Foto bij 49. || Rainbows ||

kijk eens aan! 3 pagina's reacties! (zouden jullie de 4 pagina's kunnen halen??(dance)):)nu ben ik trots op mn heersbeestjes!
alle nieuweheersbeestjes; WELCOME(K)

enneh sorry heersbeestjes, ik ben nu wel van plan jullie een porn deeltje te geven in het verhaal, maar nu nog niet:Psorry....

ik heb ff uitgezocht wat jullie leeftijden zijn:)(behalve van de heersbeestjes die de leeftijd niet op het profiel hebben staan....)

HEERSBEESTJE award voor oudste heersbeestje gaan naar.....
Jagkass&xmajorie:)die zijn allebei 18:D


HEERSBEESTJE award voor jongste heersbeestje gaan naar......
LarryLove&Roses1Die zij zijn allebei 11:)

gefeliciteerd met jullie award:)wat je wint? eer(A)

"Niall?" fluisterde Justin vanachter me. Ik mompelde een; 'ja'. Maar draaide me niet naar hem om. "Ik... heb je al gezegd dat ik je leuk vind. Maar...-" Hij hield even stil en ging daarna weer verder. Net alsof hij net vrede had genomen met wat ik ook zou gaan zeggen tegen hem. "Jij hebt me nog niet... Vertelt wat jij van mij vind." fluisterde hij nog iets zachter. Ik wist gewoon dat hij nu bloosde. Ik draaide me nu naar hem om. Ik kon zijn gezicht niet goed zien, maar kon zijn ogen vinden."Justin, ik...-" begon ik moeilijk en slikte even. Waarom was ik niet gewoon iemand die zijn gevoelens er zo uitflapte, net zoals Justin?! "Weetje, ik ben hier zo slecht in als een koe in schrijven..." mompelde ik. Ja, misschien overdreef ik een beetje. "Waarin precies, me vertellen dat die kus gewoon een bevlieging was?" fluisterde Justin en zijn stem brak. "Wat? Nee! Denk je dat ik daar spijt van had? Want dat is niet zo." zei ik snel. Voor hij de verkeerde conclusies ging trekken. Want dat wou ik natuurlijk niet hebben. "Het is gewoon... " probeerde ik. Justin onderbrak me. "Kwel me niet zo!"
"GODVERDOMME JUSTIN I LOVE YOU!" Riep ik gefrustreerd. Zo, dat was eruit. Justin was er stil van. Ik schaamde me zo dat ik de dekens van me afsloeg en uit bed stapte. "Waar ga je heen?" vroeg Justin met een klein stemmetje. Weg van die awkward momentjes. antwoordde ik in mezelf. Maar tegen Justin zei ik niks. Ik had wel weer even genoeg gezegd voor vanavond vond ik.

Reacties (10)

 • Perv

  Naawh :C

  7 jaar geleden
 • Upendo

  Ach hoe cool mam:D
  Ik ben natuurlijk je grootste fan hè:P
  Je bent me toch niet vergeten:O

  7 jaar geleden
 • MOIiscool

  I totally agree with walrus!!
  Snel verder!! You go girl!!

  7 jaar geleden
 • Triplet

  "GODVERDOMME JUSTIN I LOVE YOU!" Riep ik gefrustreerd. Zo, dat was eruit.

  Hahah best wel grappig, toen ik dat las dacht ik ook al zo van; zo dat is eruit. Nja, nutteloze reactie enzo, maar omdat je 4 pagina's wil... (:

  7 jaar geleden
 • Jagkass

  Jus Sta op, pik een bos bloemen uit iemands tuin, ren achter hem aan en kus hem! And live happily ever after!
  Ben ik de oudere serieus? Haha
  Snel verder

  Xoxo

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen