Foto bij 80. || Rainbows ||

chappie(H)
kunnen jullie na 00:00 gaan kudoen zodat k in de top kom? it means a lot to me(H)

"Hier, deze winkel lijkt me geschikt." zei ik na een einde lopen en veel handtekeningen verder. De zaak waar ik voor gestopt was, was een skater-achtige-herenmodezaak. "Hmm, oké. Jij bent vandaag de mode-specialist." zei Justin schouderophalend en liep samen met mij de zaak in. De mode-specialist.... slecht idee. Justin zag er meestal beter uit dan ik. Qua kleding dan hé.
"Kan ik jullie helpen?" vroeg een jongen van iets jonger dan wij. Hij had bruine krullen en groen-blauwe ogen. Je zult het bijna niet geloven; maar zijn ogen waren bijna net zo mooi als Justin's chocolade bruine ogen. "ja, wij zoeken... wat zoeken we Justin?" vroeg ik hem. Wat zochten we eigenlijk? De krullenbol begon te lachen toen Justin zijn schouders onwetend ophaalde. "Wacht maar, ik denk dat ik wel weet wat voor jullie goede kleding is." zei de jongen en verdween tussen alle kledingrekken. Justin en ik bleven wat awkward achter. Niet veel later kwam de krullenbol terug met een stapel kledingstukken. Hij wenkte ons mee te lopen. nou, dat dacht ik dat hij deed. Maar ik wist het niet zeker omdat alleen zijn ogen en krullen boven de stapel kleding die hij vast had uitstaken. Ik pakte Justin's had weer en liep samen met hem achter de krullenbol aan richting de kleedhokjes.
"Oké, jij pas dit eens." zei de jongen toen hij de stapel op een rode stoffen stoel neer had gelegd en gaf een paar kledingstukken aan mij. Ik knikte en ging het kledinghokje in met de kleding. Het was een blouse met blauwe en witte blokjes en een zwarte Chino. Die krullenbol had stijl. Ik trok mijn eigen kleding uit en de nieuwe kledingstukken aan. Op wonderbaarlijke wijze bleek het nog mijn maat te zijn ook. Ik gooide de gordijntjes opzij en liep in de nieuwe kleding het hokje uit. Justin had inmiddels ook iets anders aan gekregen en keek kritisch naar zichzelf in de spiegel. Hij droeg een bleke jeans, een paars T-shirt met daaroverheen een mouwloos,grijs-vest en tot slot een simpele grijze Beanie om het af te maken.

Reacties (6)

 • Bellum

  Harry!!
  Maar waar is tha rest??

  7 jaar geleden
 • stupidOTP

  Haaaaaaaay Hazza!!!!!!!
  Styles heeft stylexD
  Is dat al gezegd?
  nouja who the Fuck cares:)
  Xx
  Anna-heersbeestje

  7 jaar geleden
 • xxxsmile

  It's Harry, but where's Louis ? ^^

  7 jaar geleden
 • Appelpudding

  HAZAAAHHH(hoera)

  7 jaar geleden
 • Perv

  ITS HAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen