Foto bij 098.2 Charlie McFly

Helleuuu
Na drie weken lekker vakantie gehad te hebben moet ik nu toch echt weer werken.... Beetje jammer voor mij, maar dat betekent voor jullie weer een stukje:).

De herkenbare omgeving viel me niet eens meer op. Het was meer dan normaal geworden om in Nederland te zijn.
Het was alweer anderhalve week sinds Harry me gevraagd had of ik samen met hem in een nieuw huis wilde gaan wonen. Of tenminste om er een te gaan zoeken.
Echt veel verder waren we niet gekomen hoor. Alleen een paar huizen op het internet bekeken, maar geen van allen leken me wat.
Wat ik graag wilde moest zeker niet te groot zijn, maar juist gezellig en knus. Ook weer niet te klein trouwens, want eigenlijk krijgen we een best groot gezin, als je erover nadenkt.
Bovendien is Harry best wel wat luxe gewend, en ik vind het om eerlijk te zijn ook niet bepaald erg om m'n kont te kunnen keren zonder dat ik tegen een muur op loop. Trouwens, dat laatste doe ik toch wel of ik nou de ruimte heb of niet.
Een klein probleempje wat nu wel opspeelde was mijn buik.. Of nou ja, eigenlijk de dikte ervan. Een tweeling valt veel sneller te zien dan een kindje. Ik was 15 weken onderweg en nu lukte het verstoppen toch echt niet goed meer. Door dagelijks in veel te brede (wel lekker warme) hoodies rond lopen (hee dat klintk wals woody.. Die van Toy Story weetjewel) lukte het me om alles toch te verbergen voor de stalkers met camera's die ook wel bekend staan als paparazzo's.
Ik had het er met Harry over gehad en nu was het wel degelijk echt tijd om het aan mijn ouders te vertellen. Nog steeds niet echt gepast natuurlijk, maar het moet toch.
Met al mijn gepieker had ik niet eens door gehad dat we alweer voor mijn deur stonden.
Daan had ons weer opgehaald vanaf het vliegveld en was zoals gewoonlijk taxichauffeur. Ook hij zag er slechter uit, maar dat had ik al door gehad aan de telefoon. Niet dat hij er slechter uit zag trouwens, want dat kun je niet bepaald goed zien als je belt. Maar aan zijn stem had ik het kunnen horen.
Hij was oververmoeid van het bezoek wat steeds kwam. Bijna dagelijks hadden ze bezorgde gasten op bezoek die wilde weten hoe alles ervoor stond. Heel lief en wel allemaal, maar daardoor kwam Daan nu wel dagelijks van Amsterdam naar huis om mee te helpen.
'Are you comming too my love?' Harry stond voor me, terwijl hij met Lux in zijn handen de portier voor me open hield.
Ik knikte en stapte uit, waarna ik weer naar de bekende voordeur liep. Mijn moeder stond in de deuropening met wat holle ogen en ziekelijk bleke wangen.
'Oma!' Lux sprong uit haar vaders armen om naar mijn moeder te lopen. Vorige week hadden mijn ouders haar aangeleerd dat zij Opa en Oma waren. Harry's moeder en stiefvader waren grandma en granddad.
Mijn moeder bukte voor Lux neer en tilde haar met moeite op. Zoals alles ging het niet makkelijk voor haar, maar op een of andere manier leek ze meer te stralen dan ik haar de laatste tijd had zien doen. Lux deed haar goed, ook al wist ik ook wel dat ze zelf te koppig was om dat toe te geven.
Niet veel later zat Lux weer met de oude duplo van Daan en mij te spelen, terwijl Daan haar bezig houd.
Met een glimlach kijkt mijn moeder naar het tafereel, net zoals Harry trouwens, al heeft hij wel door dat ik mega gespannen ben. Hij draait zich naar me toe, waarna hij een kus op mijn wang drukt en me in mijn oor fluistert dat het wel goed gaat komen. Zijn stem deed me iets kalmeren, maar toch vond ik het nog steeds eng om tegen mijn ouders te moeten zeggen.
Het was al een tijdje stil en eigenlijk moest ik nu het moment gebruiken om het te vertellen. Harry had me zoals gewoonlijk door en glimlachte bemoedigend naar me.
'Papa, mama. Ik... of nee, wij moeten jullie wat vertellen.' Begon ik wat onzeker. Harry pakte mijn hand vast en legde die samen met de zijne op mijn onderbuik.
Gespannen keek ik van mijn buik weer omhoog, de blik van mijn moeder vangend.....

Ik ben net alles is liefde aan het kijken.... Niet echt de goede tijd ervoor maar het blijft een leuke film.
Best overbodige informatie, maar wel cuuwl toch.. Je zou het maar net willen weten. Er is vast wel een iemand die nu echt helemaal gelukkig is met deze informatie (oké valt ook wel meexD).

Reacties (6)

 • SaarJulia

  snel verder popje <3

  8 jaar geleden
 • ChickieXxX

  Super leuk verhaal! Snel verder!!

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • Tinaaax257

  sweet.

  8 jaar geleden
 • biancadokkum

  super mega geweldig mooi en goed geschreven(H)!!!
  sneel weer verdeer(H)!!!!!!!!!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here