Foto bij 37 Lieze Marie Jansen

NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN BEVAT OOK EEN BEETJE 16+ !!!
na een rit van een uur kwamen we aan in de straat waar harry' ouders wonen. Leon woont maar 2 straten verder dus van hier ging ik te voet.
ik zag dat de jongens nog steeds niet blij maar ik had de hele rit met hun gepraat en ze hadden zich er dan toch bij neergelegd.
ik nam afscheid van ze en na een laatste 'het komt goed' van Niall liep ik de straat uit op naar mijn 'vader'. ik moest toegeven dat ik het ook eng vond maar ik moest het gewoon doen, vraag me niet waarom,het moet gewoon. aan gekomen bij het huis van Leon belde ik met trillende vingers aan. ik hoorde gevloek en gebrom van de gang komen maar toen hij mij zag krijg hij een (fake?) glimlach op zen gezicht.
hij wenkte me naar binnen en toen we binnen waren gingen we zitten in de woonkamer. eerst was hij heel vriendelijk maar ineens kwam er een andere man de kamer binnen en toen brak de hel los.
ze namen me beiden vast en droegen me naar de vochtige kelder, daar leggen ze me op een matras en worden mijn hadden vast gebonden achter mijn hoofd. ik wist al waar dit heen ging maar wou er niet aan denken. ik werd ontdaan van mijn kleren door die ene man terwijl mijn 'vader' alles filmde en met een zelf voldane grijs toe keek.
de man ontdeed zich zelf ook van kleren en trok een hoesje over zijn stijve penis. hij kwam in me en begon me onder tussen overal te betasten. hij kreunde alsof het de beste seks ooit is. ik schopte in het wild met mijn voeten en kronkelde er op los met mijn lichaam maar het hielp niet. want bij elke beweging die ik maakte kreeg ik schop van da harde schoenen van mijn vader.
en zo ging het door en door ik huilde tranen met tuiten terwijl de 2 mannen er alleen maar van genoten. toen ze eindelijk klaar waren begon mijn 'vader' te praten.
"dacht je nu echt dat je er ongestraft mee weg zou komen" vroeg hij sarcastisch, ik negeerde hem wat me weer een harde klap opleverde.
ik weet niet hoe lang het al duurde maar ik wilde dat al de klappen en het schelde stopte.
toen ze eindelijk klaar waren maakte ze me los, ik wou vluchten maar werd ruw terug tegen de grond gesmeten wat hun een ijzige gil opleverde.
en toen was alles stil en was ik alleen.
ik zocht mijn broek en nam men mobile, ik zocht Niall' nummer en duwde op de groene telefoon.
"hallo" nam hij op.
"Niall help pleas nu" en net op dat moment kwam mijn vader de kelder weer binnen.
"vuile slet wat denk je dat je doet, hier zal je voor boeten.ik haat je" zei hij en kwam woeden op me haf.
"NEEE" gilde ik maar ik was te laat.
hij schopte en schopte en op het einde stak hij een mes in men zij. ik gilde het uit van de pijn en alles werd wazig.
het laatste wat ik hoorde waren sirenes en het gevloek van mijn vader.
maar daarna was alles zwart.

woow ik vond het echt heftig om te schrijven ik hoop dat alles goed verwoord is enzo? het was de eerste keer dat ik zoiets schreef... laatste voor vandaag, ik heb al tot 41 geschreven :p #proud
abo's?reacties?kudos?
xoxo Linzy

Reacties (5)

 • 1DLovertjee

  omg omg omg omg,,, Snel Verder !! Nialler red haarr !
  :)

  7 jaar geleden
 • PancakeHERO

  Omg :o

  7 jaar geleden
 • PancakeHERO

  Omg :o

  7 jaar geleden
 • Nisssie

  uhmmm.... kan iemand me vertellen hoe je ookalweer met je ogen moet knipperen???

  snel verder:)

  xxx

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Oooh nee kad er al slecht voorgevoel bij:(x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen