Pic by Blackleather,
btw: Daar staan weer zo'n mooie foto's bij!!! Leuk dat je terug bent! xx
We zitten al aan 50!!!

Onaa Cruizze Latimore


Nog nooit eerder hadden mijn ogen het mooiste beeld van de dag gezien bij het ontwaken. Het veroorzaakt een glimlach op mijn slaapdronken gezicht, vast niet aantrekkelijk... Zacht kreunend verplaats ik me naar mijn witte kussen en verberg beide armen eronder. Het korte blonde haar staat alle kanten op, zijn lieve neusje beweegt zacht op en neer bij het in - en uitademen. Zijn linkerhand reikt net niet mijn lichaam, rustend op het zachte matras. Hoe langer ik staar, hoe meer ik de drang krijg om hem aan te raken. Het is enkel een zonde om hem nu wakker te maken.

Stiekem steek ik toch mijn hand uit, voel de warmte van zijn lichaam meteen tegen me aanbranden. Een kriebelend gevoel komt weer op, waardoor ik voorzichtig overeind kruip. Met opgetrokken knieën, mijn hoofd op mijn knieën steunend staar ik naar het vredige slapende lichaam. De naakte schouders een stukje boven het rode laken. De zachte huid die glanst in het ochtendgloren. Elke porie op zijn lichaam die me gek maakt, men hart laat bonzen als nooit tevoren.

Met enige moeite probeer ik een herinnering aan gisteravond te ontwijken door mijn blik op Bill te blijven richten. Dit mag niet gebeuren. Stuk voor stuk doorbreekt het de weg en moet ik mijn tranen bedwingen. Het bekijken van mijn gelakte tenen, wordt echter troebel. Verloren, verkropte gevoelens lijken los te breken in mijn lichaam. De zachte vingers van Bill die kropen over mijn billen, over mijn hele lichaam.
Uit het niets verschijnt pap's gezicht voor me, kwaad en meedogenloos.'Werk eens mee Onaa! Als je tegenwerkt, komen we nergens!' Zijn ruwe handen grepen mijn polsen beet, hoofdschuddend sloot ik mijn ogen. 'Papa, ik wil niet...' Lachend sluit hij het portier achter mij en drukt vervolgens alles op slot. Zuchtend zakt hij op zijn knieën naast me neer. Vragend kijkt hij me aan. 'Hou je van me?' Zonder enige twijfel knik ik het hoofd. Hij glimlacht en brengt zijn hoofd dichter, voorzichtig geeft hij een kusje op mijn mond. Een traan glijd over zijn wang heen. 'Ik ook van jou, lieverd.' Verbaasd staar ik hem in de zwarte ogen aan. 'Papa, ik ben geen 3 jaar meer.' Een beetje verlegen door het vaderlijke gekus, dit is gênant. Zijn blik werd enkel duisterder, donkerder bij elk woord dat ik sprak. 'Je bent nu oud genoeg.' Onbegrijpend staarde ik naar zijn handen, de handen die voorzichtig omlaag kropen. Vingers die langs mijn blote benen omhoog streelden.
'Je bent mijn meisje, dat blijf je voor altijd.'
Geschrokken kijk ik op als een stevige grip om mijn lichaam, de herinnering doet verbreken. Ik ben terug in mijn kamer, niet meer in de zwarte auto, niet meer alleen maar bij Bill. Zonder een woord te zeggen, zonder woorden af te lezen in zijn ogen, trekt hij me tegen zich aan. 'Ik ben hier, hier bij jou.' De zachte woorden, dringen helaas niet echt tot me door. Huilend sluit ik mijn ogen en focus me op zijn warme, veilige omhelzing. Voorzichtig glijden zijn handen door mijn haar heen, wiegt hij onze lichamen van links naar rechts. Het gezicht verdwijnt enkel niet uit mijn gedachten, de pijn keert terug in mijn lichaam, in mijn hoofd.

'Bihill...' smekend kijk ik op en zie de strenge blik. 'Luister naar me! Je bent sterk, veel sterker dan je zelf denkt te zijn. Ik geloof in je en ik ben hier, dicht bij jou. Ik laat je niet alleen achter.' Het duurt even voordat het tot me doordringt. Zijn vingers strijken de tranen weg, die maar blijven rollen. Beschermend drukt hij m'n hoofd tegen zijn borst aan en drukt een kus op mijn voorhoofd neer. 'Ik ben hier.' vervolgt zijn stem, steeds weer opnieuw herhalend. De waas in mijn hoofd vervaagt, het huilen sluit zichzelf af met die paar tranen. Langzaam kom ik tot rust in zijn armen en voel hoe hij me neerdrukt in de lakens. Geruststellend streelt hij door m'n haar om dan naar de badkamer te lopen.

Plots staat hij er weer met dat oranje pilletje in zijn handen. Kermend draai ik mijn hoofd van hem weg, tot hij me terug tot hem draait. 'Ik weet dat je dit niet wilt, maar het is de enige manier om je te helpen.' Zielig staar ik hem aan. 'Maar dan slaap ik zeker 6 uur en...ik wil bij je zijn.' Zijn harde blik vervaagt meteen om vervolgens zijn meest mooie glimlach op het gezicht te laten verschijnen. 'Ik zal bij je zijn, ik blijf vlak naast je zitten.' Twijfelend kom ik een stukje overeind om het glas water aan te nemen. 'Zeker?' Hij drukt de pil in mijn hand en knikt. 'Ik beloof het.' Na het slikken zet hij het glas op mijn nachtkastje en kruipt hij langs mij het bed in. Zijn reebruine ogen kijken me aan met een trotse blik. Langzaam begin ik slaperig te worden en voel nog net de warme lippen afdrukken op de mijne, voordat ik in slaap val.


En nu wil ik jullie allen bedanken wat jullie zijn gewoon de beste, liefste, attentste
(geen idee of dat een bestaand woord is..) lezertjes ooit!!!(H)

Reacties (6)

 • AlreadyGone

  Supermooi deeltje weer!(flower)
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • Eyka

  De situatie waarin zij zich bevindt moet verschrikkelijk zijn. Ik kan me voorstellen dat de gedachte dat Bill haar aanraakt soms walgelijk en verschrikkelijk moet zijn, hoewel ze het wel wil, onbewust wordt het geassocieerd met haar vader. En dat is verschrikkelijk.
  Alweer was dit perfect geschreven, het zijn de woorden die je kiest en de manier waarop je ze aan elkaar lijkt te breien. Het klopt gewoon allemaal.
  Er is alleen één iets waarover ik me zorgen maak.
  Die pilletjes.
  Ja.
  Daar is ergens íets mee. Teveel is nooit goed.
  Dus ik hoop dat je langzaam, maar ook weer snel verdergaat, zodat ik kan lezen of m'n vermoedens al dan niet uitkomen - en ik hoop dus van niet (:
  <3.

  Edid: wow, dat waren veel keer verschrikkelijk 8D

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik ben blij dat je mijn foto's mooi vind en dat je ze gebruikt voor in je verhaal! Er komen nog veel meer foto's op mijn pagina wees daar maar zeker vanxD
  Anyway, even over op je verhaal. Het is verschrikkelijk wat Onaa allemaal heeft mee gemaakt. Het is verschrikkelijk dat haar eigen vader haar dit heeft aangedaan. Het is belangrijk dat mensen haar steunen en ik denk ook dat haar eigen moeder en zus alles hebben gedaan om haar te helpen maar op dit moment heeft ze een man nodig, ( En laat daar nou net Bill zijnxD) die haar helpt en onvoorwaardelijk steunt.

  Heel mooi geschreven! Ik zit helemaal in dit verhaal! Ga zo door!!

  (K)

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  ik geloof dat het een woord is jaxD...Snel verder!

  8 jaar geleden
 • TomxMydrug

  Hehehe DANKJEWEL, ik weet het, ik ben de allerliefste -heeft geen groot ego hoor-

  Snel verder! <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen