Foto bij 18 Lieze Marie Jansen

ik liep over straat daarjuist en was aan het fantaseren over hoe het zou zijn als mijn verhalen werden gepubliceerd enzo. maar al snel was er een stemmetje in men hoofd dat me terug in real life bracht en zei dat mijn verhalen niet ZO goed zijn voor dit.... nou ja nieuw deeltje:D

daar stond ik dan in de gang met een vragende Niall voor me. oké Lieze gewoon vragen. maar hij was me voor.
"wat wilde je vragen lieve Lieze" zei hij super lief.
"zou ik ...euh..dus.." pff zo'n simpele vraag en er zo moeilijk over doen Lieze waar ben je mee bezig sprak ik mezelf toe.
"zeg maar Lieze" zei Niall terwijl hij zijn hand op men schouder legt.
"zou ik een T-shirt van je mogen aan doen" vroeg ik.
Niall keek me even raar aan en vroeg dan "euh ja hoor maar hoezo?"
shit dat was juist de vraag die ik niet wilde, moet ik nu zeggen dat ik smoor op hem ben en zijn geur wil ruiken. No way! even liegen dan maar.
"nou ja ik draag Liam zen shirts ook altijd,het geeft me het gevoel dat ik niet alleen ben." zei ik wat ook eigenlijk wel waar is.
"Lieze je bent niet alleen, maar is goed" zei hij en samen lopen we de trap op naar de logeer kamer waar Niall slaapt hij neem een shirt en duwd het in mijn handen,hij geeft me een knuffel, fluistert dat hij er altijd voor me zal zijn en laat me dan alleen.
ik loop naar de badkamer en laat een bad vol lopen met veel schuim.
daarna steek ik mijn iphone in de speaker, zet One Direction op en draai het volume op het hoogst. het kan me even niet schelen dat One Direction nu in mijn woonkamer zit ze geven me altijd een goed en rustig gevoel. daarna kleed ik me uit en ga in het hete bad zitten en sluit mijn ogen. ik wordt weggezogen naar mijn eigen wereldje waar ik mijn moeder en Cody nog heb. waar ik nog samen met mijn vader en moeder woon, waar alles nog goed was. traantjes lopen over mijn wangen. ik besluit dat dit de laatste keer is dat ik huil over mijn verleden.
ik sla al mijn herinneringen van het verleden op in een kastje in mijn hoofd. daarna was ik mij,droog me af en trek mijn jogging broek en shirt van Niall aan, ik ruim mijn badkamer op, loop naar benden en voeg me bij mijn familie en de lads.

en nu denken jullie "shit mens waarom zo'n domme vraag" nou ja sorry ik zei toch dat ik sneaky kan zijn ,ik bedoel ik kan toch niet alles direct laten gebeuren? dan is het verhaal zo afgelopen :p
krijg ik toch nog een kudo en reactie? dat zou namelijk heel lief zijn :)niemand die een Q&A wil? en 11abo's JEEJ!!:Dkunnen we hoger? kunnen we ook hoger dan 5 reacties? $puppy ogen$ :p
abo's?reacties?kudos?
xoxo

Reacties (7)

 • Snuf

  Ik zie nu pas dat ik oma heb geschreven schaam me:$

  6 jaar geleden
 • Snuf

  Sorry ik had me voorgenomen om nu nog niet te reageren omdat ik alleen verdeemoedig lezen maar ja ik wil dat je nooit met je verhaal stopt pleassssss oma ik ben een nieuwe ABO maar ik voel me alweer thuis!

  7 jaar geleden
 • Nisssie

  pffftttt.... ik had een miljoen berichten met een nieuw hoofdstuk (maar de jouwe vid ik t leukste verhaal dus die lees ik t laatste!!!

  heeft ze trouwens geen eigen kleren meegenomen??

  7 jaar geleden
 • 1DLovertjee

  Goed Geschreven !!(flower)

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Haha super geschreven:)Kmoest mega lachen me de raag haha:)kben al curieus naart vervolg:)xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen