Foto bij Lesson 4 Zayn

Written by xBrilliam

Sorry voor het lange wachten

We hadden nog wiskunde en hadden dan weeral gedaan voor vandaag. Zuchtend wachtte ik op Harry die nog snel zijn boeken moest halen uit zijn locker. Waarom had hij dat niet gewoon gedaan toen we daar daarjuist hadden gestaan?
Ik denk terug aan de spottende stem van het meisje en aan Harry zijn woorden. "Naast die met haar roste krullen zou ik 's ochtends wel eens willen wakker worden." Waarom dacht hij daar zelfs nog maar over? Hij wist dat ik haar niet afkon, moest hij toch niet gaan fantaseren over eens een nachtje met haar beste vriendin?
Soms kon ik echt zot komen van Harry, maar toch kon ik het hem nooit kwalijk nemen. Ik keek Harry wachtend aan en stapte snel naar het wiskunde lokaal. Ik had nooit geweten waarom, maar ik had wiskunde altijd graag gedaan en was er ook erg goed in.
"Harry een 7, dat kan beter." Ik zag Harry verzuchten en hij keek me aan. Hij vroeg altijd om bijles maar dit kon hij ook wel zonder mij redden.
"En de enige persoon die een 9 heeft, Zayn." Ik kreeg mijn toets terug en gaf meneer Carter in de plaats een glimlach. "Zayn, kun je na de les even hier blijven?" Ik keek hem vragend aan, maar knikte toch van ja.
"Hazz, wacht je even op me? Ik kom meteen." Harry knikte en stapte naar buiten. Zelfverzekerd stapte ik naar voor en zette me op de tafel voor meneer Carter zijn bureau.
"Heb ik iets verkeerd gedaan?" Er speelde een glimlach om zijn lippen "Natuurlijk niet Zayn, ik had alleen een vraag voor jou." Ik knikte als teken dat hij me die vraag mocht stellen "Zou jij bijles willen geven? Er zijn een aantal leerlingen die dringend bijles nodig hebben en we denken dat jij zou geschikt zijn." Ik knikte, waarom ook niet, ik hield er van om mensen te helpen. "Aan wie zou ik bijles moeten geven, meneer?" "Dat is hetgeen wat we nog niet weten, donderdag na schooltijd in het lokaal van de directie, daar zullen we vertellen aan wie." Ik knikte en stapte naar buiten waar Harry nog stond.
"Ik moet bijles geven." Hij knikte en samen stapten we naar buiten. "Nog iets drinken?" Nu was ik degene die knikte en samen stapten we weg.

Reacties (6)

 • BabyWhale

  kom je uit belgie of holland?

  6 jaar geleden
 • Spongebobb

  Mooi geschreven! :'D

  7 jaar geleden
 • NiallGotSwag

  mooi!!! <3
  zaynie zal wel anders piepen als hij hoort aan wie hij bijles moet geven:P
  achjha
  eigenlijk wilde ik een lange reactie schrijven maar ik heb nu ineens een leeg hoofd,
  dus een lange reactie zit er niet in denk ik ^_^

  xxx

  7 jaar geleden
 • Lordd

  Haha toen wist Zayn nog niet aan wie hij les moest geven. (':

  7 jaar geleden
 • LoveIsLouder

  Moooii,,(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen