Foto bij 27. || Rainbows ||

een tafel!:)oké.. nu ga k een moeilijkere zoeken....

Kees komt uit Parijs. Op een nacht, toen hij op de bank zat met het raam open, hoorde hij een schot. Hij was getuige van twee vreselijke moorden. Nog voordat hij de kamer had verlaten, zag hij een gebouw in brand vliegen! Waarom heeft Kees niet de politie gebeld? (dance)

In de slaapkamer stond een klein karretje geparkeerd. Raar, ik had helemaal niemand binnen horen komen. Ik haalde mijn schouders op en bekeek nieuwsgierig wat voor ontbijt we hadden. Hmm, soep, stokbrood, pistoletjes, croisants, beschuit, brood, jam, nutela, hagelslag, vlokken, gestampte muisjes.... Lekker! Ik ging op bed zitten en reed het karretje naast het bed. Ik smeerde een croisant met jam en hagelslag. Ik nam een grote hap waardoor de jam plakte aan mijn lippen. Ik likte het weg en nam nog een hap. "What are you doing?!" hoorde ik Justin achter me. "Etwen..." antwoordde ik met mijn mond vol. Ik draaide me naar hem om. Hij stond in enkel een handdoekje en droop op de mooie houten vloer. "Trek wat aan..." mompelde ik en keerde me tot mijn croisant. "Zegt de jongen die nog in zijn andergoed loopt...." klaagde Justin. Ik keek in een ruk naar hem om. "Geen kwaad woord over mijn onderbroek!" riep ik naar hem. "Woho rustig.... Maar Niall, je onderbroek heeft regenboogpony's.... Is dat niet een beetje kinderachtig?" lachte Justin. Hij. Noemde. Regenboogpony's. Kinderachtig. Drong het tot me door. Mijn ogen werden groot en ik dook ineen, klaar voor de aanval. "Nu. Ga. Je. Te. Ver." bries ik. Justin keek me met bange ogen aan. En ik gaf hem daar alle reden toe. "Niall, ik... Het is toch zo?" piepte hij met een hoog stemmetje. Ik had zijn excuses verwacht, maar hij maakte het alleen maar erger. Justin, zet je schrap. Je gaat eraan. Wie aan mijn regenboogpony's komt, komt aan mij.

Reacties (12)

 • RandomnessXx

  kees is de moordenaar? en het gebouw waar kees was is in brand gevlogen.
  btw kees is een geniale naam

  7 jaar geleden
 • KIER_

  Verderrr. <3

  7 jaar geleden
 • 4everNiall

  Lol leuk hoofdstuk. Hier weer een diepzinnige reactie van moi.
  Egt AWESOME dat im vermeld werd!
  Ik ben diepzinnig gevleid....

  Verder!!!!

  7 jaar geleden
 • HEERSBEESTJE

  Chipitos; bedoel je in hetzelfde gebouw als kees of in het brandende gebouw? in het brandende gebouw; dan had kees wel kunnen bellen.
  in kees' gebouw; dan kan ie toch ook gwn bellen?
  maar iniedergeval, nee je antwoord is fout...;)

  7 jaar geleden
 • Chipitos

  Omdat de dader van die moorden in dat gebouw woonde ?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen