Foto bij 122 • Juliet Willis

Neem alvast een kijkje bij mijn nieuwe story. It's five to twelve, darling.

Alle hoop die ik had gehad, was onmiddellijk weer verdwenen. Ik voelde me zelfs slechter. De plezierige ondertoon in zijn stem kon niets goed betekenen.
‘En waarom heb je me misschien nodig dat je aan iedereen achter me vraagt?’ Nu pas draaide ik me naar Harry om, die veel dichter bij stond dan ik had gedacht. Hierdoor zette ik geschrokken een kleine stap naar achteren waardoor Harry’s grijns nog groter werd. ‘Oh, maar je moet niet bang van me zijn hoor.’ Lachte hij gemeen.
Liam ging onmiddellijk een beetje voor me staan zodat Harry me niets zou kunnen doen. ‘Rot toch op. Je doet ons echt niets meer.’ Zei hij ongeïnteresseerd, maar toch heel duidelijk.
Harry sloeg zijn armen voor zijn borst over elkaar. ‘En waarom zou ik naar jou luisteren? De enige naar wie ik misschien nog zou luisteren is – hmm, even denken – niemand.’
Nog voordat Liam of ik op Harry konden reageren, klonk er van achter me een stem. ‘Harry, laat hen met rust.’ Ik herkende die stem onmiddellijk als die van Niall, zeker na zijn gesprek met de directeur afgeluisterd te hebben. Hij zette een paar stappen naar voor waardoor hij nu schuin voor me stond en legde zijn hand op Harry’ schouder. ‘Als je er nu nog eens op gaat slaan, is het helemaal gedaan. Dat weet je zelf ook.’
Een valse lach vulde mijn oren. Het kon niet anders dat die afkomstig was van Harry. ‘En anders ga jij mij tegen houden of wat, Horan?’ Hij keek Niall minachtend aan. ‘Ja, ik weet ook wel dat jij alles verklikt hebt.’ Zei hij tegen Niall. ‘Van je vrienden moet je het hebben.’
‘Wij zijn nooit vrienden voor je geweest, Harry. We waren alleen maar goed wanneer jij ons nodig had. Dat heb ik gisteren weer mogen ondervinden, maar dan had ik er genoeg van.’ Niall stapte nog wat dichter naar Harry en maakte zich een beetje groter. ‘En nu afbollen. Je hebt op deze school niets meer te zoeken!’
Harry keek vernietigend naar Niall maar keek al snel weer naar mij en Liam. Een korte blik wierp hij ook op Zayn en Emma, maar die liet hij al snel voor wat ze waren. ‘Hier ben je misschien van me af, maar buiten dit gebouw kan ik nog steeds doen en laten wat ik wil. Bereid je maar al voor op het ergste!’ Zei hij kwaad, vooral tegen Liam en mij. Daarna draaide hij zich om en liep richting de uitgang van de school.
Ik kon mijn oren niet geloven. Harry was echt weg. Hij zou nooit meer terug komen naar deze school en buiten zal hij ons ook niet meer zo veel kunnen maken. Bijna iedereen van zijn vriendengroep stond aan onze kant.
Niall stond op het punt om weg te lopen maar ik hield hem tegen om het voor de zekerheid toch nog eens te vragen. ‘Harry is echt van school gestuurd. Weet je dat zeker?’
Hij keek even verbaasd op doordat ik tegen hem sprak, maar hij antwoordde met een glimlach op zijn gezicht. ‘Ik zag daarjuist zijn ouders en Harry. Ze waren erover bezig dat ze dit niet duldden en zo, dus ja ik denk wel dat hij weg is. Je hebt ook kunnen zien hoe hij zojuist reageerde.’ Antwoordde hij met een hele uitleg. ‘Maar sorry dat ik me er mee moeide.’ Met die woorden liep hij weer weg.
‘Niall!’ Riep ik hem terug. Hij draaide zijn hoofd vragend om. ‘Dank je.’ Zei ik oprecht dankbaar. Hij knikte met een glimlach waarna hij deze keer echt wegliep.
Een seconde later lag ik al in Liams armen vrolijk op en neer te springen. Zijn armen had hij om me heen geslagen, alleen voelde ik drie paar armen. Met een vragende blik in mijn ogen keek ik op en zag dat Zayn en Emma er een groepsknuffel van gemaakt hadden.
Dit moment voelde echt verschrikkelijk goed. Het was iets waar ik twee maanden geleden alleen maar van kon dromen en nu had ik het gewoon allemaal. Vrienden, bijna terug een geweldige moeder en het meest fantastische vriendje waar ik maar van kon dromen. Ik had het allemaal en het was perfect!
Liams warme stem haalde me uit mijn gedachten. ‘Wel Zayn, ik vond het een verschrikkelijk idee maar toch heeft het goed uitgepakt.’ Zei hij met een glimlach terwijl hij Zayn vriendschappelijk op zijn schouder klopte.
Ja, dit was echt perfect.


Het volgende hoofdstuk is de epiloog. Sorry dat het zo goed als gedaan is. <3

Reacties (6)

 • Tinaaax257

  :)

  8 jaar geleden
 • xBaps

  Jammer dat het afgelopen is, maar ik ben wel benieuwd naar de epiloog.

  8 jaar geleden
 • love2kim

  Nee het is afgelopen!:(

  8 jaar geleden
 • xMissMarije

  JAmmer dat het gedaan is

  8 jaar geleden
 • TrueThatShit

  Zo onwerkelijk dat het al gedaan is:(

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen