*Zoey Miller

Hij glimlachte naar me en drukt een kus in mijn hals terwijl hij zijn handen mijn lichaam liet strelen. Ik liet op mijn beurt mijn handen onder zijn t-shirt gaan en zijn six-pack betasten. Het duurde niet lang voor onze t-shirts op de grond lagen. Harry's handen gingen naar mijn rug en klikten zonder al te veel moeite mijn beha los. Ik voelde me een beetje opgelaten terwijl hij zijn blik over mijn borsten heen liet glijden. 'Bevalt het uitzicht?' vroeg ik. 'Nogal ja.' grijnsde hij. Hij begon zacht kusjes te drukken langs mijn hals en werkte zich teder een weg naar beneden. Zijn handen gleden naar beneden en bleven steken bij mijn heupen, waar hij zachtjes heen en weer streelde. Het was spannend en opwindend, ik had me nog nooit zo gevoeld. Moest ik nu iets doen? Moest ik iets zeggen om de spanning te breken? Of gewoon neerliggen en mijn kop houden? Ik besloot voor het laatste te gaan en af te wachten wat Harry zou doen.
Hij schoof voorzichtig zijn handen onder mijn kont en streelde speels heen en weer langs mijn slipje. Aan de ene kant genoot ik erg van zijn aanraking, aan de andere gaf het me met elke aanraking zin in meer. Ik kreunde en hoopte vurig dat hij zo meteen overging op actie. Harry keek grijnzend op. 'Wat is er, Miller?' vroeg hij met een plagerige twinkeling in zijn ogen. 'Doe het nu maar gewoon, Styles.' antwoordde ik op hetzelfde toontje. Met zijn vingers ging hij langs de binnenkant van mijn dijen. 'Doe wat...?' Hij genoot hiervan, waarschijnlijk vond hij het geweldig om zoveel macht over me te hebben. 'Je weet best wat ik bedoel.' 'Nee hoor.' grijnsde hij.
Wou hij me laten smeken misschien? Dat ging mooi niet door. Ik liet mijn hand langs zijn lichaam gaan en streek over de bobbel in zijn broek. Zijn adem stokte even, waarna het meteen iets zwaarder terug begon.
'Weet je het weer?' grijnsde ik uitdagend. 'Niet stoppen, alsjeblieft.' kreunde Harry. Ik deed de riem van zijn broek los, terwijl Harry mijn slipje afdeed, en ik staarde naar de bobbel in zijn boxer, die ik ook uit deed. We waren nu allebei naakt. Ik voelde me eerst opgelaten, toen een beetje beschaamd en toch opgewonden tegelijk. 'Volgens mij bloos je, Zoey.' grijnsde Harry. Ik moest glimlachen en probeerde mijn wangen terug naar hun oorspronkelijke kleur te krijgen door me te ontspannen en Harry boog zich voorover om me te kussen. Een warm gevoel verspreidde zich over mijn lichaam en ik vleide me tegen hem aan terwijl ik met zijn bruine krullen speelde. Harry streelde mijn lichaam en ging steeds verder omlaag tot hij aan mijn heupen kwam, waar hij weer tergend lang bleef haken. Ik kreunde. 'Haz, wil je nu alsjeblie-' Voor ik mijn zin kon afmaken voelde ik hem opeens met een vinger langs mijn vagina strelen, waarop ik een geluidje maakte dat leek op iets tussen kreunen, hijgen, slikken en "wow" roepen. Harry moest even lachen, maar liet zich verder niet afleiden en bleef zich op het gebied onder de riem concentreren. Hij begon zacht te strelen, maar bouwde het tempo daarna wat op. Vervolgens bracht hij een vinger bij me naar binnen en ging daarmee verder. Ik hijgde en kreunde zijn naam. Het voelde heerlijk. Zelf begon hij ook wat zwaarder te ademen en net toen ik dacht dat ik ging klaarkomen hield hij op en maakte ik een vragend, piepend geluidje.
'Daar moet je mee ophouden,' lachte hij. ',ik kan niet serieus blijven als je van die schattige geluidjes blijft maken.'
'Sorry.' grijnsde ik. 'Je bent hier goed in.' Hij keek me even gevleid aan en gaf me daarna een kneepje in mijn kont. 'Zoey, je weet toch zeker dat je dit wilt? Ben je er klaar voor? Het hoeft niet vanavond als je niet wilt. Ik zou niet graag hebben dat je hier later spijt van hebt.' Als antwoord kuste ik hem en duwde me nog wat dichter tegen hem aan. 'Als ik dit niet wou had ik het je al lang duidelijk gemaakt. Ik wil het juist erg graag,' verzekerde ik hem liefjes. ',dus stop nu maar gewoon met zeuren en doe je ding, Styles.' voegde ik er grijnzend aan toe. Hij knikte en ik legde me neer op de zetel. Rustig legde Harry zich over me heen, steunend op zijn armen en leidde zijn penis voorzichtig bij me naar binnen. Ik schrok eerst van de grootte, het deed in het begin zelfs een beetje pijn, maar ik raakte er na enkele seconden aan gewend. Harry begon zachtjes heen en weer te bewegen, wat resulteerde in bewegingen in mijn onderbuik, die op hun beurt dan weer leidden tot vlinders en speelse tintelingen die zich uitstrekten over mijn hele lichaam. Van het puntje van mijn neus, tot mijn tenen. Ik kreunde en Harry begon hijgend te stoten, steeds een beetje sneller. Hij kreunde mijn naam met zijn prachtige hese stem, wat me nog wat meer opwond. Ik bewoog nu met hem mee en we bleven nog steeds het tempo verhogen, steeds dieper en sneller. Het gevoel bereikte zijn hoogtepunt en een heerlijk tintelend gevoel verwarmde mijn lichaam terwijl ik klaarkwam. Harry stotte nog twee keer door en kwam toen ook met verbeten gezicht klaar en kwam naast me liggen. We bleven nog even zo in de zetel, naast elkaar en konden zo volop nagenieten. Ik ben net ontmaagd, dacht ik terwijl ik een grijns niet kon onderdrukken. Ik drukte een kus op het paar lippen dat ondertussen zo vertrouwd voor me was en kleedde me aan, net op tijd. Een minuut later riep Zayn dat we de deur moesten openen. De rest van de groep stond erachter. We lieten ze binnen en ik zei kort erna dat ik ging slapen en gaf iedereen nog een kus. Ook Liam, hij moest eens weten...

Reacties (5)

 • myrthe1998

  snel verder

  7 jaar geleden
 • LStyles212

  ohloard i missed this story soo much!!
  snellverdahh <3

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • hartje1D

  snel verder(H)(H)

  7 jaar geleden
 • laure1

  Joooeeppie! Ik heb dit verhaal gemist!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen