Foto bij epiloog

vertellers perspectief.

5 jaar later.
met zen 10en zitten ze in het vliegtuig op naar vakantie.
tussen Harry en Yeliz is alles goed gekomen en ze hebben nu zelf ook een kindje, een meisje met de naam Demi waarvan Linzy Meter is en Liam peter. Demi is 3 jaartjes.
met Linzy en Liam gaat ook nog steeds alles goed. Fay en Finn zijn nu 5 jaar en ze kunnen het heel goed vinden met Demi.
Louis en Ilse zijn nu 2 jaar gelukkige getrouwd en verwachten hun eerste kindje.
Niall en Zayn zijn een paar manden gelden getrouwd en zij vinden al dat baby gedoe maar niks maar houden natuurlijk wel van de kindjes die er al zijn.
in die 5 jaar is One Direction nog populairder geworden dan het al was en ze hebben het dan ook razend druk. Maar nu was het tijd voor wat vakantie. Ze zouden naar alle stadjes gaan van de ouders van de jongens,omdat het echt al lang gelden was dat de jongens hun ouders hadden gezien. En ook verlangde de ouders naar de klein kindjes. Iedereen was gelukkig mat hoe hun leven nu was,en niemand zou het nog willen missen. Ze wonen allemaal samen en toch ook weer niet. Ze hebben 1 appartements blok volledig voor hun afgehuurd zodanig dat ze samen wonen maar toch ook nog wat privacy hadden. Ze waren aangekomen in Ierland, de eerste stop van de vakantie.
Het begin naar een lang en gelukkig leven was nu begonnen.

sorry dat ie zo kort is... xoxo

Reacties (2)

 • Eventually

  Ik ben blij dat alles goed is gekomen met Harry en Yeliz!
  Het was een mooie story!
  xx

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  (H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen