Foto bij Number 15

Dankje aan alle abo's en iedereen die een reactie achterlaat! Het maakt me echt blij!:)

10 september 2012.

Het was nu al 2 dagen verder en de jongens waren alweer naar huis aangezien ze binnenkort weer moesten optreden. Het was nu ook wereldwijd bekend dat dé Niall Horan mijn vriendje was en ik durfde nog steeds niet te kijken naar de mentions op mijn Twitter. Bang voor alle haat die me nog onzekerder zou maken. Ik miste de jongens ook super erg, alleen Niall toch wel een beetje meer.

'Roxy? Je moet naar school!'Hoor ik mijn moeder van beneden roepen. 'Kom eraan!'Gil ik terug, terwijl ik mijn handtas van bed afsleur en naar beneden rende. Beneden trok ik mijn hakken en gaf ik snel mijn moeder een kus op de wang. 'Tot vanmiddag mams!' 'Tot dan liefje!' Zoals elke dag liep ik naar het bushokje en ging daar zitten. Al snel kwam de bus aangereden en ging op de plaats zitten waar ik altijd te vinden was. Over een kwartier zou Stan instappen want ik was nog steeds goede vrienden met hem. Ookal had hij toegegeven dat hij nogal altijd verliefd op me was. 'Hey Roxy!'Kirde Stan toen hij de bus instapte en me een knuffel gaf. Ik knuffelde hem terug en hij plofte naast mij neer. 'Hey stan,'Antwoorde ik hem en ik gaf hem een glimlachje. 'Rijd Katie ook mee?'Vroeg Stan mij terwijl hij op zijn mobieltje zat te tikken. 'Tuurlijk, dat doet ze toch altijd?' Stan knikte eventjes afwezig en staarde toen voor zich uit. 'Is er iets?'Vroeg ik hem nadat hij na een kwartier nog niks had gezegd. Langzaam draaide hij zijn hoofd naar de mijne. 'Ik heb gehoord dat je met Niall hebt, is dat.. waar?'Vroeg hij voorzichtig met een boze ondertoon. Bang knikte ik en ik zag nog dat Stan tegen een bus-stoel aantrapte voordat ik mijn hoofd wegdraaide naar het raam.

'Eindelijk zijn we op school!'Riep ik uit nadat ik over mijn kont wreef aangezien ik 2 uur in de bus moest zitten voor school. Katie grinnikte. Samen liepen we naar het de hoofdingang en meteen kwamen er een paar meisjes naar mij toegesneld. 'Heb jij echt met Niall Horan?'Vroegen ze aan me met grote ogen waardoor ik grinnikte en knikte. Hun ogen vergrootte nog meer en ik keek beschaamd op toen ik mijn ringtone hoorde. 'Als je het over de duivel hebt, ik moet deze even opnemen,'Vertelde ik de meisjes terwijl ik en Katie ze achterlieten. Zonder te kijken nam ik op. 'Met Roxy?' 'Met je allerliefste vriendje,'Hoorde ik een grappig accent zeggen door de telefoon. 'Hey babe!' 'Wat doe je?'Vroeg hij en ik smolt even weg bij zijn stem. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Katie grijnzen en haar duimen opsteken. 'Ik ben op school, wachten tot ik de les in moet,'Vertelde ik hem meteen iets wat minder blij. 'Is er iets?'Vroeg Niall die het gemerkt had. 'Ik hou gewoon niet zo van school,'Lachte ik en ik hoorde Niall zachtjes grinniken. 'Ik zal je niet ophouden babe, good luck!'Sprak hij me lief toe en ik kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht. 'Dankje, bye.' 'Hou van je,'Zei hij nog en hij hing voordat ik nog kon zeggen dat ik ook van hem hield. Glimlachend haalde ik mijn schouders op en stak mijn arm in die van Katie. 'Let's survive this!'Joelde Katie en ik lachte mee.

Langzaam tikte de tijd voorbij, het leek wel of de tijd vandaag veel langzamer ging dan normaal. Misschien ook wel omdat ik een stuk of 100 vuile blikken naar me toegeworpen kreeg om het uur. Blijkbaar waren er niet veel meisjes blij dat ik met hun idool speekel uitwisselde. Voor de zoveelste keer zuchte ik toen ik zag dat ik nog 20 minuten moest overleven voordat ik naar huis kon. Met mijn pen begon ik tekeningen te maken in mijn schrift en al snel stond mijn schrift vol met: I love Niall. Glimlachend keek ik er naar want het was de waarheid, ik hield echt van Niall. Dat deed ik überhaupt al 2 jaar. Achter me hoorde ik een paar meisjes over mij sissen waar ik normaal best wel goed mee op kon schieten. Wist ik veel dat zij een enorme crush had op mijn vriendje. Voordat ik het wist lag er een briefje op mijn tafel.

Waarom ben jíj Niall Horan zijn vriendin. Je bent hartstikke lelijk.

En hier was ik al bang voor. De haat. Niall had gezegd dat het vast wel mee zou vallen omdat ik een hartstikke lief en prachtig meisje was maar blijkbaar had hij het fout. Ik draaide het briefje om en schreef verwoed terug.

Omdat we van elkaar houden.

Kort en krachtig. Ik draaide mij eigen om, keek de meisjes aan en gaf het briefje aan een van de meisjes. Ze schonk me een vuile blik terug. Ik draaide me weer om en ik hoorde de meisjes achter me piepen. Eigenlijk ben ik altijd bang voor ze geweest, ookal waren ze aardig. Het waren de populairste meisjes van de school en ze konden iemands leven tot een hel maken als ze daar zin in hadden. Iets wat ze vast en zeker ook bij mij zouden doen. Ik wist het zeker toen ik las wat ze op het volgende papiertje hadden geschreven.

Jou leven wordt een hel.

Shit.

Reacties (5)

 • Diffuse

  Snel verdeeeeeeeeeeeer, pleaaaaaaaaaaaaase!(flower)

  1 decennium geleden
 • xMissMarije

  snel verder

  1 decennium geleden
 • suninmyhands

  Aaarrggghh wat haat ik die meisjes nu al! Gun nu eens roxy haar geluk

  1 decennium geleden
 • CORPSEHUSBAND

  wat een schijt wijf .

  1 decennium geleden
 • S_tyles

  Awwh ;o

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen