Foto bij 19.

Ik had even serieus, een "OMFG, YOU GUYS, I LOVE YOU"-momentje toen ik net zag dat ik 48 (!!) abo's heb! Ik ging echt even happy dancen en piepen van blijdschap <3 Echt super super super veel bedankt voor alle reacties! Echt, hoor, mijn dag kan voorlopig niet meer stuk, en ik denk dat dat morgen ook nog wel even zo is! Echt heel erg bedankt(flower)!

En, of course, #2yearsof1D! <3

That moment when you are too excited to sleep, but to tired to do anything but daydreaming

“I wanted to do that ever since I met you,” biechtte Zayn op. We zaten bij de ingang van het park op een taxi te wachten. Het was bijna middernacht, en toen ik mijn mobiel tevoorschijn had gehaald om te kijken hoe laat het was, zag ik dat ik vier gemiste oproepen had en een dozijn aan bezorgde sms’jes van mijn ouders én Ellie.

“Well, I’m glad you finally did. Now I can do this, too.”

Ik zoende hem nog eens. Het voelde nog onwennig, onwerkelijk, maar zo fantastisch. Sinds onze eerste zoen – wat klonk dat eigenlijk gek – had ik zijn hand niet meer losgelaten, en ik wist niet of dat ging gebeuren als ik de taxi in moest. Ik had het nog niet gedacht, of dezelfde zwarte auto kwam aanrijden. Ik stond op, en liep naar de auto om de deur open te trekken. Vervolgens keek ik Zayn weer aan en trok een pruillipje. Onze handen waren nog steeds verbonden. Ik kreeg kippenvel op mijn armen toen we uiteindelijk loslieten, en de koude avondlucht de warme afdruk van zijn hand wegblies.

“Call me tomorrow, okay?” zei ik zachtjes. Snel drukte hij nog een kus op mijn lippen en wenste me een goede nacht. “Good luck with your parents, I’m sorry if I got you in trouble,” zei hij. Ik draaide het raampje open, waarna Zayn de deur dichtdeed.

“I already told you, I won’t be in trouble. I called them, they know where I am. Besides, they are old and wise enough to understand I have a life,” antwoordde ik schamper. Mijn hart maakte een sprongetje toen hij glimlachte. De chauffeur kuchtte. Hij keek me via de spiegel aan.

“Ready to go, ma’am?”

“No,” antwoordde ik snibbig. Zo irritant als er mensen bij waren die het moment gewoon verpestte. Zayn lachtte me zachtjes uit, en ik keek hem chagrijnig aan.

“I’ll see you tomorrow, babe,” glimlachte Zayn. Hij stapte bij de auto vandaan, en sloeg meteen zijn armen om zich heen. Het was hartstikke afgekoeld in de afgelopen uren, en het was gewoon koud geworden. Dikke donkere wolken kwamen al aanrollen, gelukkig woonde Zayn niet zo heel ver van het park af. Loopafstand, had hij gezegd.

“Sleep tight, Blackie. Text me when you get home,” mompelde ik zachtjes.

De chauffeur keek me vragend aan en ik knikte. Meteen begon de automotor te ronken, en reden we langzaam weg. Ik ging op mijn knieën op de achterbank zitten en keek door de achteruit naar het steeds kleiner wordende figuurtje dat Zayn was.

Nog geen uur later lag ik in bed. Toen ik thuis was aangekomen, had ik de taxichauffeur willen betalen, maar Zayn had hem al vooruit betaald. Zo zacht als ik kon was ik het huis ingelopen, maar mijn ouders hadden in de woonkamer gezeten. Bezorgd, chagrijnig en moe hadden ze me gezegd dat ik meteen naar bed moest. Logisch, natuurlijk. Ik was benieuwd of de bui zou blijven hangen tot morgen. Stiekem ging ik ervanuit dat dat niet zo zou zijn. En anders was ik ’s ochtends vroeg toch al weg. Caleb’s shoot was op dezelfde locatie als dinsdag, dus dat betekende dezelfde genadeloos vroege wekker.

Ik draaide me nog eens om, en weer, en nog een keer. De rode cijfers van mijn wekkerradio lichtten helder op in het donker, 2:01. Ik veerde recht overeind toen het bekende belletje van mijn mobiel klonk.

Got home just fine. Sleep tight, love, see you in a few xx.

Reacties (5)

 • GossipGirl21

  Omg super gewoon.

  2 jaar geleden
 • ultraviolence

  ZE.ZIJN.ZO.CUTE.

  7 jaar geleden
 • fijota

  Is ie nu pas thuis? O_O Omg, ja Zayn, dat is een loopafstand zeker -_-"
  Wel very sweet(flower)
  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  omg alweer een mooi hoofdstuk...(H)

  snel verder pleas..(flower)

  -x-

  7 jaar geleden
 • Upendo

  Omg, een geweldig hoofdstuk!
  Alweer:P

  <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen