Foto bij 30.

Okay, vandaag een redelijk lange, omdat ik gisteren niet heb gepost. Ik heb een beetje een inspiratieloze week omdat ik zo moe ben als een hond. Zeker omdat ik zoveel werk deze week ):

Jullie berichtjes doen me echt fantastisch goed. #Imagine als je thuiskomt, je opent je browser en er staat een lijst met inspirerende berichtjes op je te wachten. Better than anything <3 en OMG! 61 abo's!_O_

That moment when he knows

Plan B sounds perfect. Talking about plans, I might have an idea for this weekend, I’ll come over to the gas station tonight x.

Ik glimlachte toen ik het smsje nog eens las. Ik was te lui geweest om terug te sms’en, maar wachtte al bijna de hele avond tot hij zou komen. Het was iets voor elven. Ik vroeg me af hoe hij van plan was om hier heen te komen, aangezien hij zelf niet kon rijden, Louis in Frankrijk zat en ik aannam dat zijn ouders niet altijd als chauffeur zouden dienen.

Het bekende belletje van de deur rinkelde en ik keek op. De glimlach rond mijn lippen werd breder toen ik zag wie er binnenliep. Nog geen week geleden had ik niets van hem geweten. Hij liep meteen naar de toonbank, keek me met een ondeugende glimlach en pretogen aan, en zei: “A pack of Marlboro and a lighter, please…”

Ik keek hem even raar aan, en herinnerde me toen ons eerste gesprek. Hij had nog steeds die stem, die precies paste bij iemands uiterlijk, maar nu wist ik dat zijn stem ook paste bij zijn karakter.

“One pack of pleasure, coming up,” zei ik vrolijk, en ik knipoogde. Ik pakte het pakje sigaretten en de aansteker uit het rek, en scande ze. Ik noemde het bedrag, maar Zayn kon zich niet meer inhouden en schoot in de lach.

“You had me at your pack of pleasure,” zei hij grijnzend, en hij boog zich over de toonbank heen om me een kus te geven. “Do I get this for free now?” vroeg hij lachend en hij zwaaide met het pakje Marlboro.

“Hmm, too bad… Kisses don’t count. Still need your money, Blackie,” grapte ik. Ik stopte het geld dat hij me overhandigde in de kassa, en deed de la grijnzend dicht. “Hey! Gimme my change!” zei hij verontwaardigd.

“Oh, so you follow the script and everything, except for the “Keep the change?”-line? Classy.”

Zayn schoot in de lach, maar zei verder niets meer over het wisselgeld. Ik schoof het glazen raam van de toonbank dichter, en ik deed de deur achter me op slot voordat ik met Zayn naar de picknicktafel liep. Ik ging op de picknicktafel zitten. Zayn bood me een van zijn sigaretten aan en ik nam hem dankbaar aan. Daar was ik goed aan toe.

“You remember when Crazy William stopped by the first time we met?” vroeg ik en ik nam een hijsje van mijn sigaret. Zayn stak net zijn sigaret aan, dus ik ging maar gewoon verder met mijn verhaal. “You and Louis just agreed to singing for me. Now I know why you smirked when I suggested ‘Torn’, and it makes me want to hear you sing it even more.”

Het trekje dat Zayn net nam schoot in het verkeerde keelgat en luid hoestend boog hij zich over zijn knieën heen. Verbaasd en geschrokken klopte ik zenuwachtig op zijn rug tot het hoesten minder werd. In zijn ogen hoeken stonden tranen en er liep er een over zijn wang. “Calm down, idiot. I’m asking you to sing. Considering that it’s your full time job, you don’t have to stress it like that…” grinnikte ik zachtjes en klopte nog wat na op zijn rug.

“That’s not gonna work right now,” antwoordde Zayn hees, ik schoot in de lach en verborg mijn mond snel achter mijn hand om mijn gelach te dempen. Zayn keek me zuur aan. Ik verontschuldigde mezelf en nam zijn sigaret van hem over. Hij kon niet meer normaal inhaleren zonder weer traanogen te krijgen en te kuchen. Met een sigaret in beide handen, zat ik een beetje ongemakkelijk op de rand van de tafel. “Now it looks as if I’m extremely addicted. I’m not, just to clarify.”

“Is there a difference between addicted and extremely addicted?” vroeg Zayn geamuseerd. Hij klonk nog steeds hees. Om hem te pesten nam ik overdreven een trekje van de sigaret, en stak vervolgens mijn tong uit. Zayn lachte alleen maar en ging naast me zitten op de tafel.

“So, what was your idea for this weekend?” vroeg ik. Mijn voeten stonden op het bankje van de picknicktafel en met mijn knieën kneep ik mijn handen fijn. Het begon buiten koud te worden, en omdat het aan het begin van de avond nog redelijk warm was geweest had ik geen vest meegenomen. Dom, natuurlijk.

“Well, I was planning on going to London on Sunday. If you’d like you could join me, you know, if you want to,” antwoodde Zayn. Hij klonk eerst zelfverzekerd, maar al snel begon hij te twijfelen. Ik glimlachte zuinigjes.

“To do what?” vroeg ik, en ik keek hem van opzij aan. Hij keek naar zijn handen.

“Well, it’s the Wireless Festival…”

Ik hoorde al niet meer wat hij verder zei, mijn mond zakte langzaam open. Maakte hij nou een grapje? Wireless? Hij wilde me meenemen naar Londen, naar Wireless, dit weekend.

“Done.”

“What?” vroeg Zayn verbaasd, hij was in het midden van een zin gestopt en keek me verward aan. Ik realiseerde me dat ik het hardop had gezegd en lachte een beetje schaapachtig. Met veel handgebaren probeerde ik mezelf uit te leggen

“Done. Deal. I love your idea. Wanna leave tonight? We could go all weekend?” ratelde ik. Zayn keek me raar, maar lachend aan.

“Are you serious?”

“Do I look like I’m kidding?” vroeg ik met een uitgestreken gezicht. “Yes, I’m serious! But what about tickets?”

“What about your parents?” kaatste Zayn terecht terug. Daar had ik in mijn enthousiasme even niet aan gedacht. Ik wuifde het dan ook geïrriteerd weg.

“We don’t have to worry about my parents if we don’t have tickets,” weerlegde ik zijn punt met een beter punt. Zayn knikte toegefelijk met zijn hoofd.

“Tickets aren’t a problem, I bought two.” Hij greep even met zijn hand in zijn binnenzak en zette mijn vingers al aan mijn lippen, toen ik me bedacht dat hij de tickets natuurlijk niet bij zich had.

“Back to your parents,” grijnsde Zayn. Hij had alleen zijn pakje sigaretten gepakt, en mijn handen vielen doelloos weer terug in mijn schoot.

“Well, I know two things. I’m not gonna lie, and I am going to Wireless, whether they let me or not,” zei ik verontwaardigd. Mijn ouders wisten allang dat ik maanden had gespaard voor tickets, om vervolgens bruut teleurgesteld geen tickets meer kon krijgen. Zayn keek me bewonderend aan.

“You know, it’s actually creepy how you know exactly what I want and what I like. Now I feel like a cheater, because I have like an encyclopedia worth of information about you on the internet and you just do it by heart and intuition…” fluisterde ik zachtjes, voordat ik een kus op zijn neus drukte.Wireless Festival viel in het weekend van 6, 7 en 8 juli. Dus, even voor de timeline (;
Reactie + kudo?(flower)

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Mooi hoor en veel reacties das super.

  2 jaar geleden
 • fijota

  Weetje, ik heb eigenlijk nog nooit over dat festival gehoort ;$ Ben nooit zo bekent met party's enzovoorst, maar dit klinkt wel heel leuk, als Ness er zo enthousiast ervover is. Ben benieuwt wat ze daar gaan doen ^_^ Ik ga snel verder lezen!

  7 jaar geleden
 • Damare

  dat laatste stukje: trueee

  8 jaar geleden
 • Biebsels

  Melding: Dit was het laatste hoofdstuk van deze story!

  AGSHGCDBVhjs

  Snel verder, je story is awesome!(H)

  8 jaar geleden
 • ultraviolence

  AEIfkjaiojFJOZ ik vind ze te lief gewoon heheheh ik ben foreveralone :'(

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here