Foto bij 39.

Weer een nieuw abo, 74ste al! Thanks for reading <3 Ik ben echt heel erg benieuwd naar wat jullie vinden, en denken of willen dat er gaat gebeuren, dus alle kudo's, reacties, opmerkingen, vragen, en eigenlijk gewoon alles is welkom!

That moment when there’s one major setback.

Zayn gebaarde dat ik voor hem moest gaan lopen, maar ik sloeg het af, dus liep hij voor me uit. Ik verborg mezelf achter zijn lange gestalte. Hij had mijn tas van me overgenomen en het lopen ging fysiek een stuk makkelijker, maar Harry’s blik had me nou niet echt moed ingesproken. Mijn stappen leken nog net zo zwaar. Als ik iets beter op Zayn’s gezichtsuitdrukking en de stille conversatie tussen hem en Harry had gelet, in plaats van op mijn voeten, had ik kunnen weten dat Zayn Harry chagrijnig in een hoekje drukte ver bij zijn blije gedachtes vandaan. Maar natuurlijk lette ik niet op mijn vriendje, maar op mijn voeten.

Ik deed mijn mutsje goed in de spiegel, en haalde diep adem voordat ik achter Harry en Zayn het appartement binnenliep. Zayn stond al op me te wachten en pakte glimlachend mijn hand vast. “Calm down, they already like you.”

Ik keek Zayn zuur aan en vervolgens keek ik betekenisvol naar Harry. Zayn rolde achteloos met zijn ogen en wees naar de rest van de jongens. Niall, Liam en Louis waren alledrie afgeleid door iets anders. Zodra ik ze zag, ontspande ik een beetje. Het waren gewoon jongens, zoals Will en Caleb. Dat Harry meteen de kamer was uitgelopen had er wellicht ook iets mee te maken dat ik me niet meer achter Zayn verstopte. “Lads, lads!” riep hij om hun aandacht te trekken. Ze keken allemaal een beetje schaapachtig omhoog. “Niall, Liam, this is Vanessa. Louis, I think you remember her. Vanessa, Niall and Liam. And…”

“Blondie,” grijnsde ik breed. Meteen liep ik naar hem toe, en impulsief sloeg ik mijn armen rond zijn nek, zoals de eerste keer dat we afscheid namen. “Hello again,” groette Louis me met een brede glimlach. “Nice to finally officially meet you.”

Verlegen zei ik vervolgens gedag tegen Liam en Niall. Niall keek me een beetje teleurgesteld aan, met zijn handen in zijn zakken.

“Oh, what the hell, come here,” zei ik lachend, en ik trok hem in een knuffel. Hij begroef zijn gezicht in mijn schouder, en begon te lachen. “Wow, that feels weird.”

Zayn bracht mijn tas naar de slaapkamer, en leunde tegen de deurpost aan terwijl ik aan het grappen was met Louis en Niall. Ze waren een spel aan het doen op de Xbox dat ik kende. Voor Will naar Londen vertrok, speelde ik het vaak met hem. En ik won, altijd. Ze wilde me niet laten spelen, dus deed ik mijn best om de controller te pakken te krijgen. Feit was helaas dat ze allemaal minstens een kop groter waren dan ik. Lachend viel ik voorover van de bank af toen ik de controller van Louis probeerde af te pakken.

“Oh! Lou, how was France? You promised to tell me! Have you tasted the slugs?” Buiten adem bleef ik op het tapijt voor de TV zitten. Als ik niet mocht spelen, dan zij ook niet. “Moooove! I can’t see what I’m doing!”

Koppig bleef ik zitten en mijn grijns werd steeds breder. “That’s the idea.”

“Zaaaaayn! Keep your girlfriend in check, she’s trying to cheat!” riep Niall lachend.

“I’m not even allowed to play, how is it possible I’m cheating?” riep ik verontwaardigd. De woorden waren mijn mijn mond nog niet uit, of ik voelde twee armen onder mijn lichaam schuiven. “Whoa! Hey, put me down!”

Mijn voeten bungelden in de lucht, en ik sloeg zo snel als ik kon mijn armen om… Louis’s nek? Ik knipperde verbaasd met mijn ogen, en gilde toen hij me terug zette, gooide, op de bank. Dwars sloeg ik mijn armen over elkaar, en nukkig keek ik voor me uit.

“I’ll tell you all about France if you take that frown and turn it upside down?” probeerde hij me op te vrolijken, maar Zayn had vanaf zijn plaats bij de deur allang gezien dat ik eigenlijk moest lachen. Het zou nog een hele poos duren, voordat ik de jongens net zo goed zou kennen als Zayn, en andersom precies zo. Maar het zorgde er wel voor dat ik naar mijn vriend keek, die nog steeds tegen de deurpost leunde, met zijn armen over elkaar, en zijn haar in de perfecte kuif, en ten volle besefte hoe verliefd ik op hem was en hoe bijzonder onze relatie was.

“Hello? Earth to Vanessa…”

Niall klikte met zijn vingers voor mijn gezicht en ik kwam weer terug naar de realiteit. Ik keek weer naar Zayn, die naar de grond lachte en langzaam zijn hoofd schudde. Hij had het dus gezien. Ik voelde dat mijn hoofd warm werd, en kon me alleen maar voorstellen hoe mijn wangen langzaam zo rood als tomaten warden.

“What were you saying, Niall?” vroeg ik vriendelijk.

“Could you move again? I think Louis dropped you on the remote,” grinnikte Niall.

“Right, of course.” Lachend stond ik op. Ik liep naar Zayn, die zijn arm al omhoog hield, zodat ik tegen zijn zij kon gaan staan. Liam, Louis en Niall waren inmiddels een gevecht begonnen om wie er mocht spelen. Nou ja, voornamelijk Liam en Louis. Niall zat er een beetje schaapachtig naar te staren.

“They already like me,” zei ik, terwijl ik mijn hoofd omhoog draaide zodat ik Zayn kon aankijken.

“Told you,” antwoordde hij zelfgenoegzaam.

“No, I think you got me wrong. They already like me. Harry on the other hand…” Ik sloeg mijn beide armen om Zayns middel en ging op mijn tenen staan om hem een kus op zijn wang te geven. Hij haalde spijtig zijn schouders op.

“Where is he anyway?”

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Normaal ben ik niet zo van de reclame, maar dit verhaal, Lost and Found, van Mimsie, ook met Zayn Malik, verdient meer abo's <3. En mochten jullie nog verhalen hebben waar ik eens naar moet kijken, kun je hieronder een berichtje achterlaten.

Vergeet dan ook vooral niet te vertellen wat je van dit verhaal vind!
(flower)

Reacties (5)

 • GossipGirl21

  Nu begrijp ik hem ook effe niet.

  2 jaar geleden
 • Aberforth

  Ik begrijp Harry niet helemaal, ik had verwacht dat hij helemaal flirty zou worden en haar geen seconde uit het oog zou verliezen. Je schrijft echt geweldig. En misschien kan je mijn story eens proberen? <3

  8 jaar geleden
 • Manonxxx

  not nice of Harry.:(

  Snel verder...xD
  xx

  8 jaar geleden
 • Nixon

  Haz, get a life. Seriously. Vanessa's a nice girl. Behaaaaave like Louis and Niall. Wow, amazing, girlieee <3

  8 jaar geleden
 • crazycatlady

  ahh harry that is not really nice:( maar super leuk stukje en snel verder gaan:D

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here