Foto bij Twins ~ Thirteen ~ So The Party Continues

Met een luid gegrom keek Kimi naar haar voeten. Hoe langer ze naar de plekken keek, hoe meer ze zich irriteerde aan Naruto’s gedans. ‘Ohoho.. Ik pak je nu wel terug..’ siste ze. De meiden in het wc-hokje staarden haar een beetje raar aan, alsof ze een holbewoner was. Dát is één ding wat Kimi juist niet wilt hebben, dat gestaar. Zeker niet vandaag, nu ze een jurk aanheeft, wat ze gedwongen aanheeft. ‘Wat?!’ snauwde Kimi de meiden toe, die wat aan het smoezen waren. Vrijwel meteen waren ze stil. Ruzie krijgen met Kimi wilde je gewoon niet, zeker niet op haar verjaardag. Nadat ze de wc uitgekomen was, zocht ze snel met haar oogjes naar Naruto. Ze kon hem maar niet vinden. Plotseling werd er zachtjes tegen haar aangetikt. ‘J-Jij bent toch het zusje van Kiyoshi, Kimi-chan?’ hoorde ze plotseling iemand vragen. Nadat ze zich eenmaal omgedraaid had, keek ze recht in de lichtroze ogen van het meisje die Kiyoshi achterna zat, Yamamoto Azusa. 'Ja, en jij bent Kiyoshi's kleine fan, niet?' 'Ik ben Kiyoshi's fan niet! Ik ben zijn toekomstige echtgenote!' zei Azusa vol trots en heel zelfverzekerd. Ze keek zo serieus als ze maar kon leek het wel. Het duurde niet lang, of haar gezichtsuitdrukking werd wat onzekerder. 'Ik ga maar, ne? Ik moet Naruto terugpakken voor wat hij mijn voeten aangedaan heeft.' zei Kimi na eventjes gewacht te hebben. Ergens had ze namelijk verwacht dat de kleine Azusa wel wat meer te vertellen had. Ze kwam niet voor niets naar Kimi toe, niet? Alles heeft een reden, dus dat moet er vast ook wel een hebben. Het lijkt Kimi namelijk niet zo dat ze alleen kwam vragen of zij Kiyoshi’s zusje was.
Net toen Kimi zich om wilde draaien om weg te lopen, trok de kleine Azusa haar mond open. 'K-Kimi-chan, mag ik je iets vragen?' vroeg Azusa best onzeker. Kimi maakte maar een geluidje dat als 'Hn?' klonk, ter bevestiging dat ze wat mocht vragen. Verlegen frummelde Azusa wat aan haar kleding. ‘N-Nou, ik vind Kiyoshi heel erg leuk.. I-Ik ben verliefd op hem.. I-Ik wilde vragen op wat voor soort meisjes hij valt, of ik überhaupt wel een kans heb.. En..’ met die woorden beet Azusa best hard in der lip. Het was wel erg duidelijk dat ze voor hem viel en niet zo’n klein beetje ook. Kimi keek even om zich heen, glimlachte naar Azusa en zei heel rustig: ‘Hm, jammer genoeg weet ik niet op wat voor meiden Kiyoshi valt, omdat hij het nooit over andere meiden heeft. Máár, ze moeten geen roze haar hebben.’ Toen Azusa die woorden eenmaal gehoord had, beet ze nog harder in haar lip. Alsof ze geen kans had bij Kiyoshi. ‘Dan val ik ook zeker af met mijn roze ogen.. Ik vervloek die dingen..’ ‘Ne, ne.. Hoe ken je Kiyoshi eigenlijk? En ik weet zeker dat je met Kiyoshi kan krijgen. Je bent tenminste niet één van de meiden die hem wilt rapen.’ ‘I-Ik ken Kiyoshi.. Doordat ik hem door Konoha zag lopen.. En.. Ik hij hielp mensen zo lief.. Het was meteen liefde op het eerste gezicht.. Zijn uiterlijk, zijn lach.. Zijn stem..’ een verliefde zucht klonk er uit Azusa’s mond en ze kleurde zelfs nog donkerder dan haar roze oogjes. ‘Maar, ik ga nu maar, ne? Ik moet nog wraak nemen op wat Naruto met mijn voeten gedaan heeft.’ zei Kimi uiteindelijk maar snel. Ze legde de nadruk op Naruto zijn naam, omdat ze echt wraak wilde nemen, koste wat het kost. Azusa knikte eventjes en keek bedenkelijk. ‘Ik kan je wel helpen, aangezien jij mij ook geholpen heb en de helft van jouw tijd aan mij verspilde.’
Samen bedachten ze snel een plan. Een plan om de ultieme wraak op Naruto te nemen. Azusa keek even om zich heen, zoekend naar Kiyoshi en Naruto. Uiteindelijk zag ze Naruto, staand bij het drinken. Een bijna valse grijns verscheen er op haar lippen, want niet lang daarna zag ze Kiyoshi achter Naruto verschijnen. Snel rende ze naar Kiyoshi toe en duwde Naruto zonder dat iemand het zag voorover, waardoor hij met zijn hoofd in het drinken terecht kwam. Zodra ze bij Kiyoshi aangekomen was, sprong ze omhoog en wikkelde ze haar armen om zijn nek en haar benen om zijn middel. Snel drukte ze een tedere kus op zijn lippen. Kiyoshi zoende heel even uit reflex terug en maakte haar met moeite los. Heel voorzichtig zette hij haar weer op de grond.
Naruto kwam net met zijn hoofd uit het drinken, toen Kimi hem hardhandig meetrok. De mensen keken verbaast naar ze, maar nadat Kimi ze een valse snauw gaf, keken ze meteen weg. Ze trok hem mee naar een plek waar bijna niemand kwam en duwde hem tegen de muur. 'K-Kimi-chan..' stamelde hij snel. Met haar gezicht kwam ze dichterbij. Heel langzaam.

Reacties (7)

 • Kiriyama

  Yay ^^
  verder <3

  9 jaar geleden
 • DesxTiny

  SNEL VERDEEEERxD

  9 jaar geleden
 • MiekieChan

  Nyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(A)loollzzzzzzzzzzzzz

  9 jaar geleden
 • Allysae

  omg
  zo epic
  omg gaan ze zoenen
  snel verder

  9 jaar geleden
 • Luckey

  lolxD
  Snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen