Foto bij • Dankwoord

      Allemaal zo hard bedankt om mijn verhaal te lezen. Aan dit verhaal schreef ik altijd met plezier en dat komt allemaal door jullie! Ik hoop dat jullie er even hard van hebben genoten als ik ervan heb genoten om het te schrijven.
      Ik vind het zo jammer dat dit verhaal gedaan is. Ik heb nog nooit zoveel abo's gehad en dan ook nog eens zo'n geweldige. Ik wou dat ik hier nog verder mee kon schrijven, maar ik heb niets inspiratie. Misschien schrijf ik hier ooit nog een vervolg op, maar daar heb ik nu nog echt geen ideeën voor. Als je toch nog wat van me wilt lezen, kan je Chances lezen - deze is ook al afgelopen - en ik begin nu ook met een nieuw verhaal ; It's five to twelve, darling.. Binnenkort schrijf ik misschien een nieuwe One Direction story, maar daar heb ik voorlopig nog geen inspiratie voor en ik wil een goed verhaal maken voor jullie! (:
      Hou dus zeker jullie abo zodat ik jullie op de hoogte kan houden.

      Groetjes, en nogmaals bedankt voor het lezen. Het betekent echt veel voor me!(flower)

Reacties (6)

 • xSanneHoran

  Eehhmm. Vraagje. Kun je hier nieet een vervolg op maken want ik vind 'm echt geweldug! xx

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  Prachtig verhaal!

  8 jaar geleden
 • love2kim

  het was en super verhaal! en ik heb het echt met plezier gelezen!! ik hoop echt dat er nog een vervolg ooit komt! want dan heb je mij al als abbo!

  xxx love2kim

  8 jaar geleden
 • LostInSpace

  Jammer dat dit geweldige verhaal nu is afgelopen(huil)

  8 jaar geleden
 • TrueThatShit

  Bedankt om mijn dagen op te vullen met je prachtig verhaaltje. Ik heb al een abo genomen op je ander verhaal en ben razend benieuwd.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen