Foto bij 38.

<3 Weer drie nieuwe abo's! Wauw, echt super fantastisch! Bedankt voor alle lieve reacties!

That moment when meeting his friends scares you more than the moment when you introduced him to your parents.

Ik stapte rustig opzij toen de fans om hem heen kwamen staan zodra we de aankomsthal uitliepen. Zayn had twee van zijn… bodyguards meegenomen. Het voelde raar om te merken dat hij ze nodigh ad. De twee mannen waren enorm. De meisjes verdrongen zich om Zayn heen. Een week geleden had ik in dezelfde situatie gezeten. Toch voelde het anders. Ik merkte dat ik niet jaloers was. Zayn keek op en keek me recht aan. Ik hoefde niet jaloers te zijn, en ik glimlachte naar hem.

“Could you take picture with me?”
“Please, marry me.”
“Who’s this Zayn?”
“I love you, Zayn!”
“Please sign this!”
“Is she family?”
“You look amazing, Zayn.”
“Thank you!”

Iemand legde een hand op mijn schouder en ik draaide me grijnzend om. Een van de twee mannen wenkten dat we vast moesten gaan lopen. De andere hielp Zayn bij de meisjes vandaan. Eenmaal buiten, verdwenen we zo snel als we konden in de auto die daar stond te wachten. Direct nestelde ik me tegen Zayn aan. Onder mijn oor kon ik zijn hard voelen kloppen, zijn lippen streelden mijn haar. Stilte was voor nu even genoeg. Ik snoof diep. Zijn geur, waarvan ik dacht dat ik hem nooit zou vergeten, rook lekkerder dan ik me herinnerde.

“How was your flight?” vroeg Zayn fluisterend. De chauffeur negeerde ons professioneel. De twee mannen die achter ons hadden gelopen waren blijkbaar in een ander voertuig gestapt.

“Short,” antwoordde ik simpel. “But too long, considering.”

“Are you sure…”

Ik sloeg Zayn tegen zijn borst voor hij zijn zin af kon maken. Ik wist wat hij wilde vragen, en het antwoord was nee.

“Stop asking. I want to come here. My choice, my money,” zei ik gepikeerd.

“Just checking.” Ik zag zijn brede grijns, en wist dat hij voorlopig niet nog eens zou vragen. Maar of hij het helemaal met rust liet betwijfelde ik.

“I read the first article about myself today,” probeer ik om het onderwerp te veranderen. Stiekem was ik wel een beetje trots. “About us, really. Someone had listed 10 so-called facts about me. Couldn’t say they were terribly far off. I was just wondering about one thing…”

Ik raakte afgeleid. Zayn had mijn mutsje afgetrokken en was met mijn haar aan het spelen.

“What was that?” vroeg hij, hij wist dondersgoed dat ik me moeilijk kon concentreren als hij met mijn haar speelde. Ik vergat waar ik het ook alweer over had, en verzon snel iets anders.

“Where are we going anyway? Your apartment? The studio? Kensington Gardens?”

“No studio time today, remember? We’re just going to hang with the boys. I think, but I’m not sure, they are all at my apartment,” legde Zayn uit.

“What?” vroeg ik plotseling zenuwachtig. Het warme gevoel dat zich door mijn borst had verspreid koelde direct. “All of them? Together? Now?” De schrik zat er goed in.

“Are you nervous?” vroeg Zayn verbaasd. Die had hij niet zien aankomen. En ik ook niet, maar ik begon hem toch echt te knijpen. Ik stak mijn hand omhoog, en trok mijn pezen stijf. Hij trilde als een gek.

“My hands tell me I am. And I guess my heart rate does, too. What if they don’t like me?”

Precies op dat moment stond de auto stil voor een bekende deur. Ik zette grote ogen op, en klampte me vast aan Zayn, zodat hij niet op kon staan. “Let’s just stay here a little while longer,” stelde ik lief glimlachend voor.

“They already like you, Vanessa. Honestly, what’s not to like?” complimenteerde hij me, en daar voelde ik me een beetje beter door.

“It’s just the boys, right? No management, or bodyguards or stylists or… or evil Simon Cowell waiting behind the door to scare me to hell, right?” vroeg ik voor de zekerheid. Zayn schoot in de lach en draaide mijn gezicht naar hem toe.

“Just the boys. Let’s go in.” Ik had mijn greep wat laten versoepelen, en Zayn had zijn kans gegrepen om onder me vandaan de auto uit te stappen. Darnit. Ik sleepte mijn duffel bag achter me aan, de auto uit. De mannen die er op het vliegveld bij waren geweest waren nergens meer te bekennen.

“I don’t need them when I’m home,” beantwoordde Zayn mijn onuitgesproken gedachte. Juist. Tot mijn verbazing belde Zayn aan. Ik keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan.

“What? I forgot my keys. Just cross your fingers and hope they’re already there, or we might have a problem.”

Aan de stampende voetstappen achter de deur te horen waren ze er wel. Plotseling herinnerde ik me weer wat ik in de auto wilde vragen.

“Just one thing, though. Does Harry really not trust me? He never even met me!” vroeg ik vanuit het niets, en Zayn knipperde even met zijn ogen. Patty had een goed punt gemaakt in haar laatste ‘feit’ over mij. Als Harry mij echt niet vertrouwde, was dat wel heel erg voorbarig.

Voor Zayn mijn onverwachte vraag kon beantwoorden, werd de deur opengetrokken. In de deuropening stond niemand minder dan Harry Styles, en de blik die hij me toewierp beantwoordde mijn vraag meer dan voldoende. Geschokt sloeg ik mijn ogen neer. Hoezo they already like me?!

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Harry je moet haar wel leuk gaan vinden he.

  2 jaar geleden
 • fijota

  This is gonna be difficult. En Harry is juist zo'n lieve jongen. Maar eerlijk gezegt, denk ik ook wel dat hij het moeilijkst over is te halen. Niaal gaat overal in mee. Louis heeft daar gwn nooit problemen mee, en Liam is gwn te lief om d'r te haten. So... HAZZA WHAT ARE YOU DOING? STUPID LITTLE DUDE, YOU'RE WRONG!

  7 jaar geleden
 • Damare

  ow nooo Harry is misschien wel gewoon jaloers, dat hopen we dan maar Harry MOET wel lief doen. Bam

  7 jaar geleden
 • Snorforlife

  Nooo, Hazza has to like her!
  Or else I'll come over ^^
  Geweldig geschreven, as always!

  x

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Snel verder...xD
  xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen