Foto bij Equipa de Portugal • Vinte e três

Note to Eva: gosh, I really don't know what you'll think of this. & it's only the beginning! Help. It's not much, but I'm scared as hell, haha. Next chapter will be all about you! I tried my best and I hope you'll be happy ... Please tell me what you think! & be honest, okay? ;$ Prrt; I love you <3

Maya Milena dos Santos Aveiro
“Too much light in this window, don't wake me up”, past perfect, als ik de zonnestralen tegen mijn oogleden voel prikken. Een vermoeide kreun verlaat mijn mond en ik draai me om. Ik trek het deken wat verder over me heen en nestel mijn hoofd tussen de kussens. Een zucht verlaat mijn mond. Beelden van gisteren spelen zich af in mijn hoofd. Onbewust krullen mijn mondhoeken omhoog in een glimlach. Na enkele minuten schop ik het deken van me af en loop ik naar de badkamer. Ik kleed me uit, neem een rustgevend bad en kleed me daarna weer aan. Ik keur mijn outfit goed en smeer snel nog wat bodylotion op mijn lichaam. Neuriënd wandel ik de gemeenschappelijke ruimte in. Leeg. Ik werp een blik op de klok en schrik als die 12u21 aangeeft. Dan ben ik dus rijkelijk te laat voor het ontbijt ... great. Mijn blik valt op een briefje en met het papiertje in mijn hand plof ik neer in de zetel. “Maya, wij zijn gaan trainen. Als je zin hebt, mag je afkomen - als je het weet zijn, natuurlijk. We praten daarna! x Cristiano” Ik kijk er al naar uit, yay. Hallo, sarcasme. Ik verfrommel het papiertje en werp het in de vuilbak.

“Dat is precies wat ik nodig heb!” Het meisje dat in de hoek van de ontbijtruimte zit kijkt me verward aan. Echt veel aandacht schenk ik haar niet. Het schaaltje fruit dat voor haar staat neemt immers al mijn belangstelling op, zeker nu mijn maag begint te knorren. “Excuseer, maar waar heb je dat fruit vandaan?” vraag ik haar. Echt Portugees ziet ze er niet uit. Misschien iemand van de Spaanse entourage? Alhoewel, bestaan er eigenlijk Spaanse meisjes met blond haar? Ik besluit mijn hersenen er niet om te malen en kijk haar afwachtend aan. “Ehm, mijn broer heeft ervoor gezorgd, ik weet niet hoe. Sorry.” Een rode blos verschijnt op haar wangen en ze kijkt me verontschuldigend aan. “Ah, I see. Is hij één van de spelers?” Ik neem plaats op één van de stoelen aan de tafel en bekijk haar geïnteresseerd. Ze heeft stijl, donkerblond haar dat wat naar de bruine kant neigt, helderblauwe ogen die vriendelijkheid uitstralen en een prachtige glimlach, waarbij een rij sneeuwwitte tanden te zien is. Ze knikt bescheiden en vertelt wat over haar broer - Eden Hazard.


What do you think? x

I love you: ik heb zó lang niet geschreven -4 dagen, but it felt like forever- & jullie zijn er nog allemaal!
You guys deserve the best! <3
Anyways, dit hoofdstuk ging nergens over, maar de ontmoeting met Eden's zusje is belangrijk :')

Reacties (5)

 • NWalcott

  gaaaaaaaaaawd
  jij bent goed.
  VERDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  8 jaar geleden
 • nightqueen

  was net 'don't wake me up' van Chris Brown aan het luisteren haha hoe toevallig ^^

  8 jaar geleden
 • periphery

  Gosh, ik was zenuwachtig om dit te lezen, maar oh my god, je beschrijft me echt goed ;D Ik ben echt zo bescheiden en alles en pf, ik kan nog steeds niet geloven dat ik in je verhaal zit, ik voel me zo vereerd! ;$$ Prrt hahahah ;p En nu heb je me ook zenuwachtig gemaakt naar het volgende hoofdstuk, hè! :3 Of ik happy ben? DUH! Je schrijft gewoon echt zo mooi en en en ik weet nooit wat te zeggen, en dus zeg ik altijd maar hetzelfde :c Maar je schrijft echt heel mooi en zo, echt waar! + I love you too! By the way, ik was dus de hele week werken en nu heb ik heel veel mailtjes en moet ik veel bijlezen en ik wil zo graag verder schrijven, maar het gaat me niet lukken! Ugh, ik heb zin om te slapen. Oké, dat was overbodige informatie en oké, deze reactie is veel te lang aan het worden, maargoed ;p. Ik ga je niet langer vervelen!
  Ik voel me nog steeds erg vereerd om in dit verhaal te mogen zitten :3 You're my sweet honeybee and I love you, so much! <3

  8 jaar geleden
 • fcoentrao

  'We praten daarna'; tamtamtaaaaaaam >:]

  8 jaar geleden
 • DUNBAR9

  Eden(H)(H)(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen