Foto bij 10. Josh ~ Veerleo

Okay, we'll pick you up tonight, at 11:00! Niall
Can't wait to see you tonight, beautiful, x Josh

Ik kijk op de klok. Het is al 11 uur. Ik gaap eens een paar keer zodat mijn ouders het zien. En ja hoor, gelukt.
"Charlie! You have to go to bed now. It's very late already", zegt m'n vader streng. Ja, ja, ik ga met plezier. Ik zeg welterusten en loop naar m'n kamer toe. Snel pak ik m'n tas. Ik had alles al klaargemaakt. Zo kan ik nu meteen al weg. Ik ben al te laat. Ik klim uit m'n raam en neem een klein sprongetje en beland veilig op het dak van de garage. Ik klim langs de regenpijp eraf en ren de straat uit. Ik ga echt vet dikke problemen met m'n ouders krijgen, maar dat boeit me nu helemaal niet. Vanavond ga ik de avond van m'n leven hebben.
Om de hoek zie ik de auto van Harry. Ik spring achterin, aangezien Niall en Harry voorin zitten. Ze hebben allebei een keurige smoking aan en zien er geweldig uit. We gaan naar de première van hun film. Ja, ze hebben een film gemaakt. En ik mag erbij zijn, omdat Niall m'n beste vriend is, sinds de middelbare school, en ik als vriendinnetje van Josh mee ga. Nou, niemand weet eigenlijk dat ik als vriendinnetje van Josh mee ga. Niemand weet dat Josh en ik überhaupt een relatie hebben. Zelfs de jongens niet. Alleen Niall. Hem heb ik het wel verteld, want ik verzwijg nooit iets voor hem.
"Don't look", zeg ik tegen Harry en Niall. Ze kijken nog steeds strak vooruit en Harry is onze straat al uitgereden. Ik rits m'n tas open en haal m'n jurk eruit. Ik trek m'n kleren uit en gooi ze in m'n tas. Ik zie dat Harry via de achteruitkijkspiegel naar me kijkt en z'n wenkbrauwen eens ophaalt.
"Watch out for traffic, not me, Styles", zeg ik tegen hem. Hij kijkt meteen weer op de weg. Ik probeer op alle manieren me in de jurk te wringen. Niet dat die te strak zit, maar ik heb hier in die auto amper ruimte om hem aan te doen. Waarom is Harry ook niet met de Range Rover gekomen?
"Niall, can you zip up my dress?", vraag ik als ik de jurk eindelijk aan heb. Ik draai me met m'n rug naar Niall toe, en ik voel hoe hij m'n jurk dicht maakt.
"Thanks", zeg ik en ik trek m'n heels aan. Ik strijk nog een keer over m'n jurk. Hij is zo mooi. Toen ik hem zag hangen was ik verkocht en wist ik zeker dat ik die moest hebben, hoeveel die ook kostte. Hij was inderdaad duur, maar dat maakt nu niet meer uit.
"Is Josh already there?", vraag ik aan Niall
"Yes", zegt Niall die op z'n mobiel kijkt. Ik zie via de spiegel dat Harry verbaasd naar me kijkt en ik trek m'n wenkbrauwen naar hem op.
"We arrived", zegt Harry. Niall en Harry stappen uit en aan de rechterkant wordt de deur open gemaakt. Ik neem de hand aan en stap uit. Het is Josh die mij eens helemaal bekijkt.
"You are gorgeous, Charlie", zegt hij en hij geeft me een kus. Ik merk dat Harry ons raar staat aan te kijken, maar Niall neemt hem mee.
"Are we going to tell everyone?", vraagt Josh.
"Yes", zeg ik blij. Hij legt z'n arm om m'n middel en we lopen samen het pad op, dat leid naar het hele gebeuren.

"So what do you want to tell?", vraagt Louis nieuwsgierig terwijl hij z'n hand om Eleanor heen heeft. Ik kijk Josh nog even aan en hij glimlacht naar me.
"Josh and I are together", zeg ik blij. Ze kijken eerst allemaal even verbaasd, maar barsten dan uit.
"Aww, that's so sweet", "I'm really happy for you", "You are so cute", "Congrats". Ik word er helemaal vrolijk van. Ik dacht voor een moment dat ze er niet blij om waren. Josh heeft z'n hand op m'n rug liggen en geeft me een kus.
"Okay, and now you have to go", roept Niall die ons een duwtje geeft richting The Red Carpet.

De film was echt geweldig. Iedereen heeft allemaal zo hun best gedaan, en met succes. Het was echt.. geweldig.
"Shall we go?", fluistert Josh in m'n oor.
"Where?", vraag ik.
"The garden", zegt hij. Ik draai me om en zie achter de deuren een prachtige tuin liggen. Josh pakt m'n hand vast en neemt me mee. Het is er echt prachtig. De muziek wordt zachter naarmate we verder weg lopen. We komen bij een soort kiosk uit die met bloemen en lichtjes versierd is. De hele tuin hangt vol met kleine lichtjes.
"Can I have this dance, my princess?", vraagt Josh terwijl hij een kusje op m'n hand geeft.
"There's no music, silly", zeg ik lachend.
"Dance without music?", vraagt hij.
"Okay, wait. I can't dance with these high heels", ik loop terug naar het trappetje en zet m'n schoenen daar neer. Dan loop ik terug naar Josh. Hij pakt mijn rechterhand vast en legt z'n andere hand op m'n rug. Langzaam schuifelen we in het midden van de nacht verder. Echt zo'n perfect sprookje. Zoals Cinderella, maar dan zonder dat we op de tijd hoeven te letten. Ik leg m'n hoofd tegen z'n borst en hoor zachtjes z'n hart kloppen.
"I can hear your heart beat", zeg ik.
"It's for you", zegt hij en drukt een kusje op m'n haar. We schuifelen nog steeds verder.
"I love you, Charlie", zegt hij. Hij legt z'n vinger onder m'n kin en ik kijk op, in zijn fonkelende ogen.
"I love you to, Josh", zeg ik en hij kust me hartstochtelijk.

- iHeartNouis

Reacties (3)

 • agirlx

  awh, echt schattig xx

  8 jaar geleden
 • Veerleo

  aaawh! die is lieeeef <3 <3 dankjeewel hij is echt heel leuk ;d

  9 jaar geleden
 • xLove1D

  Aaaawhh. C:

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen