Foto bij 51 Lieze Marie Jansen

I love that pic <3

"nee Paul zo goed ben ik niet" zeg ik voor de honderdste keer, al een uur zijn we aan het discussiëren of ik wel of niet het voorprogramma zou doen.
"ben je wel Lieze,heb je het publiek niet gehoord daarjuist." zegt hij alweer.
"ja en,binnen 3weken ben ik een emotioneel wrak dan kan ik toch 3 dagen ofso niet optreden dus wat heeft het voor zin Paul" zeg ik weer.
"Lieze komaan,daarna kan je wel weer." zegt hij
"hey wat is hier aan de hand" vraagt Niall terwijl hij naar mij toekomt om me een kusje te geven.
"ik heb Lieze gevraagd om jullie voorprogramma te doen" zegt Paul.
de jongens beginnen in het rond te springen van vreugde.
"maar ze wil niet" zegt en meteen krijg ik allemaal vragen zoals: wat, waarom niet? alle doen?! op me afgevuurd.
"guys stop" gil ik.
meteen is het muisstil.
"ik ben echt zo goed niet oké ik kan dit niet." zeg ik en ren de de kleedkamer uit richting de auto. wat ik vergeten was is dat er buiten honderden fans staan,en als ze mij zien beginnen ze mijn naam te schreeuw. ik snap er helemaal niks van en loop naar een meisje.
"waarom schreeuwen jullie mijn naam alsof een of andere beroemde filmster ben" vraag ik, het meisje kijk me even dom aan maar hersteld zich al snel.
"je optreden was geweldig,we zijn allemaal fans van je geworden en wij niet alleen." zegt ze,ik kijk haar vragend aan
ze geeft me haar mobile waar youtube opstaat en het filmpje waar ik mijn nummer alleen doe, daar onder staan allemaal positieve reacties. ook wel negatieve maar die zie ik op dit moment niet echt.
"this is sick" zeg ik verbaast..
"je bent goed,en oké er staan slechte commentaren bij maar dat is jaloezie, je bent echt goed,je moet hier iets mee doen" zegt ze.
omdat moment komen de jongens naar buiten met megafoon Liam neemt het woord.
"hey girls,we hebben jullie hulp nodig." zeg ik,ik kijk hem waarschuwend aan maar hij negeert me.
"Lieze krijgt de kans om ons voorprogramma te doen,maar ze is bang dat ze niet goed genoeg is,wat denken jullie" vraagt hij
meteen beginnen de meisjes te gillen. en te roepen dat ik het moet doen. het meisje van wie ik de mobile heb gekregen kijk me aan zegt "neem deze kans je bent echt goed" ik kijk haar bang aan.
in mijn hoofd neem ik een vlug besluit misschien slecht maar als ik eenmaal een besluit heb kom ik er niet meer op terug. ik neem de pen uit haar hand en krabbel mijn e-mail adres op haar arm.
ze kijkt me vragend aan.
"ik doe het maar sst,dit is mijn e-mail,je geeft dit aan niemand, ik wil jou beter leren kennen,en je later bedanken voor mijn keuze. zorgt dat je mijn vertrouwen niet beschaamd." ik kijk haar door dringend aan, ze knikt,trekt haar mouw terug naar benden en fluistert.
"ik beloof het, mijn naam is Miley trouwens. en je maakt de juiste keuze, ik mail je vanavond nog,ik zie het wel als je geantwoord hebt en hup ga nu naar de jongens." zegt ze,ik knik geef haar nog een kus op haar wang en loop naar de jongens die me vragend aan kijken.

woow deze is lang haha:)
abo's,reacties,kudos?
xoxo Linzy

Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen