Foto bij 17.2 Yanelle Hale

Als ik 100 abo's heb krijgen jullie een extra hoofdstukje:)

"Er gaan toch geen rare dingen gebeuren?", vraagt Keira wantrouwend.
"Nee hoor..", zeg ik en Keira zucht opgelucht. "..behalve dat we dadelijk bijna een waterval over ons heen gaan krijgen".
"Wat?", zegt ze geschrokken.
"Ja, echt heel veel water. Niet normaal", overdrijf ik. Ze kijken me allemaal geschrokken aan.
"Wat?", "Echt veel?", "Niet waar", roepen ze allemaal.
"Jawel, je wordt echt erg nat". Ik probeer zo overtuigend mogelijk te klinken en ze lijken me ook nog te geloven. Harry, die naast me zit kan nog net z'n lach inhouden. Gelukkig houdt hij zich in en letten ze niet op hem.
"Kom, we kunnen er nog uit". Zayn wilt opstaan en uitstappen, maar op dat moment begint het bootje te varen. Daardoor valt Zayn terug op het bankje, en bijna op Niall. Ze worden allebei rood en kijken snel weg. Harry en ik gniffelen zachtjes terwijl de andere het niet eens weten. We varen verder door de hele attractie.
"Wanneer komt die waterval?", vraagt Zayn.
"Nu nog niet. Ik waarschuw wel", zeg ik. Harry begint weer zachtjes te lachen naast mij.
"Ze geloven het ook nog", fluistert hij in m'n oor. Ik knik en lach naar hem. Het bootje wordt een meter omhoog getakeld.
"Nu komt ie", roep ik. Iedereen krimpt ineen en zoekt dekking bij een ander. We varen het bergje af en een paar druppels spatten op ons. Harry en ik liggen dubbel.
"Ik ben niet nat", "Ik ook niet", roepen ze.
"Dit was hem ook niet, Yanelle. Die waterval komt dadelijk pas", zegt Harry quasi verontwaardigd.
"Huh?", zeg ik en ik kijk hem verbaasd aan.
"Pas op het einde komt die waterval", zegt Harry en hij kijkt me doordringend aan. Ik snap hem, hij wilt ze nog een keer erin luizen.
"Ohja, die is ook veel hoger. Toen werden we helemaal nat", speel ik het spelletje mee. De andere kijken ons achterdochtig aan maar lijken het toch te geloven. Het zijn net kleine kinderen. Die geloven ook alles wat je ze verteld. Ze zijn allemaal de hele tijd om zich heen aan het kijken en vragen steeds of we er al bijna zijn. Harry en ik genieten ervan. Dan zwaaien weer twee deuren open en moeten we uitstappen.
"Oh, sukkels, er is geen waterval", zegt Niall als we door de uitgang lopen.
"Jullie zijn de sukkels", zegt Harry lachend.
"Omdat jullie erin trappen", voeg ik er aan toe. "Jullie krompen helemaal ineen". Harry en ik lachen hard terwijl we verder lopen naar Fantasyland. Harry heeft z'n arm om me heen geslagen en we lachen als enige. En Zayn, die lijkt het ook wel leuk te vinden.
"M'n haar zit tenminste nog wel goed", zegt hij ijdel.
"Za-ayn", roepen we in koor.
"Wat?", zegt hij schouderophalend terwijl hij lacht.
"He, hier is een waterval", Louis wijst naar een waterval die als decor dient bij Small World. We lopen vlak langs een fontijn.
"Misschien wel leuk voor jullie twee", zegt Alyssa lachend terwijl ze mij een duwtje in m'n zij geeft. Ik lach erom, maar zet door dat duwtje een misstap en val tegen Harry aan. Hij wilt me opvangen maar verliest daardoor ook z'n evenwicht en zo liggen we niet veel later allebei in de fontijn.

Reacties (4)

 • Appelvlap

  hahahaha super leuk <33333333

  9 jaar geleden
 • bieb3rauhl

  <33333.

  9 jaar geleden
 • Euforia

  Hahaha geniaal!
  En kom op, een van die bladwijzers moet abo worden en dan krijgen we nog een stukje ^^ x

  9 jaar geleden
 • YourLittleEl

  thahaha zaaliug ;d

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen