Foto bij 21.

That moment when work becomes a lot more fun

Zayn had nog niet gebeld. Ik werd een beetje zenuwachtig. Hij zou vandaag langskomen op de shoot, en het was nu al tegen lunchtijd. Ik zat in gedachten verzonken op de treden van de trailer. Bedenkelijk bekeek ik de lucht, het werd steeds donkerder, alsof de avond viel.

Gelukkig was het tot dan toe mooi weer, anders was de shoot voor niets geweest. Er stond een enorme partytent een paar meter verderop, maar Calebs foto’s zouden nooit mooi geworden zijn, en bovendien zou het model dan helemaal doorweekt zijn geraakt. Beiden kwamen terug naar de trailer lopen. Zij zag er prachtig uit, al zeg ik het zelf. Samen met Angie hadden we ons uiterste best gedaan om alles naar wens te laten verlopen. Iedereen was blij met het resultaat. Zelfs met een hand deed ik mijn werk nog goed. Door het verband kon ik mijn linkerhand nauwelijks gebruiken, en door de pijn weigerde hij soms dienst. Ik moest toch maar even bij Dean langs binnenkort, want volgens mij zat er iets niet goed.

“Let’s take a break, guys. Ness, will you help Miley out of her dress?” vroeg Caleb vriendelijk, maar onnodig. De groene jurk die Miley – ik was vergeten hoe ze heette – droeg was erg mooi, maar ook erg ongemakkelijk. Caleb liep zonder op antwoord te wachten naar zijn computers om de foto’s te bekijken. Ik stapte zelf met Miley de trailer in.

We waren nog niet binnen of mijn mobiel ging af. “Erm…” zei ik in dubio.

“Take it, I can get out of this dress on my own! It’s not that hard,” zei Miley. Ik vond haar aardig. Snel keek ik op mijn mobiel en zag dat het Zayn was.

“It’s a boy!” giechelde Miley enthousiast, toen ze de glimlach op mijn gezicht zag. Ik bloosde, en legde mijn vinger op mijn lippen ten teken dat ze stil moest doen.

“Hi,” zei ik ademloos.

Hey, love,” groette Zayn me. “I’m at the bus stop you told me to be at…

Ik keek even verschrikt op. Hij had moeten bellen als hij in de buurt was! Het was minsten een kwartier lopen. Zachtjes kreunde ik.

“Oh, Zayn,” klaagde ik, terwijl ik snel mijn spullen bij elkaar griste. Caleb kon me wel even missen, dacht ik zo. “You should have called me earlier.”

Ik hoorde een bekende lach op de achtergrond, toen Zayn antwoordde. Eentje die echode net buiten de trailer. Op mijn hoede keek ik door de gordijntjes naar buiten en zag Zayn naast Caleb staan.

“Why are you saying hello to Caleb as if he’s your best friend, and why are you not at the busstop?” eiste ik verontwaardigd. Zayn keek op, en zag dat ik tussen de gordijnen door naar hem keek. Snel dook ik weg, maar ik zag nog net, maar ik hoorde het beter, dat hij in de lach schoot. Niet veel later werd er op de deur geklopt. Ik hing niet op en deed de deur open. Zayn stond lachend voor de deur. Toen hij zag dat ik de telefoon aan mijn oor hield, deed hij hetzelfde.

“Suprise,” zei hij grijnzend.

“Thanks for the heads-up,” zei ik droog. Langzaam liet ik de telefoon zakken, en keek hem verwachtingsvol, met mijn armen over elkaar geslagen, aan. Voor de verandering was ik langer dan hij, en dat hielp.

“Vanessa, could you help me with this dress?” klonk het van achter in de trailer.

“I have to get back to work. But seriously, how do you know Caleb? No, wait. Tell me later. Coming, Miley!” Snel boog ik voorover en gaf Zayn een kus op zijn wang. “I’m really glad you’re here.”

Reacties (4)

 • GossipGirl21

  Mooi hoor echt wel super.

  1 jaar geleden
 • Manonxxx

  oehhh....

  snel verder pleas..(flower)(K)

  7 jaar geleden
 • fijota

  Ach, Zaynieh is wel lief <3
  En ja, je moet wel indruk maken bij d'r baas wanneer je Vaness even wil lenen, nietwaar?(A)

  7 jaar geleden
 • ultraviolence

  wat een koetchiewoetchie(krul)(krul)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen