Foto bij ~ |3| ~ 40. 'Someone I Don't Wanna See At All!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 40: Someone I Don't Wanna See At All!
_______________________________________________________________________

BADUM
HIER DesxTiny HET HOOFDSTUKJE DAT IK JE BELOOFDE!

Je blijft maar stomverbaasd naar het briefje kijken. Ergens kan je het gewoon niet geloven. Wie in de hele wereld zou er nou vallen op een tienermoeder van nog maar net zeventien jaar en je hebt ook nog eens nota bene een kind van een Missing-nin, een crimineel. 'Hé lekker ding, ik pak je ooit eens terug voor wat je met mijn lichaam gedaan hebt.' hoor je de persoon naast je mompelen. Met een zucht kijk je naar hem. ‘Akiyo, houdt je kop of ik doe meer dan alleen een markeringsteken bij jouw borst, begrepen? Dan gaat dat nutteloze zaakje van je eraf. Je hebt het toch niet nodig, niet? Waarom heb je iets als je het toch niet nodig hebt? Jij dan.. In de menselijke evolutie verdwijnt datgene dat je niet nodig hebt, dus ik hoop dat het bij jou ook gebeurd. Arme meiden die je dagelijks probeert te rapen.’ Met een ongeïnteresseerde blik kijk je hem aan. Wie denkt die pervert wel niet dat hij is?
Als hij stil is begin je meteen van jouw rust te genieten. Heel rustig begin je met het eten van de ramen. Het is lang geleden dat je ramen voor het laatst gegeten hebt, maar nog steeds blijft het even lekker. Tijdens het eten denk je goed na. Je denkt na over de personen die zóvéél om je geven, dat ze dit voor je regelen. "Kakahi geeft veel om me, maar zoiets zou hij niet doen.. Hij zou hoogstens een ontbijtje maken en dan rustig de Icha Icha lezen.. Mijn beste vriend Hayate heb ik enorm lang niet gezien.. Naruto lijkt meer om me te geven als vriend dan vorig jaar.. Misschien omdat we allebei een Tailed Beast zijn.. Maar dan zou hij zoiets als dit toch niet regelen, toch?! We zijn gewoon vrienden.. Dat weet hij vast van binnen wel! Of is het weer Harumi’s plannetje met der jongens-date lijst.. Ik zal der echt vermoorden als het haar fout is!" Je blijft maar denken en denken. Er lijkt maar geen oplossing uit te komen. Alsof diegene zich zo goed mogelijk verstoot in jouw hoofd. 'En, waar is jouw bolle buikje?' vraagt Akiyo uit het niets, waardoor je niet meer nadenkt over de mogelijke personen die dit voor je regelen. 'Mijn bolle buik is verdwenen, ik was zwanger kneus..' mompel je tijdens het eten door. Vanuit jouw ooghoeken zie je langzaam een grijns verschijnen op zijn gezicht. Je vertrouwt hem en die grijns voor geen meter, daardoor houdt je hem extra in de gaten. 'Waar heb je ons kindje verstopt, Kazumi?' vraagt hij met een grijns. Daardoor stik je zowat in jouw ramen. 'Pardon?!' proest je met moeite uit.
'Je hoorde me wel.. Waar is ons kindje?' 'Grapje zeker?! Je bent nooit in me geweest!' 'Weet je het zeker? Misschien heb ik je wel geraped in jouw slaap.' 'Kan niet.' 'en hoezo dan niet?' 'Omdat ik een Creep sensor heb.. Als je bij me in de buurt bent net zoals de andere creeps, krijg ik meteen de rillingen en hoor ik wat gepiep. Of dan hoor ik “Hé lekker ding!” dan weet ik ook genoeg!' zeg je schaapachtig. Je bent hier voor het eten, niet voor Akiyo. Je voelt hoe zijn hand zacht over jouw bovenbeen glijdt, richting de binnenkant van jouw benen. Je houdt jouw chopsticks heel goed vast en eet het laatste beetje ramen uit de kom op. ‘Oh, dit vind je dus lekker, niet? Anders had je me allang weggeslagen.’ ‘Oh was ik al van plan hoor..’ mompel je terwijl je twee chopsticks in zijn ogen duwt. ‘Bamibal, je blijft van me af!’
Als je klaar bent met de ramen sta je op en loop je rustig richting het park. Van de bomen komen allerlei blossom af, die langzaam naar de grond dwarrelen. Je staart er lichtjes naar. De zomer kan soms wel mooi zijn, op zulke plekken tenminste. Zacht begin je te zuchten. Wat als hij of zij een ander parkje bedoelde en niet deze? Dan ontmoet je dus de verkeerde. Even begin je te twijfelen of je wel zou gaan. Dadelijk is het wel een foute beslissing die je maakt. Wie weet krijg je wel enorm veel spijt van jouw komst als je daar een enorme sukkel ziet of een Sakura. Bij de gedachte aan Sakura begin je te rillen. Zij is wel de laatste persoon met wie je op een date wilt. Zelfs als je met haar móést daten pleegde je dan zelfmoord. Je blijft om je heenkijken. Is het dan toch een ander parkje? Zuchtend loop je door het hele park, maar uiteindelijk geef je het op en loop je naar een ander parkje.
‘Hé Kazumi, ik verwachtte je al..’ hoor je een schelle stem zeggen. Met een twist kijk je naar de plek waar je de stem vandaan hoort komen. Wie je daar ziet is iemand die je juist niet wilde zien, namelijk Sakura.

Reacties (9)

 • Kiriyama

  Holy shit O__o
  Arme Kazumi D: *minuutje stil*
  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  hahah kankersakura
  waar is sasuke?

  8 jaar geleden
 • IDunnoXD

  lmaoxD
  Je wil haar niet, en je krijgt haarxD
  Verders:D

  8 jaar geleden
 • Ruki

  BAMIBAL XDD GISTEREN XDD
  EN VANDAAG XDD

  Sakura >3< ik dont like her >3< ze flirt met me >3<
  mep haar mep haar:D

  8 jaar geleden
 • Allysae

  Omg
  snel verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here