedmoeite mijn hoofd leeg te maken.
Na bijna een uur gewoon te liggen, lukte het me nog altijd niet in slaap te komen. Ik slaakte een diepe zucht en kroop uit bed. Ik liep om het bed heem richting de badkamer. Toen ik nog een laatste blik op Justin wierp, zag ik dat hij huilde. Waarom huilde hij in zijn slaap? Kwam dat door mij? Een groot schuldgevoel borrelde op en voor ik zelf ook zou gaan huilen vluchtte ik de badkamer in. Ik knipte het licht aan en deed de klep van de wc dicht voor ik erop ging zitten. Mijn ellebogen rustten op mijn knieën en mijn hoofd in mijn handen. Wat had ik dan in godsnaam verkeerd gedaan? Vroeg ik mezelf af. Zelfs de stem in mijn hoofd klonk wanhopig.
Agh, waar maak ik me druk om, Justin was degene die zo boos werd zonder daar een reden voor te hebben. Ik niet.
Ik stond op en schuifelde met mijn blote voeten over de koude tegelvloer. Ik draaide de kraan van de wasbak open en hield mijn handen eronder. Ik spatte het ijskoude water in mijn gezicht, waardoor mijn ogen wijder open schoten en ik gelijk klaarwakker was. Ja, dat was een slimme actie. Nu kwam ik waarschijnlijk nooit meer in slaap. Ik keek de badkamer rond. Hij was niet erg groot. Maar er zat een bad in, een douche, een wastafel, en een wc. Alles wat een badkamer nodig had. Ik liep weer naar de slaapkamer en raapte de deken van de grond, aangezien Justin hem op de grond geschopt had. Ik sleepte het ding mee naar de badkamer en legde hem zorgvuldig in het bad. Daarna ging ik er zelf bij liggen en knipte het licht in de badkamer weer uit. Ik deed weer een poging te slapen, en ondanks dat ik dacht dat ik niet meer zou kunnen slapen, viel ik al gouw in slaap en droomde ik over een regenboogwereld met regenboogpony's.

Reacties (6)

 • DiamondWhite

  Aaaaw, Nialler, please talk with Justin.. XO

  6 jaar geleden
 • Perv

  NAAWH
  Verder groot HEERSBEESTJE

  7 jaar geleden
 • KIER_

  Verder. <3 & Yourwelcome. <3

  7 jaar geleden
 • Chipitos

  Fockyes, jij hebt mij genoemt (:
  Nu ben ik blij !

  Verdeerrr oper-heersbeestje

  7 jaar geleden
 • Robbers

  What the hack slaapt Niall in de badkuip?
  Nu heeft Jussie t koud
  Poor Justin ;c.
  Verdaaar xxx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen